Zawodnik567
ONE FC Heavyweight
Komentatorzy są zgodni. Dawno nie było takich napięć i tak blisko wojny wewnętrznej w USA jak obecnie. Przyda się taki temat.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Nieprawda. Bardzo dobrze zrobili. Jednej mniej.Generalnie to odstrzelili ją za damski chuj

.
. Ciekawe jakie by były reakcje gdyby policja odjebała kilku z tych co się do Kapitolu wbili, po porażce Trumpa. W tamtej sytuacji to było duuuużo bardziej uzasadnione niż tutaj.

I te głupio mądre porównania.
Te próby wykazania się intelektem porównując zupełnie inne do siebie rzeczy, jakieś mądrkowanie, ja pierdolę![]()
.
.I te głupio mądre porównania.
Te próby wykazania się intelektem porównując zupełnie inne do siebie rzeczy, jakieś mądrkowanie, ja pierdolę![]()
Andrzej ty prymitywny jaskiniowcu.No tak. Lepiej być prymitywnym jaskiniowcem, który się cieszy bo "uga buga, zginął ktoś z plemienia, którego nie lubimy".

Mogła zastosować się do poleceń a nie grać w gta.Dziwne, że to że agent zabezpieczył swoje nogi przesuwając je poza obrys ruszającego auta, zmienia interpretacje tego co zrobil kierowca.
Ciekawe jakby zastosować tą logikę do przejścia dla pieszych: skoro pieszy odskoczyl, to znaczy nie bylo wtargniecia na pasy (mial skrecone kola, staral sie nie trafic, elo).
Mnie ciekawi czy konkretnie te sluzby mialy uprawnienia do tego by ją zatrzymać.
FAFO, niezależnie od tego czy byli w prawie czy nieMogła zastosować się do poleceń a nie grać w gta.
Mogła zastosować się do poleceń a nie grać w gta.
Proponuję przyrównywać z Iranem czy jakimkolwiek islamskim abdullandem, czyli tam gdzie króluje przecież religia pokoju, jak pokoju to i zapewne współczuciaZ jednej strony wiadomo - z policją w USA się nie heheszkuje, a z drugiej strony to tutaj również mamy podobny przykład - mógł ten Janek Wiśniewski jednak nie kozaczyć do tej milicji, co nie?
Z innej beczki - jak działaczom prawicowym się blokuje konta za atak na policję to jest wielki problem, a jak lewaczkę odstrzelą za takie w sumie "nic" to już problemu nie ma.
A podobno katolicki kraj.

przecież odjebali tę kobietę byłą wojskową, wybiórczą masz pamięć jeżeli chodzi o Wielkiego Donalda zza oceanuCiekawe jakie by były reakcje gdyby policja odjebała kilku z tych co się do Kapitolu wbili, po porażce Trumpa. W tamtej sytuacji to było duuuużo bardziej uzasadnione niż tutaj.
View attachment 137441

Dramat.Andrzej ty prymitywny jaskiniowcu.
Uga buga![]()

Tak - 1.Proponuję przyrównywać z Iranem czy jakimkolwiek islamskim abdullandem, czyli tam gdzie króluje przecież religia pokoju, jak pokoju to i zapewne współczucia
przecież odjebali tę kobietę byłą wojskową, wybiórczą masz pamięć jeżeli chodzi o Wielkiego Donalda zza oceanu
![]()
Nic nowego.
Od zawsze jedni najeżdżali drugich, od zawsze zdrajcy wewnętrzni próbowali otwierać bramy, od zawsze takich ludzi się za to zabijało.

Ja pierdolę, chłopieTak - 1.
A 3 inne umarły przez "zbytnią podnietkę" - jeden dostał wylewu, jednego stratowali jego współplemieńcy, a jeden dostał zawału.
Zginął też jeden policjant - kierując się Waszą logiką to ofiary od kul powinny liczyć się w setkach. Nikt się nie stosował do poleceń policji i była ona atakowana.
Żeby była jasność - ja istnienie takiej instytucji jak ICE popieram - również w Europie. Z nielegalną imigracją jak najbardziej należy walczyć.
Kiedy jednak zabija się przeciwników politycznych z tak błahych powodów, żeby ulżyć zwierzęcej potrzebie poczucia się lepszym - to jako społeczeństwo mamy problem - zwłaszcza, kiedy 50% mało się nie schlapie w spodnie z radości, że zginął ktoś kto ma inne poglądy.
Myślisz, że jakie ja mam zdanie o zabójcy Kirke'a? Uważam, że powinien zgnić w więzieniu czy nie?
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Dla jednego obozu zdrajcą jest osoba A, a dla drugiego obozu zdrajcą jest osoba B. Jak rozumiem oba obozy są w prawie, żeby odjebywać tych, których za zdrajców uważają? Czy rezerwujesz to prawo jedynie dla swojego "plemienia"?
Założę się, że ponad 50% ludzi w Polsce takiego Brauna uważa za zdrajcę - zamach na niego wg. Twojej logiki byłby w takim razie uzasadniony? Bo w mojej opinii - nie.