Civil War w USA

W USA nie miało prawa to się udać tak na chłodno.

- lewicowi protestujący mają tam taką zawziętość, że nawet w ogień skoczą jak będzie trzeba
- nienawiść do Trumpa
- Hollywood i wielki mainstream już chodzi z klapami na piersi ,,ICE out" i krzyczy o Gestapo
- za dużo tam nielegalsow przez co, co 5 dni TV ma pożywkę z kontrowersyjnego zatrzymania.
Nie srajcie sobie kurwa sami w majtki, lewackie cioty.

@ninja

Ogólnie sam jestem ciekawy finału tej historii. Na moje prawica nie ma jak by wysłać wojsko w takie Los Angeles czy Minnesote. Co już pokazali wycofując duże oddzialy z Minnesoty i ,,zabijając" Bovino. Z drugiej strony czy zastopują ICE i złożą broń?

Gdybym miał obstawiać u Buka to pieniądze idą 9 do 1 na drugą wersję, że szybciej zamkną ICE.

Tutaj najgorsze dla USA jest, że nie ma jak z tego wyjść remisowo, bo lewa strona nie pozwoli działać ICE.

Jestem ciekawy czy jeśli nie będzie żadnej opcji z tych dwóch to czy te koty będą tak rwane przez z 3 lata. Heh.

A jeśli tak to USA to będzie jak jakiś 3 świat z takimi zamieszkami co 4 dni.

Naprawdę nie jestem wstanie przewidzieć końca tego zjawiska.

Jak Trumo nie zmusi do współpracy lewicowych burmistrzów i gubernatorów to cholera wie co się z tego może ukręcić,
nie wiedziałem na początku tego, że służby mundurowe lokalne dostały zakaz interwencji odgórnie a to zmienia postać rzeczy, bo oni mieli w razie czego pomagać ICE, mało tego gubernatorzy podostawali listy skazanych do deportacji i olali ICE nie chcąc im pomóc,
skazanych za ciężkie zbrodnie a to już o czymś świadczy.

Jak Trumo nie zmusi do współpracy lewicowych burmistrzów i gubernatorów to cholera wie co się z tego może ukręcić,
nie wiedziałem na początku tego, że służby mundurowe lokalne dostały zakaz interwencji odgórnie a to zmienia postać rzeczy, bo oni mieli w razie czego pomagać ICE, mało tego gubernatorzy podostawali listy skazanych do deportacji i olali ICE nie chcąc im pomóc,
skazanych za ciężkie zbrodnie a to już o czymś świadczy.

Masz konkretne dane ile ludzi jest do zatrzymania przez ICE to jest bardzo ważne w tej sprawie.

Zero grzeje temat ICE

Dla prawej strony zdrajcą rasy jest biała just mom.

Dla lewej facet z Puerto Rico jako agent ICE.

Każdy ma swoich zdrajców.

Małe, latynoskie szczawiki ruszyły do boju.

images

A jakby wygrali to czemu Europa nie byłaby zgubiona?

Zaczyna być fala protestów w szkołach

Bo łatwiej wziąć z kogoś przykład niż zacząć samemu, szczególnie przestraszonym społeczeństwom zachodniej europy, można pokazać wtedy palcem a oni też tak zrobili. Byłaby chociaż szansa.

Bo łatwiej wziąć z kogoś przykład niż zacząć samemu, szczególnie przestraszonym społeczeństwom zachodniej europy, można pokazać wtedy palcem a oni też tak zrobili. Byłaby chociaż szansa.

Ty to jednak optymista jesteś. Ja nawet nie jestem pewny czy w lewicowej Europie 5 państw mogłoby powołać ICE aby to nie skończyło się zamieszkami. :lol:

ICE jak w GTA wchodzi wszędzie czy otwarte czy zamknięte :jjsmile:

Last edited:
Wojna domowa bez wojny to domówka? :tysonhappy:

Nadal śmieszki?

