Civil War w USA

Bili ajlisz, big momi, obozy, breivik i ,,zaczyna się" :juanlaugh:
Dawaj kolejne autorytety.
Żelazny atencjuszu, weź leki. Ja pierdole. W obozach to powinni zamykać właśnie takich jak ty dla dobra społeczeństwa.
czekamy na odpowiedź Alice in Borderland
:beczka:

A tu bym polemizował, bo wiele demokratycznych gubernatorów chce walczyć z ICE.

Czego od dawna w USA nie byliśmy świadkiem by druga administracja chciała zwalczać organy pierwszej.

USA dziś jest tak zatrzęsione, że może wydarzyć się wszystko
Przecież to zwykła polityczna gadka jak zawsze przy takich incydentach.
Przecież policja normalnie pomaga ICE, nie widziałeś filmików ?
antifa w stanach i te ich protesty to nie jest to samo co u nas ( chociaż po filmikach widać, że to ten sam sort pedalow i drących ryja odklejeńców) , oni tam realnie zagrażają normalnym obywatelom i niech się kurwy cieszą, że tyle cierpliwości mają tam służby…
Celowa przesada z mojej strony na argument "mogła nie kozaczyć" i na radość ze śmierci człowieka, żeby pokazać że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

Doczytaj resztę postów to może zrozumiesz mój pogląd na sytuację. Czy była idiotką? Tak. Czy była szkodliwie społecznie? Tak. Czy identyfikuję się jakkolwiek z jej poglądami? Nie, a wręcz przeciwnie. Czy podałbym jej rękę na ulicy? Raczej nie.

Uważam, że powinna ponieść karę za utrudnianie czynności i kilka tygodni w celi może by jej pomogło coś przestawić we łbie, ale jednocześnie nie uważam, że zasłużyła na kulkę.

Jeżeli jednak damy przyzwolenie na odstrzeliwanie ludzi, którzy nam się po prostu nie podobają to daleko nie zajedziemy. Mam po prostu szacunek do ludzkiego życia - przepraszam.
Uważasz, że radość lewaków ze śmierci Kirka była uzasadniona? Przecież on robił coś zupełnie przeciwnego niż to w co oni wierzą.
Zastrzelili jakąś babe w USA a ty wyjeżdżasz z Polakiem zabitym przez reżim komunistyczny ?
To jest ten szacunek do życia ludzkiego? I to do życia twojego rodaka który protestował w tak słusznej dla nas wszystkich sprawie? Mogłeś wybrać tysiąc innych kontrargumentów do tej dyskusji a wybrałeś taki który niestety pokazuje, że nie o argumenty chodzi tylko chciałeś zabłysnąć a wystarczyło się brokatem posypać zamiast szkalować imie człowieka który zginął bo protestował przeciwko ruskim o Godne Życie w naszym kraju…

Jestem ostatni do bronienia psów, szczególnie tych którzy zabijają, sam brałem udział w protestach po takich akcjach w naszym kraju, wywieszałem transparenty w swoim mieście itp
Tylko żaden z tych chłopaków nie jeździł za policją i nie próbował ich rozjeżdżać autem. Zresztą to są kurwa stany tam co chwilę za takie coś ktoś dostaje cały magazynek ołowiu.

A fanów lewactwa pozdrawiam tak
IMG_2618.jpeg

Czego od dawna w USA nie byliśmy świadkiem by druga administracja chciała zwalczać organy pierwszej.
A za czasów Creepy Joe Bidena przypadkiem gubernator Teksasu nie mówił, że jak rząd federalny nie jest w stanie chronić granicy to zajmie się tym gwardia narodowa i jak będzie trzeba to nawet wbrew Waszyngtonowi?
:roberteyeblinking:

A za czasów Creepy Joe Bidena przypadkiem gubernator Teksasu nie mówił, że jak rząd federalny nie jest w stanie chronić granicy to zajmie się tym gwardia narodowa i jak będzie trzeba to nawet wbrew Waszyngtonowi?

Inna sytuacja, bez takiej nawalanki jednak.

Tutaj nie wykluczam, że czarny policjant załaduje kulkę agentowi ICE.

