Civil War w USA

Good robiła za faceta w tym lesbijskim związku.

1768004909918.png

Tylko trzeba dzielić przez 8, bo to straszny wróg Trumpa, ale i tak ciekawostka, że są ludzie którzy aż uciekają z miasta.

Roman Giertych-Ostatnie wydarzenia w Minnesocie, gdzie agent agencji migracyjnej zabił kobietę, która nie chciała się od razu wysiąść z samochodu, wstrząsnęły myślę większością z nas. I nie chodzi tutaj nawet o samo tragiczne wydarzenie, bo przecież tego typu zbrodnie zdarzają się w każdym kraju. Chodzi o to, że Prezydent, wiceprezydent i władze policyjne publicznie ogłosiły, że agent strzelający trzy razy w twarz kobiety zrobił dobrze. Taka pogarda dla oczywistych faktów to wykapany Orwell. Co więcej cała Partia Republikańska zaczęła powtarzać to oczywiste kłamstwo, że agent zabił w obronie koniecznej. Polityczny interes kazał im zaprzeczać temu ci zobaczyli i usłyszeli i powtarzać wersję jawnie sprzeczną z faktami. Wszyscy widzieli trzy strzały oddane w twarz kobiety, a opowiadają, że agent się bronił. I to jest w tym wszystkim najstraszniejsze, gdyż oznacza, że władza nie ma żadnych ograniczeń związanych z sumieniem kongresmenów, senatorów i urzędników. Taka władza jest władzą absolutną, a każda władza absolutna korumpuje. Stany Zjednoczone przez dekady będą sie podnosić po Trumpie, o ile w ogóle wyjdą z tego piekła absolutnej i nieograniczonej władzy sprawowanej przez osoby odarte z jakiejkolwiek moralności i z jakiegokolwiek szacunku dla prawdy.Ktoś powie, że podważam sojusz z USA. Nie podważam. Sam głosowałem za wysłaniem polskich żołnierzy do Afganistanu, gdy USA zostało zaatakowane 11.09.2001 roku. Uważam NATO za najlepszy sojusz na świecie. Jednak prawda jest taka, że ewentualna pomoc największego kraju NATO zależy obecnie od człowieka nieprzewidywalnego. Skoro można grozić siłową aneksją terytorium kraju należącego do NATO (czyli wojną z Danią), to wiarygodność gwarancji USA dla krajów NATO jest żadna. To wiadomość smutna, ale prawdziwa. Musimy sojuszników szukać w Europie, a sami być na tyle silni, aby chcieli nam pomagać. Wówczas nikt nas nie zaatakuje. I to jest lekcja brutalnej polityki, którą musimy przyjąć z zachowania Trumpa. Wróciła polityka realna z całą swą siłą.

wstyd przed T-rexem kurde, że białe społeczeństwa dały sobie narzucić nauki garbatych nosów i wyprodukowały tak głupie zdradzickie cipska
G-QypRvbsAA7JF0

G-PgGcCX0AAMnqg

Last edited:
Dobrze, że są jeszcze na świecie ludzie, którzy patrzą i widzą.

jak subtelnie kretko potraktowany
:tysoncoffe:
między Bogiem a prawdą ja też wolałbym żeby ta kretynka dostała karę chłosty publicznej a potem do kopania rowów niż żeby ją zabili
ale co zrobisz, nic nie zrobisz jak głupia

Nie, jednak już nie wolałbym, myślałem, że to zwykła przygłupia karyna co nasłuchała się głupot wstała rano i odpaliła autko by się powygłupiać,

taka osoba jest 100x gorsza niż podrzędny złodziej co opierdala sklepy spożywcze, gorsza niż pijak i ćpun razem wzięci, to funkcjonariuszka przewrotu komunistycznego,

to jak olała swoje dzieci a najmłodsze wpycha wprost w paszczę sjw to zakrawa na najgorszą karę.

To osoba co chciałaby odebrać ci dzieci i spalić je na kanwie przewrotu społecznego w islamski socjalistyczny kalifat, nosząc dumnie burkę tylko po to by zniszczyć białych mężczyzn, napawając się w islamskiej niewoli tym, że biała rasa ulega zniszczeniu, wierząc jako lesba, że będzie się z podpalanymi za rączki trzymała.

