Ciuchy, szmaty, ubrania. Moda i trendy.

Używałbyś ich też na codzień ?
Raczej nie bo ja chodzę w zimie w martensach. Ale to jedne z ładniejszych butów trekkingowych jakie widziałem. Wszystko zależy od Twojej stylówy. Jak się podobają to kupuj. Salomon to chyba porządna firma.

Kupiłem sobie dzisiaj takie w h&m'ie. Pewnie z 2 razy w życiu założę
hmprod

Zegarki od projektantow mody to jest totalna porazka.
@Wi5nia generalnie zapłaciłeś za napis Hugo Boss który w świecie zegarków znaczy tyle co nic - w tej cenie dorwałbyś już jakiś automat
Akurat jak na markę modową dobrze zmontowane zegarki, notabene przez szwajcarskiego producenta Movado. Ale fakt w tej cenie można nabyć szwajcarski albo niemiecki (w sensie made in germany) zegarek marki zegarkowej z szafirowym szkłem.

Akurat jak na markę modową dobrze zmontowane zegarki, notabene przez szwajcarskiego producenta Movado. Ale fakt w tej cenie można nabyć szwajcarski albo niemiecki (w sensie made in germany) zegarek marki zegarkowej z szafirowym szkłem.
Masz jakiegoś fajnego skeletona w rozsądnej cenie ?

Fajnie to one tylko wyglądają, i na tym właściwie mogę skończyć:mamed:
Po to one są. Największa zaleta automatu to taka, że masturbacja ma dodatkową korzyść :mamed:

Jak już miałbym kupować jakiegoś zwykłego kwarca to bym wolał sobie pierdolnąć na weekend gdzieś tanim lotem i kupić albo na lotnisku albo na pokładzie, z ceną biletów to wciąż taniej niż w sklepach.

A takiego żeby działał ?
No są te od modówek jak np Pierre Lannier, ale osobiście uważam ze bez sensu takie skeletony bo za 300 zł wiecej masz ładnie wykonane automaty na prostych japońskich myotach złożone w niemczech jak np.

4490777b_xxl.jpg

No są te od modówek jak np Pierre Lannier, ale osobiście uważam ze bez sensu takie skeletony bo za 300 zł wiecej masz ładnie wykonane automaty na prostych japońskich myotach złożone w niemczech jak np.

4490777b_xxl.jpg
A jakie zegarki nosi Conor McGregor?

4490777b_xxl.jpg
a taki pełny skeleton na wypasie. Tag Heura widziałem za 8000. Dużo, ale za połowę tego bym wziął.
Diesel, Guess, Armani, Hugo Boss, Festina

Własnie Diesla na codzień, bo reszta to tylko do telewzij, bo w leasing wziete huehue
1450546072045

a taki pełny skeleton na wypasie. Tag Heura widziałem za 8000. Dużo, ale za połowę tego bym wziął.

Diesel, Guess, Armani, Hugo Boss, Festina
No jak pełnego skeletona to coś przyzwoitego bo te po taniości to chińczyki pracują w środku.

Własnie Diesla na codzień, bo reszta to tylko do telewzij, bo w leasing wziete huehue
1450546072045

No jak pełnego skeletona to coś przyzwoitego bo te po taniości to chińczyki pracują w środku.
Podaj jeszcze model i gdzie kupić to wzrośnie sprzedaż. Takie minimum full skeletona cenowy to ?

No dobra widzę, że ktos tu się zna. Mam budżet na zegarek do 1400 zł ktoś coś poleci, raczej klasyk ze skórzanym paskiem.

Podaj jeszcze model i gdzie kupić to wzrośnie sprzedaż. Takie minimum full skeletona cenowy to ?
Nie siedzę specjalnie w skeletonach, po prostu poszukaj szwajcarskich produktów po wyprzedażach. Z innych w miarę rozsądnej cenie Ingersoll robi ładne zegarki tego typu. W przedziale 1300 -2500 ale oczywiście mimo że śliczna to też chińszczyzna, także sam widzisz jak chcesz coś z fabryki szwajcarskiej to kilka tysięcy minimum.I to też bedzie cieżko.
thumb_1464684836_400x400_84553_1.jpg

Back