Civil War w USA

No dobrze, ludzie na Kapitolu też nie słuchali poleceń - czy powinno być zatem kilka setek ofiar? Tylko nie uciekaj od odpowiedzi.
A dlaczego powinno być kilka setek ofiar,
może policja się zesrała, że jak zacznie przeginać to ich motłoch (o liczbie 100x większej? ) rozerwie za to na strzępy.
Zresztą typiarze najpierw kazali odjechać, a potem nagle zmienili zdanie - a, że za dużo w głowie nie miała to nie przeprocesowała dostatecznie szybko.

Lewactwo, iloraz iq pewnie z lewego krańca rozkładu Gaussa. Sytuacja podobna do zatrzymań dindunaffinów. Ten sam schemat, nie słuchanie poleceń funkcjonariusza.

Już zresztą Dzihados wrzucił wideo w którym widać, że agent nie był zagrożony.
To nie ma nic wspólnego z moim scenariuszem picia kawki na komendzie w miłej atmosferze.

Jeszcze do niedawna nie wiedziałem co to jest to słynne "virtue signaling"

Teraz już wiem :tellmemore:
Uczciwie pisząc, też nie potrafiłem tego wcześniej właściwie podpiąć teraz już chyba też potrafię.
:lesnarhappy:
sygnalizowanie cnoty, coś pięknego
:beczka:

Jeszcze warto nadmienić, że ten policjant co ją zastrzelił już miał podobną historię w swoim życiu
,,W czerwcu 2025 agent (prawdopodobnie Jonathan Ross – nazwisko wyciekło w mediach i dokumentach sądowych) został uderzony i ciągnięty przez uciekający samochód podczas próby zatrzymania nielegalnego imigranta."
Według logiki obrońców tej baby to pierw powinien znów dać się znów potrącić i dopiero mógłby strzelać
:śmiech:

A dlaczego powinno być kilka setek ofiar,
może policja się zesrała, że jak zacznie przeginać to ich motłoch (o liczbie 100x większej? ) rozerwie za to na strzępy.

Ok, czyli jeśli to "nasi" protestują i atakują policję to policja ma nie reagować, a jeśli to "oni" to ma strzelać bez skrupułów - rozumiem.

To może łatwiej - jest protest przeciwko nielegalnej migracji, jest dokładnie taka sama sytuacja, ginie przeciwnik imigracji w dokładnie takich samych okolicznościach - zachowanie agenta jest usprawiedliwione czy nie?

To nie ma nic wspólnego z moim scenariuszem picia kawki na komendzie w miłej atmosferze.

Najpierw tworzysz scenariusze, że by uciekała i zginęłyby osoby postronne a teraz takie coś :mamedwhat: .

Ok, czyli jeśli to "nasi" protestują i atakują policję to policja ma nie reagować, a jeśli to "oni" to ma strzelać bez skrupułów - rozumiem.
Strzelali do murzynów palących miasta sygnalizujący cnotę koneserze?

To może łatwiej - jest protest przeciwko nielegalnej migracji, jest dokładnie taka sama sytuacja, ginie przeciwnik imigracji w dokładnie takich samych okolicznościach - zachowanie agenta jest usprawiedliwione czy nie?
Najpierw tworzysz scenariusze, że by uciekała i zginęłyby osoby postronne a teraz takie coś :mamedwhat: .
Nie rozumiesz, jedno jest działaniem dla "ogólnego dobra" wspólnego plemienia a drugie jest ewidentną zdradą,

serio trzeba to tłumaczyć, to tak trudne?

Strzelali do murzynów palących miasta sygnalizujący cnotę koneserze?

Niestety nie - a w tym przypadku powinni.
Dalej jednak uciekasz od odpowiedzi dot. Kapitolu. Dlaczego masz tak ogromny problem z deklaracją?
Do murzynów powinni a do tych na Kapitolu już nie?

Nie rozumiesz, jedno jest działaniem dla "ogólnego dobra" wspólnego plemienia a drugie jest ewidentną zdradą,

serio trzeba to tłumaczyć, to tak trudne?

I powtórzę - punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Dla drugiej strony zdrajcą jesteśmy Ty czy ja - czy oni też mają moralne prawo nas odwalić? No ja bym jednak wolał żyć w świecie w którym takie coś nie ma miejsca. Jak za 30 lat większość uzna, że "dobrem ogólnym" jest coś innego a my będziemy w mniejszości, to mamy zacząć się bać?

Na Good nie patrzcie jaką skrajną lewaczke, tylko zadajcie sobie pytanie czy gdyby to była Wasza ciotka to chcielibyście aby od razu poszła kulka w głowę w takiej akcji.

Ja mam jednak trochę wątpliwości.

I pisze to jako zwolennik ICE i Republikanów, ale umiem oceniać na chłodno.