Niech smaży się w piekle zdrajczyni własnych przodków, własnej społeczności, własnej rasy i jej historii, niszczycielka naturalnego porządku tworzonego od setek lat.

Ta kurwa za rączkę prowadziła by śpiewając pod nosem bella ciao białe kobiety z normalnych domów do klinik aborcyjnych ale czarne małpy już nie.

z tłita co @Miskatonic wrzucił:

>moved to minneapolis from canada to fight for the “rights” of illegal aliens

>enrolled the only child she has custody of in Southside Family Charter School, who’s mission is to “put social justice first, and prioritize involving kids in political and social action”

>through her involvement with the school, joined “ICE Watch”, a national coalition of “activists” dedicated to disrupting ICE raids

>lost her life while obstructing ICE, as a result of assaulting federal law enforcement with a deadly weapon (her car)if we want to be a serious country with law & order, anything short of outright abolishment of the 19th amendment would be a grave half-measurethis is the face of chaos, instability, dangerous empathy for criminals, and reckless disregard for the law

Te niezdarne kurwy nie stworzą sobie własnej enklawy, bez pomocy i pieniędzy z rządu i niech tam siedzą i zdychają we własnym gównie z tymi murzynami z somalii. Bo nic nie potrafią stworzyć a jedynie niszczyć, zaraza.

choćby dlatego

niech giną tuzinami, podludzkie kurwy

Last edited:
Nie, jednak już nie wolałbym, myślałem, że to zwykła przygłupia karyna co nasłuchała się głupot wstała rano i odpaliła autko by się powygłupiać,

taka osoba jest 100x gorsza niż podrzędny złodziej co opierdala sklepy spożywcze, gorsza niż pijak i ćpun razem wzięci, to funkcjonariuszka przewrotu komunistycznego,

to jak olała swoje dzieci a najmłodsze wpycha wprost w paszczę sjw to zakrawa na najgorszą karę.

To osoba co chciałaby odebrać ci dzieci i spalić je na kanwie przewrotu społecznego w islamski socjalistyczny kalifat, nosząc dumnie burkę tylko po to by zniszczyć białych mężczyzn, napawając się w islamskiej niewoli tym, że biała rasa ulega zniszczeniu, wierząc jako lesba, że będzie się z podpalanymi za rączki trzymała.

Niech smaży się w piekle zdrajczyni własnych przodków, własnej społeczności, własnej rasy i jej historii, niszczycielka naturalnego porządku tworzonego od setek lat.

Ta kurwa za rączkę prowadziła by śpiewając pod nosem bella ciao białe kobiety z normalnych domów do klinik aborcyjnych ale czarne małpy już nie.

z tłita co @Miskatonic wrzucił:

>moved to minneapolis from canada to fight for the “rights” of illegal aliens

>enrolled the only child she has custody of in Southside Family Charter School, who’s mission is to “put social justice first, and prioritize involving kids in political and social action”

>through her involvement with the school, joined “ICE Watch”, a national coalition of “activists” dedicated to disrupting ICE raids

>lost her life while obstructing ICE, as a result of assaulting federal law enforcement with a deadly weapon (her car)if we want to be a serious country with law & order, anything short of outright abolishment of the 19th amendment would be a grave half-measurethis is the face of chaos, instability, dangerous empathy for criminals, and reckless disregard for the law

Te niezdarne kurwy nie stworzą sobie własnej enklawy, bez pomocy i pieniędzy z rządu i niech tam siedzą i zdychają we własnym gównie z tymi murzynami z somalii. Bo nic nie potrafią stworzyć a jedynie niszczyć, zaraza.

choćby dlatego

niech giną tuzinami, podludzkie kurwy

I tak, z dnia na dzień, będziemy tu widzieli mniej "virtue signaling", aż w końcu zapadnie cisza... i niczego takiego nie było :awesome:

Czyli tak jak ty wczoraj :beczka:

Ninja przynajmniej ma jaja i za 2 posty nie będzie robił szpagatów. Co nie ninja?
Dlaczego masturbujesz się oglądając bezdomnych i promujesz w internecie patologię, która kończy się śmiercią młodych ludzi?

