Civil War w USA

O Boziu drogi, właśnie do mnie dotarło, że ten Żelaznynocnik pierdoli do mnie coś o obozach, breivikach i skrajnej prawicy bo tam we freakach jakaś afera z Kapelą i obozami, chuj wie o co chodzi i on to przekłada na mnie i dyskusję czy córka = ciotka.

Matko jedyno ratuj mnie!

Po chuj ja z nim wszedłem w dyskusję.

images

O Boziu drogi, właśnie do mnie dotarło, że ten Żelaznynocnik pierdoli do mnie coś o obozach, breivikach i skrajnej prawicy bo tam we freakach jakaś afera z Kapelą i obozami, chuj wie o co chodzi i on to przekłada na mnie i dyskusję czy córka = ciotka.

Matko jedyno ratuj mnie!

Po chuj ja z nim wszedłem w dyskusję.

images
No dobra ale co byś zrobił na tym jebanym Kapitolu, strzelał czy nie?!?

ojej obraził ją
:beczka:
Ale już po zastrzeleniu. O zmarłych albo dobrze albo wcale :suchykarol:

Tam nie będzie żadnej wojny domowej tylko zidiociała lewica rozkręci „pokojowe protesty” rozpierdalajac przy pomocy czarnuchow sklepy i ulice miast.
To babsko jeździło razem z tą pokraką jej żona za ICE, rozkręcały nagonkę i utrudniały czynności. Matka 6 letniego dziecka? Kurwa to co ona tam z uśmiechem na twarzy robiła ? To jest niepojęte jak głupi są ci ludzie..
Idiotki dumne z siebie, że drą ryja, blokują drogi i nagrywają służby które wypierdalaja nielegalsow którzy zabierają pracę obywatelom albo popełniają przestepstwa…
Prawda jest taka, że właśnie tacy ludzie jak one i ta reszta antify to najgorszy rak społeczeństwa, ktoś tam ładnie steruje tymi bezmózgami.
W ogóle bym się nie zdziwił jakby właśnie taki był zamysł tych co to wymyślili, tak ich szkolić żeby w końcu któregoś zajebali i grać na emocjach reszty narodu…
Pojebane czasy

Tam nie będzie żadnej wojny domowej tylko zidiociała lewica rozkręci „pokojowe protesty” r

A tu bym polemizował, bo wiele demokratycznych gubernatorów chce walczyć z ICE.

Czego od dawna w USA nie byliśmy świadkiem by druga administracja chciała zwalczać organy pierwszej.

USA dziś jest tak zatrzęsione, że może wydarzyć się wszystko

Prawda jest taka, że właśnie tacy ludzie jak one i ta reszta antify to najgorszy rak społeczeństwa, ktoś tam ładnie steruje tymi bezmózgami.
W ogóle bym się nie zdziwił jakby właśnie taki był zamysł tych co to wymyślili, tak ich szkolić żeby w końcu któregoś zajebali i grać na emocjach reszty narodu…
Pojebane czasy

Już podczas wojny w Wietnamie ZSRR finansowało hipisów i inne tego typu ugrupowania.

Wątpię by teraz coś się zmieniło. Każda ze stron jest pompowana kasą z "tajemniczych" źródeł

Ogólnie ciekawi mnie co stanie się w USA gdy jakiś stan demsów będzie chciał zaaresztować agentów ICE. To może być początek wojny.

Cyk, dzięki @Miskatonic za rozkręcenie dyskusji, pare razy miałem deja vu, negatywne rzecz jasna i szybko schowałem do kolekcji następnego pokemona :werdum:

Tam nie będzie żadnej wojny domowej tylko zidiociała lewica rozkręci „pokojowe protesty” rozpierdalajac przy pomocy czarnuchow sklepy i ulice miast.
To babsko jeździło razem z tą pokraką jej żona za ICE, rozkręcały nagonkę i utrudniały czynności. Matka 6 letniego dziecka? Kurwa to co ona tam z uśmiechem na twarzy robiła ? To jest niepojęte jak głupi są ci ludzie..
Idiotki dumne z siebie, że drą ryja, blokują drogi i nagrywają służby które wypierdalaja nielegalsow którzy zabierają pracę obywatelom albo popełniają przestepstwa…
Pojebane czasy
amen przyjacielu

A tu bym polemizował, bo wiele demokratycznych gubernatorów chce walczyć z ICE.

Czego od dawna w USA nie byliśmy świadkiem by druga administracja chciała zwalczać organy pierwszej.

