Roshi
Roshi
ta blondyna mnie interesujeJa oglądam na Cohones...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ta blondyna mnie interesujeJa oglądam na Cohones...
Na wątrobę co by śladu nie było i gitŻebyś wiedział. Kierowca ma przejebane ! Gorzej jak baba przyjedzie. Broń Boże o aparycji LexiFlexi bo nie ręcze za siebie !!!
Grubas totalny. Nie to co ja. Schudł 1 kg.Co oni mówią, że Ludwiczek schudł jak to cały czas jest serdel
Żebyś tak nie skończył po tym sikaczuOk Żabka odwiedzona, Properek w barku, idealnie pasuje do poziomu dzisiejszej galiView attachment 74052
Jak teściowa!Na wątrobę co by śladu nie było i git
Jeszcze jest.Jak teściowa!
juz jest
juz jest
Przecież to są niepełnosprawi niskorośli.Takie kocki, a przewalczyli 3 rundy, szok.
juz jest
Ile za 1h ?
A co ty kurwa się przejść do sklepu nie możesz?Żebyś wiedział. Kierowca ma przejebane ! Gorzej jak baba przyjedzie. Broń Boże o aparycji LexiFlexi bo nie ręcze za siebie !!!
aha, nie stać mnie :D
Tak jak avatar, tylko gif, a nie jpg.Pany jak wstawić gifa?
Padło Ci?Tak, kupujcie PPV jak strona nie działa. Zaraz będzie rozczarowanie i koniec imprezy
Jakbyś ważył tyle co ja to byś wiedział , że wycieczka z siatka po schodach to kurwa średni romans skurwielu.A co ty kurwa się przejść do sklepu nie możesz?
No co Ty, jeszcze by się spociłA co ty kurwa się przejść do sklepu nie możesz?
Mordo chodzi mi o gifa w wiadomości, tutaj...?Tak jak avatar, tylko gif, a nie jpg.