Ciuchy, szmaty, ubrania. Moda i trendy.

@SCStunner Wybacz jakość, ale wróciłem późno i światło w kuchni pozostawiało wiele do życzenia. Pewnie przy chodzeniu i tak się rozciągną, więc będzie idealnie. W każdym razie nogawka jest zwężana od kolana w dół.
A to pasują, jak najbardziej, z kolorem spodni można dobre stylówy ułożyć, buty na wjeździe masz dobrze do nich dobrane. Na zdjęciu nawet nie widać, ze rurki, nogawka się ładnie układa. No, wreszcie temat wszedł na właściwe tory, nie jakieś joggersy z podwijanymi nogawkami <no offence>

A to pasują, jak najbardziej, z kolorem spodni można dobre stylówy ułożyć, buty na wjeździe masz dobrze do nich dobrane. Na zdjęciu nawet nie widać, ze rurki, nogawka się ładnie układa. No, wreszcie temat wszedł na właściwe tory, nie jakieś joggersy z podwijanymi nogawkami <no offence>
Miałem od dawna chrapkę na taki ciemny burgund. Jeszcze sobie kupiłem granatowe, takie same. Muszę też nieco zwęzić ceglaste, które uwielbiam, ale zleciało ze mnie trochę, więc w pasie sporo miejsca pozostało.

@SCStunner Wybacz jakość, ale wróciłem późno i światło w kuchni pozostawiało wiele do życzenia. Pewnie przy chodzeniu i tak się rozciągną, więc będzie idealnie. W każdym razie nogawka jest zwężana od kolana w dół.

Przestraszyles mnie wcześniej majster. To nie są rurki.

Przestraszyles mnie wcześniej majster. To nie są rurki.
Czyli jak są zwężane to nie są rurki? To rurki w takim razie są skinny? A slim fity zwężane już nie?
Jeszcze zdjęcie bokiem, trochę łyda mi je rozrywa.

@Przemek topsecret na wyprzedaży za jakieś grosze. Co najciekawsze, są skórzane :D

Attachments

• spodzien.gif
    spodzien.gif
    123.1 KB · Views: 53
Last edited:
Czyli jak są zwężane to nie są rurki? To rurki w takim razie są skinny? A slim fity zwężane już nie?
Jeszcze zdjęcie bokiem, trochę łyda mi je rozrywa.

@Przemek topsecret na wyprzedaży za jakieś grosze. Co najciekawsze, są skórzane :D

Skinny=rurki,slim fity na udach jest ciasno, ale nizej juz troche luzu jest.
Fajne broguesy.A poza pracą w czym śmigasz ? :)

Skinny=rurki,slim fity na udach jest ciasno, ale nizej juz troche luzu jest.
Fajne broguesy.A poza pracą w czym śmigasz ? :)
Yy, tak dzisiaj byłem na spacerze z żoną i córką. Raz latam w dresach i butach do biegania, raz w chino i trampkach, a czasem w płaszczu i sztybletach czy trzewikach. Zależy od nastroju, okazji i czasu na ubranie się.

Szukam wszędzie spodni w kratkę.Niegdyś znajdywałem je w Zara i h&M.Teraz błądziłem po ich przybytkach, w końcu spytałem ekspedientkiem " gdzie jest u diaska męski dział- Pan jest w męskim dziale all ready-co? co co .Błagam o info gdzie można kupić spodnie w kratkę.

Szukam wszędzie spodni w kratkę.Niegdyś znajdywałem je w Zara i h&M.Teraz błądziłem po ich przybytkach, w końcu spytałem ekspedientkiem " gdzie jest u diaska męski dział- Pan jest w męskim dziale all ready-co? co co .Błagam o info gdzie można kupić spodnie w kratkę.
W szkockim sklepie dla golfistów. Golfiarzy

tak wiem, ale są za szerokie.Nie jestem Tysonem, jednak wole regularny krój ocierający się o rurkowce

http://www.zara.com/pl/pl/mężczyzna/spodnie/oglądaj-wszystko/spodnie-w-kratę-c733862p3681512.html
http://www.zara.com/pl/pl/mężczyzna/spodnie/oglądaj-wszystko/spodnie-w-kratę-c733862p3647118.html
http://www.zara.com/pl/pl/mężczyzna...tko/spodnie-w-dużą-kratę-c733862p3702023.html
http://www.zara.com/pl/pl/mężczyzna/spodnie/oglądaj-wszystko/spodnie-w-kratę-c733862p3733088.html

Fajne spodnie, do rurek im daleko. Kiedyś przymierzałem rurki w Żarze to nie potrafiłem przecisnąć stopy przez nogawkę i zawsze się zastanawiałem jak oni te spodnie zakładają.

Fajne spodnie, do rurek im daleko. Kiedyś przymierzałem rurki w Żarze to nie potrafiłem przecisnąć stopy przez nogawkę i zawsze się zastanawiałem jak oni te spodnie zakładają.
Skoro już kolejny głos na cohones twierdzi, że jest dobrze to utwierdzam się w przekoanniu, że postąpiłem słusznie zostawiając je. Po prostu nigdy nie miałem aż tak opiętych spodni na łydce, odnosząc wrażenie rychłego pęknięcia.

Skoro już kolejny głos na cohones twierdzi, że jest dobrze to utwierdzam się w przekoanniu, że postąpiłem słusznie zostawiając je. Po prostu nigdy nie miałem aż tak opiętych spodni na łydce, odnosząc wrażenie rychłego pęknięcia.
Na zdjęciu nie wydają się mocno obcisłe.

Back