Dziennikarka: Gubernator Walz niedawno porównał konflikt na miejscu do Fort Sumter, sugerując, że to początek wojny domowej. Czy uważa Pan, że w Minneapolis narasta wojna domowa?TRUMP: Czy on wie, czym był Fort Sumter, czy myślisz, że ktoś mu to napisał? Zostałem wybrany dzięki prawu i porządkowi.

Niestety dla USA, muszę się zgodzić, moje rokowania były marne. Normalne protesty, niesponsorowane przez sorosów tego świata upadły by po tygodniu.
Widać, że tam kasa ostro płynie celem stworzenia społeczeństwa otwartego z białym człowiekiem na dnie.
Niekoniecznie musi lecieć duża kasa.
Wystarczy dobrze to rezegrać w lewicowym społeczeństwie, by sami robili za darmo bajzlu.
Na wyższych szczeblach to wiadomo, ale też jest argument- czym szybciej "nasi" będą u władzy, tym szybciej robimy swoje (a co za tym idzie, kasa też się będzie zgadzać).

Jak usa się nie uda z tym wygrać to europka jest zgubiona.
Myślisz, że pójdzie to w stronę typu: zobaczcie, u nas pozbyliśmy się gówna, teraz wasza kolej? A jak nie to cła?
Te kolorowe pizdy rządzace Europa nie widzą faktu, że ich kraje idą na dno, a nagle zobaczą co za oceanem i otworzą się oczy?

Musi się zmienić władza. Wprawdzie coraz bardziej widać niechęć ludzi do lewackiego gówna i widać to w sondażach, ale raz, to nadal oni trxymają koryto i łatwo go nie puszczą.
Telewizja to dalej przepotężna broń i można w dziennikach, w programach różnej maści tworzyć narrację jaka pasuje. Widzę u nas jak ludzie reagują na jakieś komunikaty bez jakiejkolwiek refleksji.

Dwa, niekoniecznie dobrze dla Polski by były pewne wygrane ultra prawicowe w no. Niemczech.
Polska dla niektórych to wielka przeszkoda w robieniu interesów (interesów dobrych dla nich, dla nas niekoniecznie).
Z drugiej strony lewackie pizdy zawsze miały nas w piździe i robili dokładnie to samo, czyli omijali szerokiemu łukiem, bo im też bardzo zależy, byśmy byli plebsem.

Ogólnie ciężki temat. Moim zdaniem Europa się nie obudzi i lecimy razem z nią na dno.

Domek z kolei tak po prawdzie robi to, co zapowiadał i jako jedyny dał sygnał w stronę Europy (NATO) by się opamiętali.
Niestety widać, że też odlatuje w niektórych kwestiach i bardzo wątpliwe by następne wybory byli za konserwatystami.

Niekoniecznie musi lecieć duża kasa.
Wystarczy dobrze to rezegrać w lewicowym społeczeństwie, by sami robili za darmo bajzlu.
Na wyższych szczeblach to wiadomo, ale też jest argument- czym szybciej "nasi" będą u władzy, tym szybciej robimy swoje (a co za tym idzie, kasa też się będzie zgadzać).
Za bardzo się tam antifa zaczęła udzielać a te standardowe lewaki jeżdżą sobie czasem całymi dniami śledząc te służby, mi się wydaje, że tam jednak sypane jest.
Choćby i po to by wyciszyć skandal somalisjki z tą pizdą omar na czele. Polskie lewactwo też niby odklejka a jak poszperasz trochę to nagle jakiś NGO się pojawia.

