Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie żartuj sobie.
Nie jesteś moderatorem, nie jesteś i nie byłeś redaktorem.
Żółta kartka. Ciesz się, że tu jeszcze jesteś.
A z wrzutami też pauzuje, bo serwery mają swoją pojemność.
Będę ten temat obserwował.

To wstawiamy tylko coś o cywilach, warach i ajsachDzień dobry, czy to tutaj się bez sensu skacze po 20 pięter omijając posty jednego użytkownika aż trafi się na coś ciekawego do poczytania?
View attachment 138956
No to przecież jest, Ice TowerTo wstawiamy tylko coś o cywilach, warach i ajsach
O a co do waru to wydaje mi się że Arsenal został skrzywdzony właśnie przez warTo wstawiamy tylko coś o cywilach, warach i ajsach
To może być.No to przecież jest, Ice Tower
I przez chlopaków z MillwallO a co do waru to wydaje mi się że Arsenal został skrzywdzony właśnie przez war
Oni się chyba Mili z Wanilli nazywali, czy jakoś takI przez chlopaków z Millwall

Coś popierdoliłeśOni się chyba Mili z Wanilli nazywali, czy jakoś tak![]()
To Vanilla Ice Nie byl od nich??? Kurde, zburzyłeś mi wspomnienie z dzieciństwa...Coś popierdoliłeś
To była gra, ale się rekordy biło

Głodnemu chleb na myśli
Dobra wracamy do poważnych tematów.
To ile pokemonów musi jeszcze paść by zaczęła się wojna domowa?

Taki forumowy Max Kolonko nadający z kantorka na miotły.![]()
Facet tobie się wydaje że masz misję, że wklejając tu masowo i spamowo jakieś dymy i papkę informacyjną z dwóch stron barykady tworzysz historię, że jesteś w centrum wydarzeń i je moderujesz. Ale robisz to tak namolnie i nieudolnie że to staje się aż karykaturalne. Za dużo, na pałę, z swoimi babolami, wkrętkami i narracją. Idź się nudzić gdzieś indziej i twórz tą swoją urojoną wielką kronikarską historię z dala od nas.
Aż kurwa żałuje że napisałem ten komentarz o wojnie domowej, podłapałeś temat i stworzyłeś ten spamerski wątek, psując temat.
![]()
Facet tobie się wydaje że masz misję, że wklejając tu masowo i spamowo jakieś dymy i papkę informacyjną z dwóch stron barykady tworzysz historię, że jesteś w centrum wydarzeń i je moderujesz. Ale robisz to tak namolnie i nieudolnie że to staje się aż karykaturalne. Za dużo, na pałę, z swoimi babolami, wkrętkami i narracją. Idź się nudzić gdzieś indziej i twórz tą swoją urojoną wielką kronikarską historię z dala od nas.
Aż kurwa żałuje że napisałem ten komentarz o wojnie domowej, podłapałeś temat i stworzyłeś ten spamerski wątek, psując temat.
wrzucanie rzeczy z linii frontu, Chyba po to jest ten temat nie?

z automatu do lodówTo skąd był Vanilla Ice? Jak nie z Milli Vanilli?
Kurwa, pomocy, co się tam dzieje?!!!
KURWA!!!!![]()