Last edited:
Na Good nie patrzcie jaką skrajną lewaczke, tylko zadajcie sobie pytanie czy gdyby to była Wasza ciotka to chcielibyście aby od razu poszła kulka w głowę w takiej akcji.

Ja mam jednak trochę wątpliwości.
Jeśli jej celem byłoby sprowadzanie somalijskich gwałcicieli i ludożerców w moje sąsiedztwo, w którym żyją moje dzieci to osobiście powiedziałbym: "pa, cioteczka :kis: "

Widzisz? Zadałeś normalne pytanie, w dodatku na temat i dostałeś szybką, jasną odpowiedź.

Da się? Da. A nie jakiś, kurwa, kapitol czy inne pierdoły.

Niestety nie - a w tym przypadku powinni.
Dalej jednak uciekasz od odpowiedzi dot. Kapitolu. Dlaczego masz tak ogromny problem z deklaracją?
Jako, że jestem rasistą mogę napisać, bo nie strzela się do białych ludzi :awesome:

a tak poważniej, bo to był wbrew temu jak to lewackie media opisywały pokojowy protest, coś co masz zagwarantowane w konstytucji usa.

Więc tak, miałbym problem jakby do tych ludzi strzelano. Duży problem. To nie są zdrajcy "wspólnego dobra" narodu.

Tak samo jak mam problem gdy we Francji napierdalają pałami żółte kamizelki
a islamskich kmiotów (obcych wrogich Francji osób niszczących mienie Francuzów) robiących rozpierdol w Paryżu puszczają płazem.

I powtórzę - punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Dla drugiej strony zdrajcą jesteśmy Ty czy ja - czy oni też mają moralne prawo nas odwalić? No ja bym jednak wolał żyć w świecie w którym takie coś nie ma miejsca. Jak za 30 lat ktoś uzna, że "dobrem ogólnym" jest coś innego a my będziemy w mniejszości, to mamy zacząć się bać?
I tu powielasz schemat nie zakładający w danym kraju wyższych wartości,

wspólnego dobra, godnej przyszłości dla młodych amerykanów.

Ona broniła pasożytów, którzy gdyby nie wałki i idiotyczne numery obamy nigdy by się w tym kraju nie znaleźli a to szambo co wypływa to klasyczny schemat islamskich nierobów najgorszego sortu, rozpłód i dojenie państwa a za 100 lat wrogie przejęcie i szariat.

Jeśli jej celem byłoby sprowadzanie somalijskich gwałcicieli i ludożerców w moje sąsiedztwo, w którym żyją moje dzieci to osobiście powiedziałbym: "pa, cioteczka :kis: "

Widzisz? Zadałeś normalne pytanie, w dodatku na temat i dostałeś szybką, jasną odpowiedź.

Da się? Da. A nie jakiś, kurwa, kapitol czy inne pierdoły.

No i ta odpowiedź, też jest dosyć mocno skrajna.

Równie dobrze można odnowić pewne obozy i takie Goody tam wprowadzać i już nigdy nie wrócą.

a tak poważniej, bo to był wbrew temu jak to lewackie media to opisywały pokojowy protest, coś co masz zagwarantowane w konstytucji usa.

Dlatego 1 policjant zginął a wielu zostało rannych?

Tak samo jak mam problem gdy we Francji napierdalają pałami żółte kamizelki
a islamskich kmiotów (obcych wrogich Francji osób niszczących mienie Francuzów) robiących rozpierdol w Paryżu puszczają płazem.

To jest inny temat i w tej kwestii się zgadzamy w 100%.

I tu powielasz schemat nie zakładający w danym kraju wyższych wartości,

wspólnego dobra, godnej przyszłości dla młodych amerykanów.

Ale kto decyduje o "dobrze ogólnym"? Większość czy konkretnie wybrana grupa społeczna? Jeżeli 10% będzie wyznawało Twoje wartości, a 90% inne to kto ma się dostosować do kogo?

Ona broniła pasożytów, którzy gdyby nie wałki i idiotyczne numery obamy nigdy by się w tym kraju nie znaleźli a to szambo co wypływa to klasyczny schemat islamskich nierobów najgorszego sortu, rozpłód i dojenie państwa a za 100 lat.

Powtórzę - w temacie imigracji zgadzamy się w 100%. Tylko w cywilizowanym społeczeństwie są inne mechanizmy na wprowadzanie swojej agendy politycznej niż kula w łeb dla przeciwników i groźby względem ich zwolenników.

To nie była kobieta, której bym rękę podał - ale nie mogę zaakceptować reakcji części społeczeństwa z powodu jej śmierci.

Przepraszam, nie Ty. MichaeloAngelo.

Dlatego 1 policjant zginął a wielu zostało rannych?
Porównaj z przemarszami blm. Gdzie biali ludzie -cywile (ta wciąż większość) byli bici kopani, poniżani, czasami zabijani.

