wrooblinio
Legacy FC Featherweight
No to tytuł największego na forum wiadomo do kogo należy, gdzie ja ze swoim 138 w piku miałbym startowaćA niedawno było jeszcze poniżej 170...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No to tytuł największego na forum wiadomo do kogo należy, gdzie ja ze swoim 138 w piku miałbym startowaćA niedawno było jeszcze poniżej 170...
Daniel UlańczykKto to ma taką wadę wymowy ja pierdole ?
Myślicie , że bracia Pudzianoscy mogą mnie zaprosić do swojej piwnicy ?No to tytuł największego na forum wiadomo do kogo należy, gdzie ja ze swoim 138 w piku miałbym startować
Zlituj się...całkiem nieźle Daniel sobie radzi na majku!
To jest bilet w jedną stronę, dobrze się zastanówMyślicie , że bracia Pudzianoscy mogą mnie zaprosić do swojej piwnicy ?
Ale i tak niezły ten peak... bo z tylu to nawet Derrick Lewis nie schodził do limitu 120 kg...No to tytuł największego na forum wiadomo do kogo należy, gdzie ja ze swoim 138 w piku miałbym startować
Nie pierdol. Kogiel Mogiel lepszy.lepsze niż najlepsza komedia
NO RISK NO FUN MATETo jest bilet w jedną stronę, dobrze się zastanów
dawac linka do instagrama stulejarze @Cassius42ring girl dobra lodra
E tam oglądaj byku i ciesz się igrzyskamiNie pierdol. Kogiel Mogiel lepszy.
Wkurwiają mnie pedały bo 2 h pizze wiozą !E tam oglądaj byku i ciesz się igrzyskami
Nie zaproszą bo wtedy było by wiadomo kto jest prawdziwym, a nie tylko z Tapology Dominatorem...Myślicie , że bracia Pudzianoscy mogą mnie zaprosić do swojej piwnicy ?
No to na wejściu liść wychowawczy i się kurwa nauczy jeden z drogimWkurwiają mnie pedały bo 2 h pizze wiozą !
Chujowa łycha do chujowej gali, wszystko się zgadzaOk Żabka odwiedzona, Properek w barku, idealnie pasuje do poziomu dzisiejszej galiView attachment 74052
beda najlepsze wspomnieniaChujowa łycha do chujowej gali, wszystko się zgadza
Żebyś wiedział. Kierowca ma przejebane ! Gorzej jak baba przyjedzie. Broń Boże o aparycji LexiFlexi bo nie ręcze za siebie !!!No to na wejściu liść wychowawczy i się kurwa nauczy jeden z drogim
Według mnie „Jump Street 21” lepszelepsze niż najlepsza komedia
Ja oglądam na Cohones...dawac linka do instagrama stulejarze @Cassius42
Co ty kurwaWedług mnie „Jump Street 21” lepsze
Oby dupsko nie piekło rano i portfel bylbeda najlepsze wspomnienia