USA dziś jest tak zatrzęsione, że może wydarzyć się wszystko
Ale jaką realna władze posiada gubernator jakiegoś zlewaciałego demokratycznego stanu? Każe Gwardi atakować ICE co bedzie prowadziło w konsekwencji do starcia z US Army, Navy czy Marines. Już wcześnie pisałem wieksząść wojska amerykańskiego to jednak jest za prawą stroną i czy ty myślisz że Marines z Californi pójdą ochoczo walczyć za tą pizde Newsoma.
Już kiedyś jeden Zielony Beret szachował całą policje i gwarie narodową w stanie Waszyngton :jjsmile:

Z jednej strony wiadomo - z policją w USA się nie heheszkuje, a z drugiej strony to tutaj również mamy podobny przykład - mógł ten Janek Wiśniewski jednak nie kozaczyć do tej milicji, co nie?

Z innej beczki - jak działaczom prawicowym się blokuje konta za atak na policję to jest wielki problem, a jak lewaczkę odstrzelą za takie w sumie "nic" to już problemu nie ma :DC: .
A podobno katolicki kraj :awesome: . Ciekawe jakie by były reakcje gdyby policja odjebała kilku z tych co się do Kapitolu wbili, po porażce Trumpa. W tamtej sytuacji to było duuuużo bardziej uzasadnione niż tutaj.

View attachment 137441
Dużo jestem w stanie zrozumieć ale porównanie tych dwóch sytuacji to jest przesada…
Może jeszcze napisz, że mogli Polacy do gestapo nie kozaczyć…
Różne można mieć poglądy ale tak zaginać rzeczywistość i pluć dosłownie na ludzi którzy chcieli tylko godnego życia w okupowanym kraju dla siebie i swoich rodzin ( np żebyś teraz mógł pisać takie brednie) to zwykle skurwysynstwo..

Dużo jestem w stanie zrozumieć ale porównanie tych dwóch sytuacji to jest przesada…
Może jeszcze napisz, że mogli Polacy do gestapo nie kozaczyć…
Różne można mieć poglądy ale tak zaginać rzeczywistość i pluć dosłownie na ludzi którzy chcieli tylko godnego życia w okupowanym kraju dla siebie i swoich rodzin ( np żebyś teraz mógł pisać takie brednie) to zwykle skurwysynstwo..

Celowa przesada z mojej strony na argument "mogła nie kozaczyć" i na radość ze śmierci człowieka, żeby pokazać że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

Doczytaj resztę postów to może zrozumiesz mój pogląd na sytuację. Czy była idiotką? Tak. Czy była szkodliwie społecznie? Tak. Czy identyfikuję się jakkolwiek z jej poglądami? Nie, a wręcz przeciwnie. Czy podałbym jej rękę na ulicy? Raczej nie.

Uważam, że powinna ponieść karę za utrudnianie czynności i kilka tygodni w celi może by jej pomogło coś przestawić we łbie, ale jednocześnie nie uważam, że zasłużyła na kulkę.

Jeżeli jednak damy przyzwolenie na odstrzeliwanie ludzi, którzy nam się po prostu nie podobają to daleko nie zajedziemy. Mam po prostu szacunek do ludzkiego życia - przepraszam.
Uważasz, że radość lewaków ze śmierci Kirka była uzasadniona? Przecież on robił coś zupełnie przeciwnego niż to w co oni wierzą.

Ale jaką realna władze posiada gubernator jakiegoś zlewaciałego demokratycznego stanu? Każe Gwardi atakować ICE co bedzie prowadziło w konsekwencji do starcia z US Army, Navy czy Marines. Już wcześnie pisałem wieksząść wojska amerykańskiego to jednak jest za prawą stroną i czy ty myślisz że Marines z Californi pójdą ochoczo walczyć za tą pizde Newsoma.
Już kiedyś jeden Zielony Beret szachował całą policje i gwarie narodową w stanie Waszyngton :jjsmile:

Pożyjemy zobaczymy. Wielu demokratów jest ostro nakręconych. Frey nawet ostatnio krzyczał o wypierd...niu ich ze stanu.

Już podczas wojny w Wietnamie ZSRR finansowało hipisów i inne tego typu ugrupowania.
Bo mieli w tym interes, też byli w Wietnamie, oglądałeś Rambo II?
:beczka:
Wątpię by teraz coś się zmieniło. Każda ze stron jest pompowana kasą z "tajemniczych" źródeł
Te właśnie ugrupowania i ten sposób myślenia gdzieś powstaje - amerykanskie uniwerki
te głupie cipy z powietrza się nie biorą, cały system akademicki jest lewacki wraz z dziekanami, profesorami i tak dlaej, to skutek działań wcześniej rassijskich potem żydowskich zastrzyków ideologicznych.

Celowa przesada z mojej strony na argument "mogła nie kozaczyć" i na radość ze śmierci człowieka.
Doczytaj resztę postów to może zrozumiesz mój pogląd na sytuację. Czy była idiotką? Tak. Czy była szkodliwie społecznie? Tak. Czy identyfikuję się jakkolwiek z jej poglądami? Nie, a wręcz przeciwnie. Czy podałbym jej rękę na ulicy? Raczej nie.
przez
Uważam, że powinna ponieść karę za utrudnianie czynności i kilka tygodni w celi może by jej pomogło coś przestawić we łbie, ale jednocześnie nie uważam, że zasłużyła na kulkę.

