Civil War w USA

To akurat powinieneś się cieszyć, że giną białe cioty walczące o jebanych murzynów, którzy ich okradali z funduszy xD

Ale lewicowe serduszko nie potrafi.

Ale że nic o Tusku?

Teraz jestem od Czarzastego?

:DC:

Już można chyba ściągać, bo to się na bank sprawdzi jeśli tego administracja Trumpa nie opanuje.

Sami to rozpętali czy Żydzi kazali Trumpowi odjebać taką fuszerkę?

Oczywistym było że sytuacja będzie eskalować skoro miejscową policja dostała zakaz współpracy.

Ale jaką? Przecież to protestujący wchodzą z nimi w interakcje.

Jak patrzę na zalew shotów to i tak cud, że mówi się tylko o 2-3 zgonach :boss:
/Jest taki niemedialny czarny którego odstrzelił agent ICE i kłócą się czy chciał zaatakować agenta ICE czy strzelał do góry i witał nowy rok/

Można mówić, że nieprzygotowani , ale w USA to nawet 5 protestujących potrafi skopać agenta ICE. Na to nigdy nie będzie się gotowym.

USA to inny wymiar protestu.

Last edited:
W ogóle ciekawy jest fakt, że jest masę shotów jak kobiety robia Tokio drive z agentami ICE po ulicach i wewnątrz samochodu, a z chłopakami jak na lekarstwo.

@ninja dlaczego?

Ale że nic o Tusku?

Teraz jestem od Czarzastego?

A czemu o Tusku jak tu nie o to idzie temat.

Się spłakałeś, że jakiś idiotow zabili to Ci później ładnie wyjaśniliśmy dlaczego

Oczywistym było że sytuacja będzie eskalować skoro miejscową policja dostała zakaz współpracy.
No i w ostatnim zdaniu zaczynasz coś łapać.

Chociaż jak dla mnie jak ice nie ma wsparcia policji powinni jebać do tych lewaków jak do kaczek.

Jest odpowiedź.

Podczas gdy funkcjonariusze organów ścigania prowadzili operację mającą na celu aresztowanie seryjnego przestępcy, który przebywał na nielegalnej imigracji i ma na swoim koncie liczne aresztowania za napaść, przemoc domową i jazdę pod wpływem alkoholu i narkotyków, pewien podżegacz zaczął prześladować ICE i utrudniać pracę funkcjonariuszom organów ścigania.Nasi funkcjonariusze próbowali zatrzymać ją, używając świateł awaryjnych, aby ją ostrzec. Ignorując polecenia funkcjonariuszy, agitatorka odmówiła zatrzymania się i zaczęła jeździć brawurowo, przejeżdżając przez znaki stop, niemal zderzając się z kilkoma pojazdami i jadąc prosto na funkcjonariuszy, próbując staranować ich pojazd. Jej działania naraziły na niebezpieczeństwo funkcjonariuszy i społeczeństwo, a także pozwoliły brutalnemu przestępcy pozostać na wolności.Nasi funkcjonariusze ją aresztowali. Utrudnianie pracy organów ścigania jest przestępstwem i przestępstwem federalnym.

@ninja

Zauważyłeś jak ubrana jest osoba za chłopakiem w pomarańczowej czapce?
Wow.

Last edited:
@ninja
To Ci sami co krzyczą, że ICE nosi maski?

:jjsmile:

Na mnie to robi wrażenie, bo ta przemowa odbywa się w ratuszu Minneapolis.

10 lat temu taka osoba była brana za terrorystę.

Czasy się zmieniają....

@Siwy25_1 ma rację, oglądając te filmy to coraz bardziej nachodzi mnie myśl

kurwa-mikke.png

:korwinlaugh:

jakim prawem te lewackie krowy angażują w to dzieci, czyjeś dzieci

przecież to wścieklica, do odstrzału jak nic i na bank bierze za to pieniądze, to żadne tam pospolite ruszenie
915108-352x500.jpg

:beczka:

Last edited:
Sprawdza się to co pisałem przed 1 turą Trumpa, jeżeli nie zrobią czystki dosłownie czystki w szkołach i uniwerkach to będzie tylko gorzej.

Sprawdza się to co pisałem przed 1 turą Trumpa, jeżeli nie zrobią czystki dosłownie czystki w szkołach i uniwerkach to będzie tylko gorzej.

Jakiś demokrata wlasnie wygrał w Teksasie po 50 latach. To raczej koniec rządów Repsów, a nawet jakby rządzili nadal to uniwerki lewica przejęła już na dekady.

USA i Europa tego nie wygrają. Tamci są bardziej agresywni, bardziej widoczni w mediach itp.

Back