Rododendron
UFC Light Heavyweight
Co myślicie kochane? :*
Każdy szanujący się Cohonesiak ma takie sofiksy na siłownię

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Co myślicie kochane? :*

Od tego, to praktycznie wszystko będzie lepsze. Ta marka to taka wydmuszka Apartu, sami sobie wymyślili nazwę i tłuką te zegarki z kosmiczną marżą.@Evo
Dobrze kojarzę, że Ty oblatany w zegarkach jesteś? Zegarek do 5k potrzebuje. Coś takiego mi wpadło w oko, ale zastanawiam się czy za ten hajs nie kupi się czegoś lepszego. Jakbyś miał chwile to podrzuć jakąś propozycje.
Albert Riele Concerto
Albert Riele Concerto / 142GA04-SB11I-LB / Albert Riele / Watches / Apart / Collection: Concertowww.apart.eu
Od tego, to praktycznie wszystko będzie lepsze. Ta marka to taka wydmuszka Apartu, sami sobie wymyślili nazwę i tłuką te zegarki z kosmiczną marżą.
Wstaw kilka modeli poglądowo co się widzi i jutro jak będę miał chwilę wolnego to coś podrzucę.
www.edox.ch
@Evo
Dobrze kojarzę, że Ty oblatany w zegarkach jesteś? Zegarek do 5k potrzebuje. Coś takiego mi wpadło w oko, ale zastanawiam się czy za ten hajs nie kupi się czegoś lepszego. Jakbyś miał chwile to podrzuć jakąś propozycje.
Albert Riele Concerto
Albert Riele Concerto / 142GA04-SB11I-LB / Albert Riele / Watches / Apart / Collection: Concertowww.apart.eu
I slusznie. Nie po to człowiek ciężko pracuje żeby potem całą tygodniówkę rozpiepszyc na błyskotki.ale taki Tag na chwilę obecną poza zasięgiem.
P.S. W Polsce 19k PLN ;P

To, że za tyle wystawiają, nie znaczy, że zbyt jest na to potężny. Choć swego czasu używane zegarki, które mi się znudziły sprzedawałem za więcej jak płaciłem za nówki.Czyli ściągnąć kilkanaście sztuk i puścić po 15k w Polsce czyli i tak poniżej ceny i można zostać rentierem?
Najs![]()
@PioTRTek
Ten jest bardzo ładny i fajny mechanizm (3dniowa rezerwa chodu) . Za niecałe 4k rozsądna propozycja.
Presage są fajnie wykonane.
Koniecznie obejrzyj choćby filmik.
To jak przemawia to brać, bo w takim budżecie raczej nic lepszego jakościowo już nie upoluje.Siema, w tym Seiko ta bransoleta mi nie za bardzo się podoba. Perrelet co wrzuciłeś wcześniej dużo bardziej do mnie przemawia.
Piękne. Jak oceniasz? ;)@Evo
Dzięki wielkie za linki i podpowiedź. Kupiłem dwa w końcu, jeden na pasku a drugi na bransolecie. Mam nadzieje, że pokręcą się trochę.
View attachment 118896
Jestem mega zadowolony, dobry wybór. W ogóle jak one są pięknie podane, z tej półki jeszcze nie miałem zegarków, ale to raczej się domyślasz skoro pytałem o Albert Riele :)Piękne. Jak oceniasz? ;)
Trafiają się sporadycznie okazje, ostatnio byłem blisko wyrwania tego:Jestem mega zadowolony, dobry wybór. W ogóle jak one są pięknie podane, z tej półki jeszcze nie miałem zegarków, ale to raczej się domyślasz skoro pytałem o Albert Riele :)
Jeszcze raz dzięki i jak kiedyś wpadnie Ci jakiś automat w fajnej cenie to jak będziesz pamiętał to możesz linka wrzucić.
Na bar micwie będzie luks wyglądał, daje okejke@Evo
Dzięki wielkie za linki i podpowiedź. Kupiłem dwa w końcu, jeden na pasku a drugi na bransolecie. Mam nadzieje, że pokręcą się trochę.
View attachment 118896
Sikor, wąs i dres...@Evo
View attachment 118896

Sikor, wąs i dres...![]()

Wjebales się w kasztana a teraz szukasz jelenia?Jakby ktoś był zainteresowany, mam coś takiego do sprzedania:
Montblanc Star Classique 107116
View attachment 123449
W dużym skrócie:
Koperta i klamra - lite złoto 18kt
39mm
Mechanizm automatyczny MB 24.08 (bazujący na ETA 2895-2)
Stan nowy, wszystkie papiery, pudła, gwarancja (rok).
Cena do dogadania, znacznie taniej niż najtańsza obecnie widoczna oferta na rynku https://www.montredo.com/watches/mo...6M93kx97qd2jy1BAz3IT9JhsxzpWYFSTWDjOvSSQileJD

300 zł i opłacona wysyłka po mojej stronie.Jakby ktoś był zainteresowany, mam coś takiego do sprzedania:
Montblanc Star Classique 107116
View attachment 123449
W dużym skrócie:
Koperta i klamra - lite złoto 18kt
39mm
Mechanizm automatyczny MB 24.08 (bazujący na ETA 2895-2)
Stan nowy, wszystkie papiery, pudła, gwarancja (rok).
Cena do dogadania, znacznie taniej niż najtańsza obecnie widoczna oferta na rynku https://www.montredo.com/watches/mo...6M93kx97qd2jy1BAz3IT9JhsxzpWYFSTWDjOvSSQileJD
Zamówiłem jeszcze bardzo podobny stylowo Blancpain Villeret którego zostawiamWjebales się w kasztana a teraz szukasz jelenia?
![]()
.Jeśli ktoś lubi, polecam taki zegarek. Wprawdzie chińczyk, ale za 250 zł lepszego nie kupicie. Siedzę kilka lat w zegarkach, więc mam jakieś porównanie.
View attachment 123453
Zdj z neta.