SCStunner
Prawdziwy Aryjczyk
50%, ale z tego co Gienek mówi, to oferta już nieaktualna niestetyIle wynegocjowałeś żniżki? Przytuliłbym taki granatowy.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
50%, ale z tego co Gienek mówi, to oferta już nieaktualna niestetyIle wynegocjowałeś żniżki? Przytuliłbym taki granatowy.
:(50%, ale z tego co Gienek mówi, to oferta już nieaktualna niestety
SI za dużo na trybunach? Dalej w Polsce króluje biedota i ubrania z nadrukowanym pitbullem.Ciężki casual na cohones widzę.Bardzo na plus moim zdaniem.
Bierz CP IMHO. Za dużo SI na ulicach i trybunach.A poza tym ta kurtka to klasyk.
Dalej w Polsce króluje biedota i ubrania z nadrukowanym pitbullem.

SI rozumiem ale North Face? Przeciez to normalne ceny sa.Poza tym dzieciaki zeby wygladac modnie wszystko zrobia ;)Swoją drogą miałem ostatnio bekę, jak na jakimś forum kibicowskim była rozkmina, że na Legii muszą mieć dojście do dobrych podróbek bo niemożliwe, żeby w Warszawie tak dużo osób chodziło w SI, North Face itd![]()
Niby normalne, kurtki SI też nie kupujesz co sezon, ale jak zaraz się domyślam, że to piszą goście w bluzie "MMA" czy "Hooligans" z lokalnego straganu to zaczynam rozumieć.SI rozumiem ale North Face? Przeciez to normalne ceny sa.Poza tym dzieciaki zeby wygladac modnie wszystko zrobia ;)
rzuc na fbJeśli kogoś to robi, to Zalando przysłało mi w ramach zachęty do powrotu kod na -60 PLN na zamówienia powyżej 300 złotych, do końca roku do wykorzystania, mogę komuś odstąpić, mnie się nie przyda.
Jeśli kogoś to robi, to Zalando przysłało mi w ramach zachęty do powrotu kod na -60 PLN na zamówienia powyżej 300 złotych, do końca roku do wykorzystania, mogę komuś odstąpić, mnie się nie przyda.

Wstyd mi bo mam dwie pary sportowych: jedne na siłownie a drugie, żeby na nią dojśćMoje parki z tego roku ;)
![]()
Mega. Prawy-górny róg - co to?Moje parki z tego roku ;)
![]()
Strasznie ciężkie się te buty wydają. Po za tymi w prawym dolnym rogu.Moje parki z tego roku ;)
![]()
Bo w większość to buty koszykarskie ( Jordan retro )Strasznie ciężkie się te buty wydają. Po za tymi w prawym dolnym rogu.
Wiem, ale rozumiem, że chodzisz w nich na co dzień.Bo w większość to buty koszykarskie ( Jordan retro )
Wiem, ale rozumiem, że chodzisz w nich na co dzień.
Może jeszcze na budowęTylko w góry ???
![]()
Wypowiedzi Zawodowych Hejterów IgnorujeMoże jeszcze na budowę
Okej są.Tylko w góry ???
![]()
Używałbyś ich też na codzień ?Okej są.
Tylko w góry ???
![]()
Ale tak jak mówię, normalnie po mieście biegają w takich trzewikach, równie dobrze można pytać ludzi dlaczego chodzą w niektórych Jordanach, KD czy LeBronach, w końcu to buty do koszykówki.