Yoshi 1899
ONE FC Middleweight
Mordo ja w niej dosłownie pływałem.Ale nie zmienia to faktu że po osiedlu chodziłem dumny jak pawPewnie jak wszyscy 2 numery za dużą.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mordo ja w niej dosłownie pływałem.Ale nie zmienia to faktu że po osiedlu chodziłem dumny jak pawPewnie jak wszyscy 2 numery za dużą.
u mnie Lawiny z KoloradoPamiętam jak dostałem od starszego braciaka
siatkowaną koszulkę meczową Startera Dallas Cowboys
Helikon Brachu.Koledzy nadciągnął niż genueński + mam w perspektywie wyjazd od Zakopanego także musze zakupić jakąs sensowną kurtkę outdoorową - docelowo - wiadomo- aby chroniła przed wiatrem, wytrzymała normalny deszcz - fajnie jakby była w miarę lekka i kompaktowa.
Ktoś poleci model, który mu sie sprawdził, ew nakieruje na producenta, którego kurtki warto obejrzeć.
Wiadomo rzuciłem okiem na wujka Google ale ilość tego jest ogromna.
Budżet- powiedzmy do 500pln
Dzieki
Jak długo korzystasz?Helikon Brachu.
Kupiłem hardshell Squall i jestem mega zadowolony.
Od rokuJak długo korzystasz?
To zazwyczaj po takim czasie większość rzeczy z Helikonu mi się sypała.Od roku
a co Ci sie posypalo?To zazwyczaj po takim czasie większość rzeczy z Helikonu mi się sypała.
Osobiście nie polecam ich rzeczy, chociaż kurtki nie miałem.
Air force za kostkęButy za kostkę na zimniejsze dni co polecacie? Póki co chodzę w Air Force, także mam taki styl.
Mój pewniaczek, nie pęka na robocieButy za kostkę na zimniejsze dni co polecacie? Póki co chodzę w Air Force, także mam taki styl.
Mój pewniaczek, nie pęka na robocie
View attachment 110014
na zimniejsze dni
Podwójny Filc z pozyskany z najwyższej jakości wełny Alpak AndyjskichCo Ty to styropianem w środku wykończyłeś?
Podwójny Filc z pozyskany z najwyższej jakości wełny Alpak Andyjskich
GumofilceMój pewniaczek, nie pęka na robocie
View attachment 110014
https://www.ceneo.pl/78670284Buty za kostkę na zimniejsze dni co polecacie? Póki co chodzę w Air Force, także mam taki styl.
Mordo orientację zmieniasz?
Niby eleganckie badeje ale kurwa czy cena nie jest przesadzona? Za tyle go mogę kupić buty a te gacie to bym dwa razy w roku zakładał, na święta i na sylwestra.
Jak z jakością, ma ktoś?
Dlaczego, bo chce mieć ładną bieliznę? Ci co tu dłużej pamiętają jak o męskie stringi pytałem, Andrzeja chyba? @MiskatonicMordo orientację zmieniasz?
Zlituj się. W takich gaciach to chodzą ludzie-przypały typu tani Armani Romanowski. Badeje ze złotym nadrukiem - wiocha lvl hard. Nawet jakby były za milion złotych.Dlaczego, bo chce mieć ładną bieliznę? Ci co tu dłużej pamiętają jak o męskie stringi pytałem, Andrzeja chyba? @Miskatonic
Chciałbyś rozebrać babę żeby się okazało że ma na dupie babcine gacie? Ja wolałbym jakieś tangi.
Baby też tak na to patrzą, wyskocz w slipach cotton world's, a wyskocz w slipach od Versacziego to zobaczysz różnice w obsłudze
Więc odpuszczam, jebać. Adidasy se kupię.Zlituj się. W takich gaciach to chodzą ludzie-przypały typu tani Armani Romanowski. Badeje ze złotym nadrukiem - wiocha lvl hard. Nawet jakby były za milion złotych.
Wolne zawsze w cenieWięc odpuszczam, jebać. Adidasy se kupię.
Ta, przymierze ciekawe na czym jak mam stopę polamaną i wolne boli, ale mam wolne i nie muszę zapierdalać
Zwłaszcza jak płacąWolne zawsze w cenie
Nie denerwuj ludzi. Ja jak jestem chory to liczę straty, ale co tam, można pograć tydzień na konsoli.Zwłaszcza jak płacą
Ty jesteś szefem a ja podnóżkiem więc mojej absencji nikt nie zauważy, w chuja nie wale. Palec fioletowy jak kabaczek.Nie denerwuj ludzi. Ja jak jestem chory to liczę straty ale co tam, można pograć tydzień na konsoli.
No ale stresu nie raz od huja. Teraz siedziałem trzy dni nad samochodem w którym wymieniałem silnik. Lexus z automatem. Ciężkie wszystko bardzo i trudno demontowalne. Nie chciał odpalić i nie mogłem znaleźć dlaczego. Po trzech czy tam czterech dniach doszedłem do tego że można zamienić wtyczki w skrzynce przy komputerze. KURŁA po ok 150 silnikach pierwszy raz spotkałem się z tym że można zamienić kostki. Ale jaka ulga kiedy udało się odpalić.Ty jesteś szefem a ja podnóżkiem więc mojej absencji nikt nie zauważy, w chuja nie wale. Palec fioletowy jak kabaczek.
W 2021 złamałem jednego, w 2015 stopa mi pękła a teraz kurwa złamałem lewego. Idź w chuj.
A podejrzałeś jakie gacie miał właściciel lexusa? Może to pomoże w wyborze krecikowi…No ale stresu nie raz od huja. Teraz siedziałem trzy dni nad samochodem w którym wymieniałem silnik. Lexus z automatem. Ciężkie wszystko bardzo i trudno demontowalne. Nie chciał odpalić i nie mogłem znaleźć dlaczego. Po trzech czy tam czterech dniach doszedłem do tego że można zamienić wtyczki w skrzynce przy komputerze. KURŁA po ok 150 silnikach pierwszy raz spotkałem się z tym że można zamienić kostki. Ale jaka ulga kiedy udało się odpalić.
To był tylko stary is więc raczej nie stać go na gacie ze złota. Po naprawie to już na pewno.A podejrzałeś jakie gacie miał właściciel lexusa? Może to pomoże w wyborze krecikowi…
Na tym moodivo ile masz czasu na zwrot gaci w razie w?