Ciuchy, szmaty, ubrania. Moda i trendy.

Koledzy nadciągnął niż genueński + mam w perspektywie wyjazd od Zakopanego także musze zakupić jakąs sensowną kurtkę outdoorową - docelowo - wiadomo- aby chroniła przed wiatrem, wytrzymała normalny deszcz - fajnie jakby była w miarę lekka i kompaktowa.

Ktoś poleci model, który mu sie sprawdził, ew nakieruje na producenta, którego kurtki warto obejrzeć.
Wiadomo rzuciłem okiem na wujka Google ale ilość tego jest ogromna.
Budżet- powiedzmy do 500pln

Dzieki

Koledzy nadciągnął niż genueński + mam w perspektywie wyjazd od Zakopanego także musze zakupić jakąs sensowną kurtkę outdoorową - docelowo - wiadomo- aby chroniła przed wiatrem, wytrzymała normalny deszcz - fajnie jakby była w miarę lekka i kompaktowa.

Ktoś poleci model, który mu sie sprawdził, ew nakieruje na producenta, którego kurtki warto obejrzeć.
Wiadomo rzuciłem okiem na wujka Google ale ilość tego jest ogromna.
Budżet- powiedzmy do 500pln

Dzieki
Helikon Brachu.
Kupiłem hardshell Squall i jestem mega zadowolony.

To zazwyczaj po takim czasie większość rzeczy z Helikonu mi się sypała.
Osobiście nie polecam ich rzeczy, chociaż kurtki nie miałem.
a co Ci sie posypalo?
mam dwa polary Patrioty i tez no kurwa mialem tych polarow od zajebania ale te sa tak spoko uszyte z w chuj grubego polaru ze teraz na zime nie wyobrazam sobie latac w czyms innym po dziczy

Buty za kostkę na zimniejsze dni co polecacie? Póki co chodzę w Air Force, także mam taki styl.
Mój pewniaczek, nie pęka na robocie
IMG_20241004_105929.jpg

Buty za kostkę na zimniejsze dni co polecacie? Póki co chodzę w Air Force, także mam taki styl.
https://www.ceneo.pl/78670284
Są też w bardziej stonowanych kolorach. Bardzo wygodne. Niwelują nawet moje dolegliwości ortopedyczne. W zimne dni są ciepłe a latem też da się wytrzymać. Używam ich w pracy więc przeszły ostry test wytrzymałości łącznie z chemikaliami i jak dotąd nic nie odpadło. Podeszwa jak na razie nie wykazuje oznak zużycia a swoje ważę i mam też wady stóp które wpływają na szybsze zużycie butów. Polecam

Mordo orientację zmieniasz?
Dlaczego, bo chce mieć ładną bieliznę? Ci co tu dłużej pamiętają jak o męskie stringi pytałem, Andrzeja chyba? @Miskatonic

Chciałbyś rozebrać babę żeby się okazało że ma na dupie babcine gacie? Ja wolałbym jakieś tangi.

Baby też tak na to patrzą, wyskocz w slipach cotton world's, a wyskocz w slipach od Versacziego to zobaczysz różnice w obsłudze :redford:

Dlaczego, bo chce mieć ładną bieliznę? Ci co tu dłużej pamiętają jak o męskie stringi pytałem, Andrzeja chyba? @Miskatonic

Chciałbyś rozebrać babę żeby się okazało że ma na dupie babcine gacie? Ja wolałbym jakieś tangi.

Baby też tak na to patrzą, wyskocz w slipach cotton world's, a wyskocz w slipach od Versacziego to zobaczysz różnice w obsłudze :redford:
Zlituj się. W takich gaciach to chodzą ludzie-przypały typu tani Armani Romanowski. Badeje ze złotym nadrukiem - wiocha lvl hard. Nawet jakby były za milion złotych.

Zlituj się. W takich gaciach to chodzą ludzie-przypały typu tani Armani Romanowski. Badeje ze złotym nadrukiem - wiocha lvl hard. Nawet jakby były za milion złotych.
Więc odpuszczam, jebać. Adidasy se kupię.
Ta, przymierze ciekawe na czym jak mam stopę polamaną i wolne :lol: boli, ale mam wolne i nie muszę zapierdalać :lesnarhappy:

Nie denerwuj ludzi. Ja jak jestem chory to liczę straty ale co tam, można pograć tydzień na konsoli.
Ty jesteś szefem a ja podnóżkiem więc mojej absencji nikt nie zauważy, w chuja nie wale. Palec fioletowy jak kabaczek.
W 2021 złamałem jednego, w 2015 stopa mi pękła a teraz kurwa złamałem lewego. Idź w chuj.

Ty jesteś szefem a ja podnóżkiem więc mojej absencji nikt nie zauważy, w chuja nie wale. Palec fioletowy jak kabaczek.
W 2021 złamałem jednego, w 2015 stopa mi pękła a teraz kurwa złamałem lewego. Idź w chuj.
No ale stresu nie raz od huja. Teraz siedziałem trzy dni nad samochodem w którym wymieniałem silnik. Lexus z automatem. Ciężkie wszystko bardzo i trudno demontowalne. Nie chciał odpalić i nie mogłem znaleźć dlaczego. Po trzech czy tam czterech dniach doszedłem do tego że można zamienić wtyczki w skrzynce przy komputerze. KURŁA po ok 150 silnikach pierwszy raz spotkałem się z tym że można zamienić kostki. Ale jaka ulga kiedy udało się odpalić.

No ale stresu nie raz od huja. Teraz siedziałem trzy dni nad samochodem w którym wymieniałem silnik. Lexus z automatem. Ciężkie wszystko bardzo i trudno demontowalne. Nie chciał odpalić i nie mogłem znaleźć dlaczego. Po trzech czy tam czterech dniach doszedłem do tego że można zamienić wtyczki w skrzynce przy komputerze. KURŁA po ok 150 silnikach pierwszy raz spotkałem się z tym że można zamienić kostki. Ale jaka ulga kiedy udało się odpalić.
A podejrzałeś jakie gacie miał właściciel lexusa? Może to pomoże w wyborze krecikowi…
Na tym moodivo ile masz czasu na zwrot gaci w razie w?

Back