Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ta droższa to przecież cinkciarzówka ;)Chcesz handlować spirytusem?
W zimę tylko choinki.Chcesz handlować spirytusem?
To podszytej kożuszkiem potrzebujeszW zimę tylko choinki.
To podszytej kożuszkiem potrzebujesz
Nie ma się co śmiać, sprzedałem tego w zeszłym roku ponad 100 par

To podszytej kożuszkiem potrzebujesz
W sumie cos takiego by mi sie przydalo:
![]()

A trochę tlenionego geja
z wyglądu i kroju (nie z materiału rzecz jasna) przypomina trochę mojego softshella, z zajebiście dużą ilością kieszeni, z fajkami lub bez

Kurwa i teraz spać nie będę mógł, jak nie obejrzę tych zdjęć.@herrflick da radę do Ciebie maila dostać? Chcę się o coś zapytać i zdjęcie pokazać a jak tu wrzucę to LOŻA SZYDERCÓW tak mnie przeora, że już nigdy się nie będę chciał zalogować![]()
Kurwa i teraz spać nie będę mógł, jak nie obejrzę tych zdjęć.

Ślub miał i pokazywał je po pijakuWyrosło mnie to przez noc, jest w miejscu wstydliwym. Taka narośl i chciałem się z kimś podzielić zdjęciami a od Herrflicka bije takie ciepło, że liczę na wyrozumiałość. Do Gienka wysłałem tydzień temu i kontakt się urwał![]()
Dobra od Gienka dostanę, spoko, dzięki za pomocWyrosło mnie to przez noc, jest w miejscu wstydliwym. Taka narośl i chciałem się z kimś podzielić zdjęciami a od Herrflicka bije takie ciepło, że liczę na wyrozumiałość. Do Gienka wysłałem tydzień temu i kontakt się urwał![]()
Ogolnie to w dupie to powinienes miec opinie innych bo w zyciu daleko nie zajdziesz;)@herrflick da radę do Ciebie maila dostać? Chcę się o coś zapytać i zdjęcie pokazać a jak tu wrzucę to LOŻA SZYDERCÓW tak mnie przeora, że już nigdy się nie będę chciał zalogować![]()
Wrzuc zdjecia na zywo jak przyjda. Ja sie ciagle zastanawiam jeszcze.
Dobrze wygladaja! Balem sie, ze ta podedszwa troche zepsuje wyglad, ale nie rzuca sie tak mocno w oczy.
Dobrze wygladaja! Balem sie, ze ta podedszwa troche zepsuje wyglad, ale nie rzuca sie tak mocno w oczy.
Ładniutkie. Tą żółtą podeszwę mam też w Pythonach, wizualnie "zmniejsza" podbicie. Wygodne? Zawsze słyszałem, że AF to jedne z bardziej komfortowych butów.
To ja się pochwalę. Udało mi się kupić jeansy. Kurwa chyba po 4 latach coś na mnie spasowałoByła chwila normalności, kiedy Comber zaczął dyskusję o spodniach, a teraz znowu masa butów po tysiąc złotych, które wstyd założyć do zbierania ziemniaków![]()
To ja się pochwalę. Udało mi się kupić jeansy. Kurwa chyba po 4 latach coś na mnie spasowało
Kupujesz większe i do krawca. Ja tak robiłem gdy wazylem ok. 105kg. Teraz nie mam takich problemów, bo jestem szczypior 90kg :DJa muszę iść do sklepu ale już oczami wyobraźni widzę minę kobiety i to pytanie: " z takimi udami chcę pan zwężane nogawki?"
Kupujesz większe i do krawca. Ja tak robiłem gdy wazylem ok. 105kg. Teraz nie mam takich problemów, bo jestem szczypior 90kg :D

Jakim trzeba byc niedorozwojem żeby wkurzać się o to co ktoś sobie kupuje? są różne gusta i tyle, aż taki masz o to ból dupy ?Była chwila normalności, kiedy Comber zaczął dyskusję o spodniach, a teraz znowu masa butów po tysiąc złotych, które wstyd założyć do zbierania ziemniaków![]()
Nie wkurzam się, oceniam te ohydne buty, każdy ma prawo to robić. Matkę Ci obraziłem, że mnie obrażasz? Wyjmij jordany z dupy. Uderz w stół...Jakim trzeba byc niedorozwojem żeby wkurzać się o to co ktoś sobie kupuje? są różne gusta i tyle, aż taki masz o to ból dupy ?
Nie wkurzam się, oceniam te ohydne buty, każdy ma prawo to robić. Matkę Ci obraziłem, że mnie obrażasz? Wyjmij jordany z dupy. Uderz w stół...
Między nami jest taka różnica, że jak ja coś kupię to mam gdzieś zdanie innych, a Ty się rzucasz do gardła. Wrzucacie fotki to się liczcie z krytyką. Ok, uznajmy, że nie mam gustu, w końcu nie podobają mi się buty ortopedyczne ze znaczkiem nikeTo ty wyjmij sobie cos z dupy... bo to nie ja mam problem z np z Jordanami tylko znowu Ty, kolejny raz pokazujesz, że nie wiesz co to znaczy gust. Jak ty tutaj wrzucisz jakies buty, ktore mi sie nie bedą podobał, nie napisze o nich nic złego, bo po prostu masz taki gust, nic mi do tego, ale nie będę tego negował i płakał na cały świat jakie to są brzydkie buty za 1000 zł.
PS Mat 5 dni temu jeszcze sobie kupiłem bluze Carhartt'a zwykla za 349 zł... też Cie to boli ?

Ładniutkie. Tą żółtą podeszwę mam też w Pythonach, wizualnie "zmniejsza" podbicie. Wygodne? Zawsze słyszałem, że AF to jedne z bardziej komfortowych butów.