Miskatonic
Vale Tudo Championship
KlasyczekTen wątek przekształcił się w Civil War Cohones![]()
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
KlasyczekTen wątek przekształcił się w Civil War Cohones![]()
![]()

A dlaczego powinno być kilka setek ofiar,No dobrze, ludzie na Kapitolu też nie słuchali poleceń - czy powinno być zatem kilka setek ofiar? Tylko nie uciekaj od odpowiedzi.
Zresztą typiarze najpierw kazali odjechać, a potem nagle zmienili zdanie - a, że za dużo w głowie nie miała to nie przeprocesowała dostatecznie szybko.
To nie ma nic wspólnego z moim scenariuszem picia kawki na komendzie w miłej atmosferze.Już zresztą Dzihados wrzucił wideo w którym widać, że agent nie był zagrożony.

Bo nie mam obowiązku odpowiadania na debilne pytaniaA ty cały czas nie odpisałeś na temat Kapitolu.![]()

Uczciwie pisząc, też nie potrafiłem tego wcześniej właściwie podpiąć teraz już chyba też potrafię.Jeszcze do niedawna nie wiedziałem co to jest to słynne "virtue signaling"
Teraz już wiem![]()

Bo nie mam obowiązku odpowiadania na debilne pytania![]()

A dlaczego powinno być kilka setek ofiar,
może policja się zesrała, że jak zacznie przeginać to ich motłoch (o liczbie 100x większej? ) rozerwie za to na strzępy.
To nie ma nic wspólnego z moim scenariuszem picia kawki na komendzie w miłej atmosferze.
.Strzelali do murzynów palących miasta sygnalizujący cnotę koneserze?Ok, czyli jeśli to "nasi" protestują i atakują policję to policja ma nie reagować, a jeśli to "oni" to ma strzelać bez skrupułów - rozumiem.
Nie rozumiesz, jedno jest działaniem dla "ogólnego dobra" wspólnego plemienia a drugie jest ewidentną zdradą,To może łatwiej - jest protest przeciwko nielegalnej migracji, jest dokładnie taka sama sytuacja, ginie przeciwnik imigracji w dokładnie takich samych okolicznościach - zachowanie agenta jest usprawiedliwione czy nie?
Najpierw tworzysz scenariusze, że by uciekała i zginęłyby osoby postronne a teraz takie coś.
Tak! Masz mnie! Jestem amerykańskim republikaninem! Brawo!Nie, bo gdyby to byli demki to byś strzelał. Republikanie to omijamy temat.
Dlatego skrajni mają przerąbane w dyskusjach politycznych.
Strzelali do murzynów palących miasta sygnalizujący cnotę koneserze?
Nie rozumiesz, jedno jest działaniem dla "ogólnego dobra" wspólnego plemienia a drugie jest ewidentną zdradą,
serio trzeba to tłumaczyć, to tak trudne?
Jeśli jej celem byłoby sprowadzanie somalijskich gwałcicieli i ludożerców w moje sąsiedztwo, w którym żyją moje dzieci to osobiście powiedziałbym: "pa, cioteczkaNa Good nie patrzcie jaką skrajną lewaczke, tylko zadajcie sobie pytanie czy gdyby to była Wasza ciotka to chcielibyście aby od razu poszła kulka w głowę w takiej akcji.
Ja mam jednak trochę wątpliwości.
"Jako, że jestem rasistą mogę napisać, bo nie strzela się do białych ludziNiestety nie - a w tym przypadku powinni.
Dalej jednak uciekasz od odpowiedzi dot. Kapitolu. Dlaczego masz tak ogromny problem z deklaracją?

