Civil War w USA

biali zdrajcy własnej rasy walczą za nielegalnych zboczeńców i złodziei z somalii, których ściągnął obama

Niektórzy nawet sprzedadzą swoją rasę za dokopanie Republikanom i Trumpowi

O dziwo sądzę, że Polacy nawet nienawidzący PISu olaliby czarnych. Może tylko jakieś koło 30 RAZEMków chodziłoby za polskim ICE. :jjsmile:

@ninja

Spokojnie to temat jeszcze góra na 4 dni jak, niektórzy tutaj pisali :beczka:

A godzinę temu, takie rzeczy odwalały się w USA. Temat umiera.

Last edited:
Jest pierwszy wywiad nowej gwiazdy USA.

1768510392888.png

Wynajdowałem kiedyś lepsze przeboje, wrzucałem tu na forum:

somalijczycy zgwałcili babcię 90lat na wózku inwalidzkim koło grobu jej męża na cmentarzu,
somalijczyk zgwałcił umierającą kobietę w hospicjum, już półsztywną.

To nie są ludzie tacy jak my.

Najlepsze jest to, że oni sami za tym głosowali, te babcie teraz 70letnie...

Dlatego ja nie kupuję tego całego pierdololo lewicy o "jednej rasie ludzkiej".
No może i jest jedna, ale pod warunkiem, że przyjmiemy - zgodnie zresztą z prawdą - że w niektórych rejonach świata gatunek homo sapiens jest jednak o te kilkadziesiąt tysięcy (jeśli nie kilkaset) lat opóźniony, względem homo sapiens świata zachodniego.

Zwierzę ma lekko inne umaszczenie i od razu inna rasa, ale u ludzi to oczywiście nie działa :fjedzia: .

Dlatego ja nie kupuję tego całego pierdololo lewicy o "jednej rasie ludzkiej".
No może i jest jedna, ale pod warunkiem, że przyjmiemy - zgodnie zresztą z prawdą - że w niektórych rejonach świata gatunek homo sapiens jest jednak o te kilkadziesiąt tysięcy (jeśli nie kilkaset) lat opóźniony, względem homo sapiens świata zachodniego.

Zwierzę ma lekko inne umaszczenie i od razu inna rasa, ale u ludzi to oczywiście nie działa :fjedzia: .
Oczywiście, że działa.

Każdy normalny, NORMALNY CHŁOP Ci powie prawdę, która przez usta nie przejdzie lewicującym libkom:

Czarni i ciapaci to podrasy ludzkie.

Nie. @Alconnoisseur robi szpagaty piękne, ale tu 100% racji pewnie z doświadczenia.
Po prostu jak spędzisz trochę czasu z jakimiś czarnymi czy ciapatymi to zrozumiesz, że to nie są "normalni" ludzie.

Wychowani w gównie powinni zdychać w gównie.
Mordo chyba na tyle mnie poznałeś, przecież ja wiem że murzyny są 100 lat za bialasami ale nie o to mi chodziło w tym poście ;)

Japierdole ale się chciałeś teraz przypodobać kolegom na forumku hahahaha.

Zacznijmy klasyfikować ludzi za kolor włosów! Pewnie mają inne umaszczenie! :beczka:

Halibut kurwa akrobata, grubas obleśny.

Na razie jesteś "pociesznie głupi", ale niebezpiecznie zbliżasz się do poziomu "irytująco głupi" :siara:.

Ja już lepiej nie będę pisał o tym, za kogo ma ciebie większość forum, bo jeszcze się przykro koledze zrobi :beczka:

Widzisz, ludzie dojrzali emocjonalnie mają w dupie co o nich myślą inni, tylko robią swoje. Ludzie dojrzali emocjonalnie też nie mają takich wahań nastrojów jak Twoje.

Zresztą, tylu ludzi już Ci próbowało coś wytłumaczyć, a Ty dalej żyjesz w swoim przegrywie, a ja darmowym terapeutą nie będę.
Pozdro.

Back