Civil War w USA

Jakieś przeszłe afery, aferki - człowiek znowu nie w temacie :childcry: .

No z tym to już pojechałeś.
Przecież ten chłop regularnie broni czarnych "Królewek Śnieżek" i wg. niego żadnego WOKE w kulturze masowej nie ma. Twierdzi też, że czarnoskórzy są dyskryminowani przez policję bez powodu :awesome:.

No taki średni autorytet, bym powiedział.

Ale jaki autorytet, facet mi wyskoczył na ścianie X.

dokładnie głupia kurwa

View attachment 137476

wróg cywilizacji białych ludzi takie są fakty + na bank ją zapinał jakiś kolorowy z lewego importu bo o mężu ani słowa, że cierpi
:beczka:
czyli co lewaczka rozwódka z trójką dzieci dymana przez asfaltowego somala
:baldwinwhiskey:
bonus

Zaangażowana w proimigracyjną "ICE Watch"​

Jak dowiedział się "New York Post" Good była zaangażowana w "ICE Watch", luźną koalicję aktywistów, której celem jest zakłócanie działalności służb realizujących deportacje nielegalnych imigrantów. Minneapolis, gdzie działała, jest "miastem sanktuarium" dla nielegalnych przybyszów.

"Miasta sanktuaria" to potoczne określenie miast, których władze przez lata wpuszczały do siebie nielegalnych imigrantów, a teraz utrudniają ich deportacje. To m.in. San Francisco, Oakland, Los Angeles, Chicago czy Nowy Jork. Rządzą tam przedstawiciele Partii Demokratycznej, którzy sprzeciwiają się imigracyjnej polityce administracji prezydenta Trumpa, której elementem jest masowe odsyłanie nielegalnie przebywających w USA cudzoziemców do krajów ich pochodzenia.

Agent zastrzelił podczas interwencji kobietę, która prawie go przejechała​

Nagrania pokazują, że agent ICE, który śmiertelnie postrzelił kobietę w Minneapolis, w ostatniej chwili odskoczył przed ruszającym z impetem autem. Good nie zareagowała na polecenie funkcjonariusza i gwałtowanie ruszyła samochodem typu SUV w kierunku drugiego z agentów – tego, który w reakcji oddał w jej kierunku strzały. Materiały video z miejsca zdarzenia potwierdzają, że mężczyzna odskoczył dosłownie w ostatniej chwili. Kierująca samochodem została postrzelona w głowę i zmarła po przewiezieniu do szpitala.

Aktywiści są szkoleni, by słuchać poleceń​

"[Renee Good] przeszła szkolenie w zakresie przeciwdziałania tym agentom ICE – co robić, a czego nie, to bardzo gruntowne szkolenie" – powiedziała jej koleżanka Leesa w rozmowie z "NYP". "Słuchać poleceń, znać swoje prawa, gwizdać na widok agenta ICE". [...] Wiem, że postępowała słusznie. Oglądałam ten film wiele razy, ale w głębi serca czuję też, że była kobietą, która robiła wszystko, co trzeba" – tłumaczyła.

NIE POSŁUCHAŁA ;)

Agent zastrzelił podczas interwencji kobietę, która prawie go przejechała​

Nagrania pokazują, że agent ICE, który śmiertelnie postrzelił kobietę w Minneapolis, w ostatniej chwili odskoczył przed ruszającym z impetem autem. Good nie zareagowała na polecenie funkcjonariusza i gwałtowanie ruszyła samochodem typu SUV w kierunku drugiego z agentów – tego, który w reakcji oddał w jej kierunku strzały. Materiały video z miejsca zdarzenia potwierdzają, że mężczyzna odskoczył dosłownie w ostatniej chwili. Kierująca samochodem została postrzelona w głowę i zmarła po przewiezieniu do szpitala.

Piers Morgan: Oglądałem film Renee Good niezliczoną ilość razy z każdej możliwej perspektywy. Każdy, kto twierdzi, że *wie*, co się stało, kłamie i powinniśmy poczekać na śledztwo. Ale zabicie takiej matki to z pewnością tragedia. Brak człowieczeństwa, jaki wobec niej okazuję, jest odrażający.

Ten Stelmach dobry content daje :beczka:.

Lepiej, to lesba i wychowywała dzieci razem ze swoją żoną :śmiech:
comment_0LiKkELCuTOMz7ZgGuFVFg7TGZ3YYKuu.jpg

3ka dzieci....

Jeszcze warto nadmienić, że ten policjant co ją zastrzelił już miał podobną historię w swoim życiu
,,W czerwcu 2025 agent (prawdopodobnie Jonathan Ross – nazwisko wyciekło w mediach i dokumentach sądowych) został uderzony i ciągnięty przez uciekający samochód podczas próby zatrzymania nielegalnego imigranta."
Według logiki obrońców tej baby to pierw powinien znów dać się znów potrącić i dopiero mógłby strzelać

Czyli jest możliwe że facetowi ze względu na wcześniejsze przeżycia puściły nerwy i zareagował zbyt impulsywnie.

Wiem że to Stany ale nasz policjant prawdopodobnie strzeliłby w opony w takiej sytuacji.

Widziałeś stan kapitolu, filmiki z tego zdarzenia?
Ludzie zachowywali się jak na wycieczce, prawie zero zniszczeń, nikt nie nasrał na środku, omijali grzecznie barierki jak w muzeum - biali ludzie.

:mamedwhat:

Straty po ataku na Kapitol wyniosły 3 miliony dolarów, 183 policjantów rannych, 5 ofiar śmiertelnych.

Może nie nasrali Bidenowi na sofę ale zero zniszczeń?

Czyli jest możliwe że facetowi ze względu na wcześniejsze przeżycia puściły nerwy i zareagował zbyt impulsywnie.

Wiem że to Stany ale nasz policjant prawdopodobnie strzeliłby w opony w takiej sytuacji.

Straty po ataku na Kapitol wyniosły 3 miliony dolarów, 183 policjantów rannych, 5 ofiar śmiertelnych.

Z tym naszymi polcjantami to po niektórych akcjach to szybciej bym wierzył że sami siebie zastrzelą niż trafią w opone.
Panie to Waszyngton tam codziennie ginie w walkach gangów ze 3 osoby

Straty po ataku na Kapitol wyniosły 3 miliony dolarów,
bidety rozdmuchali by nasrać na wielkiego Trumpo
:fjedzia:
183 policjantów rannych, 5 ofiar śmiertelnych.

nie wiem co naodpierdalali na zewnątrz
:wtf2:
ale wewnątrz wyglądało to jak wycieczka szkolna, zresztą są filmy, jak grzeczne staruszki, zdjęcia grupowe i te sprawy,
oglądałem pamiętam na żywo
żeby nie było nie liczę tej sceny jak zastrzelili tę dziewczynę zupełnie bez powodu, wtedy tłum się wkurwił w tej sali, chyba nie dziwne

Back