Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dobrze, że są jeszcze na świecie ludzie, którzy patrzą i widzą.

Dobrze, że są jeszcze na świecie ludzie, którzy patrzą i widzą.
jak subtelnie kretko potraktowany
między Bogiem a prawdą ja też wolałbym żeby ta kretynka dostała karę chłosty publicznej a potem do kopania rowów niż żeby ją zabili
ale co zrobisz, nic nie zrobisz jak głupia

choćby dlatego
niech giną tuzinami, podludzkie kurwy
Nie, jednak już nie wolałbym, myślałem, że to zwykła przygłupia karyna co nasłuchała się głupot wstała rano i odpaliła autko by się powygłupiać,
taka osoba jest 100x gorsza niż podrzędny złodziej co opierdala sklepy spożywcze, gorsza niż pijak i ćpun razem wzięci, to funkcjonariuszka przewrotu komunistycznego,
to jak olała swoje dzieci a najmłodsze wpycha wprost w paszczę sjw to zakrawa na najgorszą karę.
To osoba co chciałaby odebrać ci dzieci i spalić je na kanwie przewrotu społecznego w islamski socjalistyczny kalifat, nosząc dumnie burkę tylko po to by zniszczyć białych mężczyzn, napawając się w islamskiej niewoli tym, że biała rasa ulega zniszczeniu, wierząc jako lesba, że będzie się z podpalanymi za rączki trzymała.
Niech smaży się w piekle zdrajczyni własnych przodków, własnej społeczności, własnej rasy i jej historii, niszczycielka naturalnego porządku tworzonego od setek lat.
Ta kurwa za rączkę prowadziła by śpiewając pod nosem bella ciao białe kobiety z normalnych domów do klinik aborcyjnych ale czarne małpy już nie.
z tłita co @Miskatonic wrzucił:
>moved to minneapolis from canada to fight for the “rights” of illegal aliens
>enrolled the only child she has custody of in Southside Family Charter School, who’s mission is to “put social justice first, and prioritize involving kids in political and social action”
>through her involvement with the school, joined “ICE Watch”, a national coalition of “activists” dedicated to disrupting ICE raids
>lost her life while obstructing ICE, as a result of assaulting federal law enforcement with a deadly weapon (her car)if we want to be a serious country with law & order, anything short of outright abolishment of the 19th amendment would be a grave half-measurethis is the face of chaos, instability, dangerous empathy for criminals, and reckless disregard for the law
Te niezdarne kurwy nie stworzą sobie własnej enklawy, bez pomocy i pieniędzy z rządu i niech tam siedzą i zdychają we własnym gównie z tymi murzynami z somalii. Bo nic nie potrafią stworzyć a jedynie niszczyć, zaraza.
choćby dlatego
niech giną tuzinami, podludzkie kurwy

I tak, z dnia na dzień, będziemy tu widzieli mniej "virtue signaling", aż w końcu zapadnie cisza... i niczego takiego nie było![]()

Dlaczego masturbujesz się oglądając bezdomnych i promujesz w internecie patologię, która kończy się śmiercią młodych ludzi?Czyli tak jak ty wczoraj
Ninja przynajmniej ma jaja i za 2 posty nie będzie robił szpagatów. Co nie ninja?
I tak, z dnia na dzień, będziemy tu widzieli mniej "virtue signaling", aż w końcu zapadnie cisza... i niczego takiego nie było![]()
Zachodnia Europa już przegrała i gra z migrantami toczy się o to żeby swoją porażką podzielić się z innymi przy okazji trochę łagodząc/maskując jej skutki. Dlatego ważne jest by prezydent stał za interesem Polski i Polaków.Zachodnia Europa przegra, dla nas jest jeszcze szansa, i dla państw drugiej europy.
Dlaczego ?
No co tam? Zmiękła fajeczka zadymiarzowi?Swoje fantazje ujawniasz?
No co tam? Zmiękła fajeczka zadymiarzowi?
Dlaczego się nie przyznajesz do siebie? Do swoich poprzednich kont i zwyrolskich zainteresowań, no co jest?
Uuuu, słabiutko. No co jest, zadymiarzu?Chłopie wiesz że takie konto- jak to ogarnąć, gdzie robi wywiady z bezdomnymi ma ponad 120 tysięcy subow.
Nie rób tu offtopu.

I tak minimum jeszcze 3 lata
A ktoś mi pisze, że żadnej wojny domowej na 100 procent nie będzie.
A tak ogólnie sobie klikamJeżeli o mnie piszesz to ja swojego zdania nie zmieniam.
Od początku było wiadomo, że typiara nie może być normalna (już na starcie to pisałem) skoro przeszkadza w deportowaniu nielegalnych imigrantów - ale to nie zmienia faktu, że reakcja policjanta była przesadzona.
Gdyby w takich okolicznościach odstrzelono, nie wiem... Jasia Kapelę czy innego lewackiego degenerata, którym szczerze pogardzam to też bym to uważał za nieuzasadnione.

Uuuu, słabiutko. No co jest, zadymiarzu?
Miękka fajeczka i zwyrol.
Mam Cię na oku, będziesz robił nowe konto.
![]()
Bo nie będzie, służby podlegają trumpowi, jak coś zacznie się tworzyć to ich szybko rozstrzelają i płacz jakiejś głupiej cipy z minesoty tego nie zmieni, ty myślisz że Wojak się posłucha burmistrza swojego wypizdowa i ruszy do ataku na swoich kolegów ta? Wbrew prezydentowi czyli zwierzchnikowi? Bo się jakiejś lewaczce ideologia z życiem popierdoliła tak?
To ty masz nieźle pod garnem napierdolone, współczuję.