Jeżeli jednak damy przyzwolenie na odstrzeliwanie ludzi, którzy nam się po prostu nie podobają to daleko nie zajedziemy. Mam po prostu szacunek do ludzkiego życia - przepraszam.
Z tego wszystkiego wyłania się obraz: Trafiła się lewicowa aktywistka która zamiast zajmować się swoim dzieckiem przeszkada służbą, do tego na miejscu była jej partnerka która w czasie gdy funkcjaniusze każą jej wyjść z auta krzyczy "Drive, baby , drive" a na koniec agent który w podobnej akcji został potroncony i przeciągniety przez ulice No co mogło pójśc nie tak.
Tu nikt raczej nie daje przyzwolenie na odstrzeliwanie randomowych lewaków. I oczywiście po procesie powinien ten oficer już albo jak bedzie winny to powinnie iść siedzieć a jak nie to
odseparować go od pracy w terenie.
Bo co wszyscy myśleli że zgarnianie nielegalsów pojdzie głądko i pokojowo? Stany mają z 350 mln obywateli + nielegalsów a może nawet i wiecej wiec wiadomo że takie sytuacje się zdarzają i będą zdarzać

Mało poruszacie ten temat, ale szal macic jest straszny na Trumpa. Jestem pewny, że gdyby Rubio byłby prezydentem to nie byłoby aż tak nerwowej otoczki.

Trump w USA ma tak przewalone, że tam kobiety w 2 minuty zatłukłyby go na śmierć.

Dlatego ICE jeszcze minimum 3 lata plus zdenerwowani demsi to katastrofą dla USA.

Ja naprawdę nie wiem jak USA przetrwa ta erę ICE:beczka:

Celowa przesada z mojej strony na argument "mogła nie kozaczyć" i na radość ze śmierci człowieka, żeby pokazać że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

Sam sobie zaprzeczasz.

Ona utrudniała służbę tym funkcjonariuszom, do tego jeszcze w tak społecznie złym celu. I kulminacja tego była sytuacja w której jebana głupia cipa MIAŁA WYKONYWAĆ POLECENIE.

Nie wykonała. Do tego chciała gościa przejechać. Dostała strzała na własne życzenie. Jej zjebana ideologia nie miała znaczenia.

Sam sobie zaprzeczasz.

Ona utrudniała służbę tym funkcjonariuszom, do tego jeszcze w tak społecznie złym celu. I kulminacja tego była sytuacja w której jebana głupia cipa MIAŁA WYKONYWAĆ POLECENIE.

Nie wykonała. Do tego chciała gościa przejechać. Dostała strzała na własne życzenie. Jej zjebana ideologia nie miała znaczenia.

A nie bierzesz pod uwagę, że koleś chciał się po prostu poczuć Rambo i skorzystał z okazji? Za drzwi szarpał inny policjant - dlaczego on nie wyciągnął broni i nie oddał żadnych strzałów, tylko odszedł?

Do tego chciała gościa przejechać.

Nagrania są już dostępne - z wielu kamer. Nie było absolutnie żadnego zagrożenia dla policjanta. Nie zdziwię się jak ostatecznie będzie on - zgodnie z prawem - skazany, a Trump go ułaskawi.

Jeżeli jednak damy przyzwolenie na odstrzeliwanie ludzi, którzy nam się po prostu nie podobają to daleko nie zajedziemy
Ale on jej nie odjebał dlatego że ona mu się nie podobała człowieku tylko dlatego że próbowała rozjechać typa autem a to w usa jest uznawane jako napaść.
Czego ty nie rozumiesz?

Ale on jej nie odjebał dlatego że ona mu się nie podobała człowieku tylko dlatego że próbowała rozjechać typa autem a to w usa jest uznawane jako napaść.
Czego ty nie rozumiesz?

Nagrania są już dostępne - z wielu kamer. Nie było absolutnie żadnego zagrożenia dla policjanta. Nie zdziwię się jak ostatecznie będzie on - zgodnie z prawem - skazany, a Trump go ułaskawi.

Oglądałem też kilka filmów u różnych ekspertów - raczej z powyższym są zgodni.

Oglądałem też kilka filmów u różnych ekspertów - raczej z powyższym są zgodni.
Skoro w USA jest takie prawo że mogą strzelać jak włożysz rękę do kieszeni ( nie wiadomo co tam masz) to chyba tym bardziej uzasadnione jest strzelanie za próbę rozjechania autem? A to czy ta próba była blisko czy daleko celu to już nikogo nie obchodzi.

Back