Myślisz, że pójdzie to w stronę typu: zobaczcie, u nas pozbyliśmy się gówna, teraz wasza kolej? A jak nie to cła?
Te kolorowe pizdy rządzace Europa nie widzą faktu, że ich kraje idą na dno, a nagle zobaczą co za oceanem i otworzą się oczy?
Chodzi mi bardziej, że społeczeństwa uwierzą, że wybór prawicy skrajnej (jak to lewaki mówią) ma sens. Nawet nie w tym rzecz, że USA będzie cłami w Europę walić.
Musi się zmienić władza. Wprawdzie coraz bardziej widać niechęć ludzi do lewackiego gówna i widać to w sondażach, ale raz, to nadal oni trxymają koryto i łatwo go nie puszczą.
Telewizja to dalej przepotężna broń i można w dziennikach, w programach różnej maści tworzyć narrację jaka pasuje. Widzę u nas jak ludzie reagują na jakieś komunikaty bez jakiejkolwiek refleksji.

Dwa, niekoniecznie dobrze dla Polski by były pewne wygrane ultra prawicowe w no. Niemczech.
Polska dla niektórych to wielka przeszkoda w robieniu interesów (interesów dobrych dla nich, dla nas niekoniecznie).
No tak tylko jeżeli nic się nie zmieni to sąsiadować będziemy z kalifatem niemieckim o ustawowym prawie sharia, za jakieś 80 lat.
A u nich ekspansja wpisana w religię, można szwabów nie cierpieć ale w tej sprawie wolę im kibicować.
Z drugiej strony lewackie pizdy zawsze miały nas w piździe i robili dokładnie to samo, czyli omijali szerokiemu łukiem, bo im też bardzo zależy, byśmy byli plebsem.

Ogólnie ciężki temat. Moim zdaniem Europa się nie obudzi i lecimy razem z nią na dno.

Domek z kolei tak po prawdzie robi to, co zapowiadał i jako jedyny dał sygnał w stronę Europy (NATO) by się opamiętali.
Niestety widać, że też odlatuje w niektórych kwestiach i bardzo wątpliwe by następne wybory byli za konserwatystami.
Ciekawe jak opinia publiczna naprawdę ta konserwatywna na to patrzy. Na Trumpa też niby nikt nie głosował ;)

Skoro w USA masowo ruszyły strajki w szkołach to wajha poszła naprawdę porządnie. I tu już nie ma odwrotu. Lewica chce zniszczyć ICE. Tymi dziećmi rządzą dorośli ludzie. To nie wzięło się same z siebie.

Dziennikarka: Gubernator Walz niedawno porównał konflikt na miejscu do Fort Sumter, sugerując, że to początek wojny domowej. Czy uważa Pan, że w Minneapolis narasta wojna domowa?TRUMP: Czy on wie, czym był Fort Sumter, czy myślisz, że ktoś mu to napisał? Zostałem wybrany dzięki prawu i porządkowi.
źródło oryginalne poprosze

Najlepszym rozwiązaniem byłoby wyjebać lewaków wraz z murzynami na jedną stronę, reszta na drugą stronę, mur na 10m i papa, szkoda, że się nie da.
:beczka:

I co jest najlepsze lewicowe kurwy byłyby na nie ;)

Ciekawe jak opinia publiczna naprawdę ta konserwatywna na to patrzy. Na Trumpa też niby nikt nie głosował ;)

Wrzucałem tu przecież nawet czarnych zwolenników ICE. Oni istnieją tylko wiadomym jest, że zawsze będzie głośniej o tych, którzy robią dymy czyli o stronie lewej.

Najlepszym rozwiązaniem byłoby wyjebać lewaków wraz z murzynami na jedną stronę, reszta na drugą stronę, mur na 10m i papa, szkoda, że się nie da.
:beczka:

I co jest najlepsze lewicowe kurwy byłyby na nie ;)

Ogólnie to jest ciekawy case, bo o ile taka Eva Longoria czy Olivia Wilde jak nosi znak ICE out to na co dzień ma dom gdzie może schować samolot, ale przeciętna just mom ma tych wszystkich Latynosów i murzynow koło siebie na klatce.

W Anglii,Niemczech, Francji już sporo 20 stek płacze, że boi się wychodzić z domu.

Do sieci trafiło dłuższe nagranie co gość darł się na te dziewczyny co zrobiły sobie foto z agentami ICE

Back