Ciuchy, szmaty, ubrania. Moda i trendy.

mule_black.jpg
Nie ma się co śmiać, sprzedałem tego w zeszłym roku ponad 100 par :DC:

Edit. Polecam różne kolory. Tylko spieszcie się bo to resztki z zeszłego roku a sezon tuż tuż :mamed:

https://www.mall.pl/spiwory-akcesoria?b[]=thenorthface

To podszytej kożuszkiem potrzebujesz

Mam zapasowke.
kurtki-sk%C3%B3rzane-m%C4%99skie-4.jpg

a tak calkiem powaznie to poszukuje zwyklej, najprostrzej skorzanej kurtki bez zadnych zbednych bajerow na jesien. Nie chce zadnych parek z kocim futrem zmixowanytm z zoltymi timbami.

W sumie cos takiego by mi sie przydalo:

meska-stylizacja-skorzana-kurtka.jpg

Kurwa i teraz spać nie będę mógł, jak nie obejrzę tych zdjęć.

Wyrosło mnie to przez noc, jest w miejscu wstydliwym. Taka narośl i chciałem się z kimś podzielić zdjęciami a od Herrflicka bije takie ciepło, że liczę na wyrozumiałość. Do Gienka wysłałem tydzień temu i kontakt się urwał :shy:

Wyrosło mnie to przez noc, jest w miejscu wstydliwym. Taka narośl i chciałem się z kimś podzielić zdjęciami a od Herrflicka bije takie ciepło, że liczę na wyrozumiałość. Do Gienka wysłałem tydzień temu i kontakt się urwał :shy:
Dobra od Gienka dostanę, spoko, dzięki za pomoc

Ja muszę iść do sklepu ale już oczami wyobraźni widzę minę kobiety i to pytanie: " z takimi udami chcę pan zwężane nogawki?"
Kupujesz większe i do krawca. Ja tak robiłem gdy wazylem ok. 105kg. Teraz nie mam takich problemów, bo jestem szczypior 90kg :D

Była chwila normalności, kiedy Comber zaczął dyskusję o spodniach, a teraz znowu masa butów po tysiąc złotych, które wstyd założyć do zbierania ziemniaków :no no:
Jakim trzeba byc niedorozwojem żeby wkurzać się o to co ktoś sobie kupuje? są różne gusta i tyle, aż taki masz o to ból dupy ?

Jakim trzeba byc niedorozwojem żeby wkurzać się o to co ktoś sobie kupuje? są różne gusta i tyle, aż taki masz o to ból dupy ?
Nie wkurzam się, oceniam te ohydne buty, każdy ma prawo to robić. Matkę Ci obraziłem, że mnie obrażasz? Wyjmij jordany z dupy. Uderz w stół...

Nie wkurzam się, oceniam te ohydne buty, każdy ma prawo to robić. Matkę Ci obraziłem, że mnie obrażasz? Wyjmij jordany z dupy. Uderz w stół...

To ty wyjmij sobie cos z dupy... bo to nie ja mam problem z np z Jordanami tylko znowu Ty, kolejny raz pokazujesz, że nie wiesz co to znaczy gust. Jak ty tutaj wrzucisz jakies buty, ktore mi sie nie bedą podobał, nie napisze o nich nic złego, bo po prostu masz taki gust, nic mi do tego, ale nie będę tego negował i płakał na cały świat jakie to są brzydkie buty za 1000 zł.

PS Mat 5 dni temu jeszcze sobie kupiłem bluze Carhartt'a zwykla za 349 zł... też Cie to boli ?

To ty wyjmij sobie cos z dupy... bo to nie ja mam problem z np z Jordanami tylko znowu Ty, kolejny raz pokazujesz, że nie wiesz co to znaczy gust. Jak ty tutaj wrzucisz jakies buty, ktore mi sie nie bedą podobał, nie napisze o nich nic złego, bo po prostu masz taki gust, nic mi do tego, ale nie będę tego negował i płakał na cały świat jakie to są brzydkie buty za 1000 zł.

PS Mat 5 dni temu jeszcze sobie kupiłem bluze Carhartt'a zwykla za 349 zł... też Cie to boli ?
Między nami jest taka różnica, że jak ja coś kupię to mam gdzieś zdanie innych, a Ty się rzucasz do gardła. Wrzucacie fotki to się liczcie z krytyką. Ok, uznajmy, że nie mam gustu, w końcu nie podobają mi się buty ortopedyczne ze znaczkiem nike :DC:
A jordany z dupy polecam jednak wyjąć, bo mocno uwierają widzę ;-)

@mat zostałem poproszony o wrzucenie zdjęc. Jeśli masz gdzieś to po chuj znowu się plujesz o te Jordany ? :D
Twoja logika mnie poraża, więc na tym skończę. Pozdrawiam.

Ładniutkie. Tą żółtą podeszwę mam też w Pythonach, wizualnie "zmniejsza" podbicie. Wygodne? Zawsze słyszałem, że AF to jedne z bardziej komfortowych butów.

Tak są wygodne.

Back