Nie chce mi się szukać i sprawdzać czy to nie czasem po zabiciu tej kobiety tłum na kapitolu się rozwścieczył, ale nie dam sobie obciąć ręki.
Widziałeś stan kapitolu, filmiki z tego zdarzenia?
Ludzie zachowywali się jak na wycieczce, prawie zero zniszczeń, nikt nie nasrał na środku, omijali grzecznie barierki jak w muzeum - biali ludzie.
:beczka:

To jest inny temat i w tej kwestii się zgadzamy w 100%.

Ale kto decyduje o "dobrze ogólnym"? Większość czy konkretnie wybrana grupa społeczna? Jeżeli 10% będzie wyznawało Twoje wartości, a 90% inne to kto ma się dostosować do kogo?
Biała europejska większość a w zasadzie to biali mężczyźni, którzy budują pkb tych krajów swoją ciężką pracą.

Chciałbym by tak było, lecz nie jest,
nad czym ubolewam, co powoduje raka państw zachodnich,

w wybielanym przez lewicę islamie tak jest i żadna lewacka pizda o to nie płacze.

Powtórzę - w temacie imigracji zgadzamy się w 100%. Tylko w cywilizowanym społeczeństwie są inne mechanizmy na wprowadzanie swojej agendy politycznej niż kula w łeb dla przeciwników i groźby względem ich zwolenników.
Co chcesz usłyszeć/przeczytać, że mógł nie strzelać? Ja pewnie bym nie strzelił centralnie w łeb, jak już to w rękę czy bebechy,
nie wiem jakie miał ten agent wcześniej przeboje z ludźmi.

Porównaj z przemarszami blm. Gdzie biali ludzie -cywile (ta wciąż większość) byli bici kopani, poniżani, czasami zabijani.

No i chyba się zgadzamy, że reakcja policji w takim przypadku byłaby jak najbardziej usprawiedliwiona?

w wybielanym przez lewicę islamie tak jest i żadna lewacka pizda o to nie płacze.

Ostatnio miałem fajną rozmowę z taką 30-letnią babką - mędrkowała, że musimy mieć w Europie meczety itp. bo musimy szanować ich kulturę. Zapytałem jej zatem co w sytuacji braku kościołów w krajach muzułmańskich - czy powinniśmy o nie walczyć - odpowiedziała, że nie bo musimy szanować ich kulturę :putinlaugh:.

I nic w jej głowie nie zaklikało.

:śmiech:

Dajcie spokój.

Dlaczego? Skoro piszesz, że jak chce sprowadzać somalijskich imigrantów to kulka w glowe i pa cioteczka nie jest problemem.

Lubię jak skrajni są skrajni, ale jak im się to wytyka to zostawiają tylko emotki i skrywają głupich jak Korczarowski z Hitlerem, który po 3 minutach usuwa swoje posty.

Ostatnio miałem fajną rozmowę z taką 30-letnią babką - mędrkowała, że musimy mieć w Europie meczety itp. bo musimy szanować ich kulturę. Zapytałem jej zatem co w sytuacji braku kościołów w krajach muzułmańskich - czy powinniśmy o nie walczyć - odpowiedziała, że nie bo musimy szanować ich kulturę :putinlaugh:.

I nic w jej głowie nie zaklikało.
I dlatego jak taka jednostka zostaje odjebana to nie szkoda. :kis:
Banda durni, która nienawidzi własnej rasy i próbuje doprowadzić do jej upadku.

Dlaczego? Skoro piszesz, że jak chce sprowadzać somalijskich imigrantów to kulka w glowe i pa cioteczka nie jest problemem.
Ok, przyjmuję, że możesz tego nie rozumieć.
Przyjmuję, że Twój szok jest szczery i uczciwie pytasz, jak mogę być takim potworem (bo już "obozy" wjechały :śmiech: )

I nie myślę o Tobie teraz źle, ani nie chcę i nie będę Cię obrażał ani uważał za takiego a takiego.

Ale tylko pod warunkiem, że nie masz dzieci.

Masz?

Jeśli nie to ok, rozumiem Twoje niezrozumienie, nie oburza mnie.

Jeśli tak i nadal myślisz tak jak myślisz i nie rozumiesz mnie i dlaczego myślę co myślę to uważaj podczas naszej wojny domowej :lesnarhappy:

:waldeklaugh:
Ale śmiesznie się to czyta jak zelaznyzjeb co chwile kogoś oznacza i pyta i w 99% jest ignorowany.
Potrzeba atencji lvl: Robastek

Przepisać Ci jakąś receptę na moją osobę. Mam wrażenie, że ty tylko piszesz o mnie. Chłopie jak nie chce żadnej atencji. Piszę w tematach, którymi się interesuje.

Przepisać Ci jakąś receptę na moją osobę. Mam wrażenie, że ty tylko piszesz o mnie. Chłopie jak nie chce żadnej atencji. Piszę w tematach, którymi się interesuje.
5533.jpg

Back