Siedem
NoLife FC
Za mało?Okolo 400 gwałtów na kobietach powyżej 60 roku życia w 4 lata? Nawet jak na czarnych coś mi tu śmierdzi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Za mało?Okolo 400 gwałtów na kobietach powyżej 60 roku życia w 4 lata? Nawet jak na czarnych coś mi tu śmierdzi.

Ktoś mi pisał ostatnio, że ICE łatwo pogoni lewaków.

a nazywane jest to: "odmienną opinią polityczną"biali zdrajcy własnej rasy walczą za nielegalnych zboczeńców i złodziei z somalii, których ściągnął obama

biali zdrajcy własnej rasy walczą za nielegalnych zboczeńców i złodziei z somalii, których ściągnął obama

@ninja
Spokojnie to temat jeszcze góra na 4 dni jak, niektórzy tutaj pisali
A godzinę temu, takie rzeczy odwalały się w USA. Temat umiera.
A czy możesz przesłąć filmiki z innych miast lub stanów gdzie trwają takie zamieszki czy może jest to tylko minnesota?
No ja wiem że interesujesz się polityka i społeczeństwem USA. Może nie jesteś orłem z geografi ale Miasto Minneapolis leży w stanie MinnesotaU góry masz miasto Minneapolis
No ja wiem że interesujesz się polityka
Zapytam się ciebie grzecznie czy ty jesteś lekko czy mocno jednak upośledzony ?No i dałem Ci coś innego niż Minessota. O to prosiłeś
Wynajdowałem kiedyś lepsze przeboje, wrzucałem tu na forum:
somalijczycy zgwałcili babcię 90lat na wózku inwalidzkim koło grobu jej męża na cmentarzu,
somalijczyk zgwałcił umierającą kobietę w hospicjum, już półsztywną.
To nie są ludzie tacy jak my.
Najlepsze jest to, że oni sami za tym głosowali, te babcie teraz 70letnie...
.Oczywiście, że działa.Dlatego ja nie kupuję tego całego pierdololo lewicy o "jednej rasie ludzkiej".
No może i jest jedna, ale pod warunkiem, że przyjmiemy - zgodnie zresztą z prawdą - że w niektórych rejonach świata gatunek homo sapiens jest jednak o te kilkadziesiąt tysięcy (jeśli nie kilkaset) lat opóźniony, względem homo sapiens świata zachodniego.
Zwierzę ma lekko inne umaszczenie i od razu inna rasa, ale u ludzi to oczywiście nie działa.
Japierdole ale się chciałeś teraz przypodobać kolegom na forumku hahahaha.Zwierzę ma lekko inne umaszczenie i od razu inna rasa, ale u ludzi to oczywiście nie działa
A RUDZI TEŻ!Oczywiście, że działa.
Każdy normalny, NORMALNY CHŁOP Ci powie prawdę, która przez usta nie przejdzie lewicującym libkom:
Czarni i ciapaci to podrasy ludzkie.
Nie. @Alconnoisseur robi szpagaty piękne, ale tu 100% racji pewnie z doświadczenia.A RUDZI TEŻ!
Mordo chyba na tyle mnie poznałeś, przecież ja wiem że murzyny są 100 lat za bialasami ale nie o to mi chodziło w tym poście ;)Nie. @Alconnoisseur robi szpagaty piękne, ale tu 100% racji pewnie z doświadczenia.
Po prostu jak spędzisz trochę czasu z jakimiś czarnymi czy ciapatymi to zrozumiesz, że to nie są "normalni" ludzie.
Wychowani w gównie powinni zdychać w gównie.
Japierdole ale się chciałeś teraz przypodobać kolegom na forumku hahahaha.
Zacznijmy klasyfikować ludzi za kolor włosów! Pewnie mają inne umaszczenie!
Halibut kurwa akrobata, grubas obleśny.
.He, dla kogo jak kogo ;)Na razie jesteś "pociesznie głupi", ale niebezpiecznie zbliżasz się do poziomu "irytująco głupi".

Ja już lepiej nie będę pisał o tym, za kogo ma ciebie większość forum, bo jeszcze się przykro koledze zrobi![]()