Ciuchy, szmaty, ubrania. Moda i trendy.

Z takich materiałowych mam fluxy, ale typowo na lato szukam czegoś z siatki, na razie zamówiłem te eclipsy, zobaczymy jak przyjdą.
Inne kolory/wersje są z siatką.
Na treningowy.pl z kodem "TR40" macie -40% nawet od cen promocyjnych. Polecam, bo sklep dobry i ciuchy Under Armour można w takiej promce kupić sporo taniej, niż na alledrogo. Ja się obkupiłem :smile:
@edit : promo do godziny 23:00

Z takich materiałowych mam fluxy, ale typowo na lato szukam czegoś z siatki, na razie zamówiłem te eclipsy, zobaczymy jak przyjdą.
Ja sie nad tymi zastanawiam:
Nike-Air-Max-Modern-Flyknit-Wolf.jpg

Flyknit wiec przewiewne i lekkie i tez sa w tej promocji Nike.

No troche więcej, 189 cm.
Mam niskich kumpli z maty i to nieźle dziki, ale tak niskiego chlopa to jeszcze nie widziałem. Koniec tematu. Jebac biedę, nawet te centymetrowa

189 ... :o o:

Wieżowiec, kurde!

Piszesz o macie-nie wiem,czy sam się kulasz,ale mam kolegów , jeden ma 167 cm i waży 7 dych, to byś sie zdziwił, co by z wiezowcem zrobił.
A o Myszce to nie bede pisał , bo robi nawet pro zawodników z 2 wag wyżej lekko.

189 ... :o o:

Wieżowiec, kurde!

Piszesz o macie-nie wiem,czy sam się kulasz,ale mam kolegów , jeden ma 167 cm i waży 7 dych, to byś sie zdziwił, co by z wiezowcem zrobił.
A o Myszce to nie bede pisał , bo robi nawet pro zawodników z 2 wag wyżej lekko.

Wierzę, że tacy są. Niższy wzrostem ma jednak sporą stratę na samym "zasięgu" rąk i nóg. Sam nie jestem szpupakiem bo nadal ważę te 95kg, ale przy kulankach z gośćmi pod 200 cm i 120kg wagi są problemu. Takich karakanów do 70kg to, że tak powiem, jak precle:)

Poszedłem dzisiaj do Sports Direct kupić spodenki po domu a kupiłem dwie koszulki Lee Cooper i dżinsy Pierre Cardin łącznie za 13£ :bayan:

Czy ktoś miał lub słyszał o takim problemie z Zalando? Odesłałem paczkę (jak zawsze) i ponoć nie dotarły do nich jedne spodnie...
Pieniądze zamiast za 2 pary dostałem za jedne i teraz cisza :jon:

Panowie, szukam jakiś butów na lato. Myślałem o Vansach, ale ostatnio zauważyłem, że sporo szczyli w tym chodzi, więc sobie odpuszczę.

Jakieś propozycje?

Czy ktoś miał lub słyszał o takim problemie z Zalando? Odesłałem paczkę (jak zawsze) i ponoć nie dotarły do nich jedne spodnie...
Pieniądze zamiast za 2 pary dostałem za jedne i teraz cisza :jon:

Po prawie 3 tygodniach oddali mnie pieniądze za 2 parę :beer:

Szukam przeciwsłonecznych okularów. Myślałem o Hawkersach albo o klasycznych aviatorach Ray Bana. Ma ktoś z Was coś dobrego na oku?

Ze zwykłego tematu o szmatach zrobił się wyznacznik mody na Cohones: jakie buty kupić, jakie okulary, jakie majtki? :penn:

Szukam przeciwsłonecznych okularów. Myślałem o Hawkersach albo o klasycznych aviatorach Ray Bana. Ma ktoś z Was coś dobrego na oku?
Polecam okulary Carrera, fajne modela i jakościowo dla mnie super. Pierwszą parę kupiłem chyba z 4 lata temu i nadal w nich śmigam.
I nie lata w nich 3/4 Polski jak w przypadku Ray'ów :fjedzia:

Back