Ciuchy, szmaty, ubrania. Moda i trendy.

Swoją drogą miałem ostatnio bekę, jak na jakimś forum kibicowskim była rozkmina, że na Legii muszą mieć dojście do dobrych podróbek bo niemożliwe, żeby w Warszawie tak dużo osób chodziło w SI, North Face itd :mamed:

Swoją drogą miałem ostatnio bekę, jak na jakimś forum kibicowskim była rozkmina, że na Legii muszą mieć dojście do dobrych podróbek bo niemożliwe, żeby w Warszawie tak dużo osób chodziło w SI, North Face itd :mamed:
SI rozumiem ale North Face? Przeciez to normalne ceny sa.Poza tym dzieciaki zeby wygladac modnie wszystko zrobia ;)

SI rozumiem ale North Face? Przeciez to normalne ceny sa.Poza tym dzieciaki zeby wygladac modnie wszystko zrobia ;)
Niby normalne, kurtki SI też nie kupujesz co sezon, ale jak zaraz się domyślam, że to piszą goście w bluzie "MMA" czy "Hooligans" z lokalnego straganu to zaczynam rozumieć.

Jeśli kogoś to robi, to Zalando przysłało mi w ramach zachęty do powrotu kod na -60 PLN na zamówienia powyżej 300 złotych, do końca roku do wykorzystania, mogę komuś odstąpić, mnie się nie przyda.

Jeśli kogoś to robi, to Zalando przysłało mi w ramach zachęty do powrotu kod na -60 PLN na zamówienia powyżej 300 złotych, do końca roku do wykorzystania, mogę komuś odstąpić, mnie się nie przyda.
rzuc na fb

Miał tak ktoś jeszcze jak ja?
Dostałem podobny bonusik, zamówiłem spodnie, czapkę z daszkiem i koszulę. Naliczyli mi bonus. Niestety koszula była za ciasna a spodnie chujowe. Odesłałem te 2 rzeczy zostawiając tylko czapkę za 120zł. Odesłali mi pieniądze na konto i czapka wyszła mnie 60 zł :śmiech:

Moje parki z tego roku ;)

WTQXYud.jpg

Wiem, ale rozumiem, że chodzisz w nich na co dzień.

Przez większość część dnia ( praca ) chodzę w innych butach, ale czasami mi się zdarzy założyć do pracy Jordany 1, 4 czy 5 lub 10 (też są b.wygodne), ale to tez zależy jak się ubiorę żeby wszystko jakoś pasowało do siebie. Przykladowo na taką pogodę jak teraz to wysokie Jordany to najlepsze buty.

SI coracz częściej odpływa w takie klimaty :
http://www.stoneisland.com/gallery/index?section=stone_island_lasered&siteCode=STONEISLAND_PL

ktoś pytał o cenę. Jeżeli chodzi o kurtki to mają nowatorskie technologie itp. ,SI to taka Tesla w świecie ubrań, ceny sprawiają, że noszą to głównie kibice, piłkarze i miliarderzy :) W ogóle w markach takich jak C.P. , SI czy Ma.Strum najlepiej wykonane są zawsze kurtki, koszulki itp są poprostu dobre, ale magii nie spodziewałbym się po bawełnie.
Dla fanów jakości i trochę niższych cen polecam Fjallraven , ich materiał G-1000 jest niezniszczalny

Tylko w góry ???
I250x250-trekkingi-salomon-x-alp-ltr-379261-26-v0-oxide-x-flea-clementine-x-salomon-pomaranczowy-46-eobuwie-pl.jpg

But mi się nie podoba, ale każdy ma swój gust, za to bardziej odniosę się do pytania. W mojej okolicy co 3 osoba chodzi po mieście w butach Salomona (różne modele, od tych najbardziej "casualowych" po speedcrosy i S-laby), Merella itd więc nie tylko w góry. Tylko żeby nie było, mieszkam w górach. :lol: Ale tak jak mówię, normalnie po mieście biegają w takich trzewikach, równie dobrze można pytać ludzi dlaczego chodzą w niektórych Jordanach, KD czy LeBronach, w końcu to buty do koszykówki.

Back