I tu powielasz schemat nie zakładający w danym kraju wyższych wartości,I powtórzę - punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Dla drugiej strony zdrajcą jesteśmy Ty czy ja - czy oni też mają moralne prawo nas odwalić? No ja bym jednak wolał żyć w świecie w którym takie coś nie ma miejsca. Jak za 30 lat ktoś uzna, że "dobrem ogólnym" jest coś innego a my będziemy w mniejszości, to mamy zacząć się bać?
?już zresztą Dzihados wrzucił wideo
Jeśli jej celem byłoby sprowadzanie somalijskich gwałcicieli i ludożerców w moje sąsiedztwo, w którym żyją moje dzieci to osobiście powiedziałbym: "pa, cioteczka"
Widzisz? Zadałeś normalne pytanie, w dodatku na temat i dostałeś szybką, jasną odpowiedź.
Da się? Da. A nie jakiś, kurwa, kapitol czy inne pierdoły.
a tak poważniej, bo to był wbrew temu jak to lewackie media to opisywały pokojowy protest, coś co masz zagwarantowane w konstytucji usa.
Tak samo jak mam problem gdy we Francji napierdalają pałami żółte kamizelki
a islamskich kmiotów (obcych wrogich Francji osób niszczących mienie Francuzów) robiących rozpierdol w Paryżu puszczają płazem.
I tu powielasz schemat nie zakładający w danym kraju wyższych wartości,
wspólnego dobra, godnej przyszłości dla młodych amerykanów.
Ona broniła pasożytów, którzy gdyby nie wałki i idiotyczne numery obamy nigdy by się w tym kraju nie znaleźli a to szambo co wypływa to klasyczny schemat islamskich nierobów najgorszego sortu, rozpłód i dojenie państwa a za 100 lat.
No i ta odpowiedź, też jest dosyć mocno skrajna.
Równie dobrze można odnowić pewne obozy i takie Goody tam wprowadzać i już nigdy nie wrócą.

Porównaj z przemarszami blm. Gdzie biali ludzie -cywile (ta wciąż większość) byli bici kopani, poniżani, czasami zabijani.Dlatego 1 policjant zginął a wielu zostało rannych?

Biała europejska większość a w zasadzie to biali mężczyźni, którzy budują pkb tych krajów swoją ciężką pracą.To jest inny temat i w tej kwestii się zgadzamy w 100%.
Ale kto decyduje o "dobrze ogólnym"? Większość czy konkretnie wybrana grupa społeczna? Jeżeli 10% będzie wyznawało Twoje wartości, a 90% inne to kto ma się dostosować do kogo?
Co chcesz usłyszeć/przeczytać, że mógł nie strzelać? Ja pewnie bym nie strzelił centralnie w łeb, jak już to w rękę czy bebechy,Powtórzę - w temacie imigracji zgadzamy się w 100%. Tylko w cywilizowanym społeczeństwie są inne mechanizmy na wprowadzanie swojej agendy politycznej niż kula w łeb dla przeciwników i groźby względem ich zwolenników.
Kolega chce byś sprawdził czy nie ma multikonta

Porównaj z przemarszami blm. Gdzie biali ludzie -cywile (ta wciąż większość) byli bici kopani, poniżani, czasami zabijani.
w wybielanym przez lewicę islamie tak jest i żadna lewacka pizda o to nie płacze.
.
Dajcie spokój.
I dlatego jak taka jednostka zostaje odjebana to nie szkoda.Ostatnio miałem fajną rozmowę z taką 30-letnią babką - mędrkowała, że musimy mieć w Europie meczety itp. bo musimy szanować ich kulturę. Zapytałem jej zatem co w sytuacji braku kościołów w krajach muzułmańskich - czy powinniśmy o nie walczyć - odpowiedziała, że nie bo musimy szanować ich kulturę.
I nic w jej głowie nie zaklikało.

Ok, przyjmuję, że możesz tego nie rozumieć.Dlaczego? Skoro piszesz, że jak chce sprowadzać somalijskich imigrantów to kulka w glowe i pa cioteczka nie jest problemem.
)
Ale śmiesznie się to czyta jak zelaznyzjeb co chwile kogoś oznacza i pyta i w 99% jest ignorowany.
Potrzeba atencji lvl: Robastek
Przepisać Ci jakąś receptę na moją osobę. Mam wrażenie, że ty tylko piszesz o mnie. Chłopie jak nie chce żadnej atencji. Piszę w tematach, którymi się interesuje.
A czemu nie odpowiedziałeś na pytanie które zadałem ci dzisiaj w nocy ? Ja dalej czekam na odpowiedź w temacie naszej wczorajszej krótkiej rozmowy.Przecież to ty za mną chodzisz![]()