Civil War w USA

Z tych ujęć z miejsca zdarzenia chyba nie wynika że koleś utrudniał działanie ICE a jedynie filmował telefonem i podniosł z ziemia jakaś babkę.
Jak to nie przeszkadzał skoro śledził ich od dłuższego czasu, tak sam jak tamto co ją odjebali w aucie?
Jak mają się zachować agenci ICE by nie utrudniali im pracy? Dlaczego kurwa lewacka burmistrz miasta celowo zakazał policji interwencje w takich sytuacjach?
Obejrzyj film co wrzuciłem.
Oczywiście że takie głosy są.

Skoro jest demokracja to chyba każdy może protestować i nie powinnien za to zarobić kulki.
Nie jest protestem utrudnianie pracy służbom przy zatrzymaniu somalijskich wieprzy.

Ale przecież nikt tutaj chyba nie neguje że Amerykanie mają prawo pozbyć się nielegalnych imigrantów a szczególnie tych wszystkich latynoskich gangsterów wszelkiej maści.

Ja tu tylko widzę kompletny chaos, służby emigracyjne spełniają rolę służb prewencji do czego jak widać kompletnie nie są przygotowane i wszelkie usprawiedliwianie wyglada jak słynne:

:lol:
Kompletny chaos wynika z interwencji lewaków w ich pracę, jak pisałem, nie mogą wezwać policji na pomoc bo lewicowe kurwy zaczynając od burmistrza specjalnie to blokują.
Gdyby nie blokowali ta dwójka nie zginęłaby, to nie protesty a celowo utrudnianie pracy.

Jak to nie przeszkadzał skoro śledził ich od dłuższego czasu, tak sam jak tamto co ją odjebali w aucie?
Jak mają się zachować agenci ICE by nie utrudniali im pracy? Dlaczego kurwa lewacka burmistrz miasta celowo zakazał policji interwencje w takich sytuacjach?

Śledzenie, filmowanie pracy funkcjonariuszy państwowych to nie jest przesłanka do odjebania kogoś.

Kompletny chaos wynika z interwencji lewaków w ich pracę, jak pisałem, nie mogą wezwać policji na pomoc bo lewicowe kurwy zaczynając od burmistrza specjalnie to blokują.
Gdyby nie blokowali ta dwójka nie zginęłaby, to nie protesty a celowo utrudnianie pracy.

Czyli tu się zgadzamy, nie ma policji a agenci ICE po prostu sobie w takich sytuacjach nie radzą.

Śledzenie, filmowanie pracy funkcjonariuszy państwowych to nie jest przesłanka do odjebania kogoś.

Czy już nie protest a przeszkadzania czynne pracy służb?
:mamedwhat:
Czyli tu się zgadzamy, nie ma policji a agenci ICE po prostu sobie w takich sytuacjach nie radzą.
Bo mieli mieć zapewnione policyjne wsparcie na poczet takich zachowań.

Przecież uważam że powinni robić swoje ale dopuszczalnymi metodami a nie odwalać strzelanin rodem z westernu.
Western to mają w głowie takie alexy priti i tamta co furą taranowala funkcjonariusza państwowego mając w twarz wycelowaną broń z ostrą amunicją.

Szkoda, ze youtubery z Polski nie pojada pokłócić z agentami ICE dla zasięgu. Ale te k..y maja tylko jaja scamowac dzieciaki.

To akurat powinieneś się cieszyć, że giną białe cioty walczące o jebanych murzynów, którzy ich okradali z funduszy xD

Ale lewicowe serduszko nie potrafi.

:beczka:
niekoniecznie, tu chyba poświęcono swojego, a on miał tylko zadymę rozkręcić,
stąd tak boli

image (3).jpg

:korwinlaugh:

To co pisałem, Tucker Carlson o tym właśnie mówił, że lewackie władze nie chcą współpracować, blokują służby policyjne,
bo to jest im bardzo na rękę i im więcej zginie osób postronnych tym lepiej, główny winowajca to nie ICE a władze, które umożliwiają taki przebieg sprawy,
cokolwiek może uderzyć w Dona wykorzystają skrzętnie lewicowe głodne władzy małpy.
Nie liczą ofiar byle by akcja deportacji upadła i będzie w końcu można znaturalizować nielegalsów bądź zrobić jakiś myczek wyborczy i przesiedlić do stanów republikańskich. Wtedy już nigdy republikanie nie wygrają wyborów. Proste.

pozdro @Mmayhem
:tysoncoffe:

January 6 to mały psikus był w porównaniu z tym co oni zaczną wyprawiać.

signs-tin-foil-hats-1.jpg

Już można chyba ściągać, bo to się na bank sprawdzi jeśli tego administracja Trumpa nie opanuje.

Niestety dla USA, muszę się zgodzić, moje rokowania były marne. Normalne protesty, niesponsorowane przez sorosów tego świata upadły by po tygodniu.
Widać, że tam kasa ostro płynie celem stworzenia społeczeństwa otwartego z białym człowiekiem na dnie.

Niestety dla USA, muszę się zgodzić, moje rokowania były marne. Normalne protesty, niesponsorowane przez sorosów tego świata upadły by po tygodniu.
Widać, że tam kasa ostro płynie celem stworzenia społeczeństwa otwartego z białym człowiekiem na dnie.
W USA nie miało prawa to się udać tak na chłodno.

- lewicowi protestujący mają tam taką zawziętość, że nawet w ogień skoczą jak będzie trzeba
- nienawiść do Trumpa
- Hollywood i wielki mainstream już chodzi z klapami na piersi ,,ICE out" i krzyczy o Gestapo
- za dużo tam nielegalsow przez co, co 5 dni TV ma pożywkę z kontrowersyjnego zatrzymania przez co temat nigdy nie zginie z czołówek.

Back