Skoro w USA jest takie prawo że mogą strzelać jak włożysz rękę do kieszeni ( nie wiadomo co tam masz) to chyba tym bardziej uzasadnione jest strzelanie za próbę rozjechania autem? A to czy ta próba była blisko czy daleko celu to już nikogo nie obchodzi.

To się jeszcze okaże. Tak jak mówię - ja się nie zdziwię jak ostatecznie się okaże, że koleś przekroczył swoje uprawnienia i będzie skazany, a rodzina tej typiary będzie za odszkodowanie ustawiona na lata. Nawet FOX w swoich artykułach nie stawia tez, że miał pełne prawo strzelać, tylko kluczy w stylu "nooooo mooooże miał".

Zastrzelili jakąś babe w USA a ty wyjeżdżasz z Polakiem zabitym przez reżim komunistyczny ?

Jeżeli uważasz, że porównanie jest niesmaczne to przepraszam.
Dobrze jednak pokazuje inne perspektywy - dla lewicowej części świata to ona jest bohaterką, zabitą ze względu na swoje poglądy.
Jeśli jednak chcesz inne porównanie - jest protest antyimigracyjny i prawicowiec - w dokładnie takich samych okolicznościach - zostaje odstrzelony. Dobrze czy źle?

To się jeszcze okaże. Tak jak mówię - ja się nie zdziwię jak ostatecznie się okaże, że koleś przekroczył swoje uprawnienia i będzie skazany, a rodzina tej typiary będzie za odszkodowanie ustawiona na lata. Nawet FOX w swoich artykułach nie stawia tez, że miał pełne prawo strzelać, tylko kluczy w stylu "nooooo mooooże miał".

Już są. Jedna zbiórka już przekroczyła 1 mln dolarów.

Ale jeśli wyjdzie na to że wszyscy w tym temacie mamy rację, no w większości...

To mamy też pewność że nawet nie wrócisz do tego tematu i nie przyznasz racji, kłócisz się teraz z jakichś ideologicznych pobudek i jak zwykle próbujesz jakimiś nietrafionymi przykładami bronić przegranej sprawy.

Tam problem był taki że ich tzw. pas graniczny należy do rządu federalnego to jakieś z 30m i tam były podstawiane busy i tworzone wszystkie safe zony dla nielegalnych a że z tego kartele korzystały to już inna sprawa ale jak już któryś z niechcianych emigrantów przekroczył tą strefe to już trafiał pod juryzdykcje

1767998791354.png

Jeżeli uważasz, że porównanie jest niesmaczne to przepraszam.
Dobrze jednak pokazuje inne perspektywy - dla lewicowej części świata to ona jest bohaterką, zabitą ze względu na swoje poglądy.
Jeśli jednak chcesz inne porównanie - jest protest antyimigracyjny i prawicowiec - w dokładnie takich samych okolicznościach - zostaje odstrzelony. Dobrze czy źle?
Na szczęście nie muszę tego rozkminiac bo jak widać protesty obu stron różnią się dość znacząco. W stanach każdy kto tak postępuje jest zwyczajnie głupi i tu nie ma dyskusji.

Big moomy 2

właśnie coś trzeba zrobić by tę ideologię, którą kultywują tak podłe lewackie przygłupie babony wyeliminować bo to na końcu tylko ich wina, nie rozumie jedna kurwa z drugą grubą kurwą, że to one doprowadzą do wojny domowej, to one zgotują swoim dzieciom piekło

chłopie jeśli cokolwiek ma się zmienić, inne podejście do praw człowieka jebanych islamskich dzikusów czyli ich pierdolenie, to musi wyjść z usa, lewacka europka na to nie wpadnie

Ale nie tłumaczymy wszystkiego politykami. Po prostu biali nie mają siły przetrwania jak Araby. Przegramy ta wojnę bez walki. Myślałem, że chociaż w takiej Europie jest odważne z 50 chłopa.

Ale nie tłumaczymy wszystkiego politykami. Po prostu biali nie mają siły przetrwania jak Araby. Przegramy ta wojnę bez walki. Myślałem, że chociaż w takiej Europie jest odważne z 50 chłopa.
A co ty zrobiłeś jesteś chłopem czy trokiem z kaleson?

Back