Dlaczego jesteś takim zwyrolem? Pedofilem pewnie też jesteś?

I tak, z dnia na dzień, będziemy tu widzieli mniej "virtue signaling", aż w końcu zapadnie cisza... i niczego takiego nie było :awesome:

Jeżeli o mnie piszesz to ja swojego zdania nie zmieniam.
Od początku było wiadomo, że typiara nie może być normalna (już na starcie to pisałem) skoro przeszkadza w deportowaniu nielegalnych imigrantów - ale to nie zmienia faktu, że reakcja policjanta była przesadzona.

Gdyby w takich okolicznościach odstrzelono, nie wiem... Jasia Kapelę czy innego lewackiego degenerata, którym szczerze pogardzam to też bym to uważał za nieuzasadnione.

Zachodnia Europa przegra, dla nas jest jeszcze szansa, i dla państw drugiej europy.
Zachodnia Europa już przegrała i gra z migrantami toczy się o to żeby swoją porażką podzielić się z innymi przy okazji trochę łagodząc/maskując jej skutki. Dlatego ważne jest by prezydent stał za interesem Polski i Polaków.

A to że tusk się trzęsie i rzuca jak ryba bez wody bo się z obietnic danych niemcom nie może wywiązać to miód na moje serce.

No co tam? Zmiękła fajeczka zadymiarzowi?

Dlaczego się nie przyznajesz do siebie? Do swoich poprzednich kont i zwyrolskich zainteresowań, no co jest?

Chłopie wiesz że takie konto- jak to ogarnąć, gdzie robi wywiady z bezdomnymi ma ponad 120 tysięcy subow.

Nie rób tu offtopu.

I tak minimum jeszcze 3 lata
:beczka:

A ktoś mi pisze, że żadnej wojny domowej na 100 procent nie będzie.

Bo nie będzie, służby podlegają trumpowi, jak coś zacznie się tworzyć to ich szybko rozstrzelają i płacz jakiejś głupiej cipy z minesoty tego nie zmieni, ty myślisz że Wojak się posłucha burmistrza swojego wypizdowa i ruszy do ataku na swoich kolegów ta? Wbrew prezydentowi czyli zwierzchnikowi? Bo się jakiejś lewaczce ideologia z życiem popierdoliła tak?

To ty masz nieźle pod garnem napierdolone, współczuję.

Jeżeli o mnie piszesz to ja swojego zdania nie zmieniam.
Od początku było wiadomo, że typiara nie może być normalna (już na starcie to pisałem) skoro przeszkadza w deportowaniu nielegalnych imigrantów - ale to nie zmienia faktu, że reakcja policjanta była przesadzona.

Gdyby w takich okolicznościach odstrzelono, nie wiem... Jasia Kapelę czy innego lewackiego degenerata, którym szczerze pogardzam to też bym to uważał za nieuzasadnione.
A tak ogólnie sobie klikam :awesome:

Ale ten Twój post już odczuwam jako delikatne zmiękczenie czyli etap "coraz mniej" :wink:

Uuuu, słabiutko. No co jest, zadymiarzu?

Miękka fajeczka i zwyrol.

Mam Cię na oku, będziesz robił nowe konto.

:watchingyou:

No na twoim miejscu bym założył nowe,bo wczoraj ładna kompromitacja.

A teraz nic już do mnie nie pisz. Ja na forach skupiam się na newsach, a nie anonimach których nigdy nie spotkam i mało mnie obchodzą.

Bo nie będzie, służby podlegają trumpowi, jak coś zacznie się tworzyć to ich szybko rozstrzelają i płacz jakiejś głupiej cipy z minesoty tego nie zmieni, ty myślisz że Wojak się posłucha burmistrza swojego wypizdowa i ruszy do ataku na swoich kolegów ta? Wbrew prezydentowi czyli zwierzchnikowi? Bo się jakiejś lewaczce ideologia z życiem popierdoliła tak?

To ty masz nieźle pod garnem napierdolone, współczuję.

Chłopie to jest USA. Nie ma porównania do jakiegokolwiek innego miejsca na ziemi. Tu się wkurzy 5 czarnych, rozstrzelają 7 agentów ICE i masz wojnę domową.

Back