Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Co !!!!??? " Oprócz znaczka Ecco nie róznią sie niczym od jakiś tanich chinczyków"
Teraz moge mieć pewnośc że nie miałes nigdy w ręku(na nodze) konkretnych butów z wysokiej półki.
@Baine @dobryskun Ja tak samo mam swoje AirMaxy 90 już ponad 2 lata i wygladaja jak nowe, także albo ktos tu kupił podróby z allegro, albo ma pecha, ale totalnie nie rozumiem pisania, że te buty to gówno, jak tyle osob je zachwala - to takie polskie :)
Powaznie mam trzeci raz kupic ten syf zeby na sile sie przekonywac ze jednak sa zajebiste bo Kanye West je nosi? To takie polskie...To masz Skunie niesamowitego pecha:) nie bądź taki kategoryczny w ocenach - daj dobrym butom szanse:) szczególnie nie fake'om:)
Ok Szefie już dorastam ! W ramach przeprosin za to że mnie bluzgasz i ponizasz wysyłam ci wirtalne 3 kartony czipsówDorosnij. Chodzi o wyglad, a nie jakosc. Wrocilem wlasnie z rynku i polowa dziadkow ktora kupowala pomidory i ziemniaki na caly tydzien miala buty, ktore niczym sie nie roznia WYGLADEM od tych Ecco.
Powaznie mam trzeci raz kupic ten syf zeby na sile sie przekonywac ze jednak sa zajebiste bo Kanye West je nosi? To takie polskie...
I naprawde trudno mi uwierzyc w to ze tyle milionow ludzi je nosi dlatego ze sa piekne i trwale. Raczej dlatego ze na instagramie wypada miec dobrego naja na syrze.
Fajna ta koszulka w szachownice-brałbym.Ok Szefie już dorastam ! W ramach przeprosin za to że mnie bluzgasz i ponizasz wysyłam ci wirtalne 3 kartony czipsów
Oto moje nowe typy na dziś
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tu naprawde nie chodzi o cene.
Musisz sie zdecydowac czy chcesz buty sportowe czy tez wizytowe.
Te są po prostu nijakie.
Adidas:Samba,Gazelle,Stan Smith,Paris,Trimm Trabb,Dragon,Superstar
Nike: Court, Cortez, AM1, Safari
Szanuje.Za bardzo powszechne w tej chwili ale to też minie.
P.S. Nie mam Instagrama
Dajcie spokoj bo Tytusowi wasy osiwieja ;)
""

Sikam na zniewieściałych gibusów Brak wyobraźni. Gdybym pojawił się w takim gównie rodem z Parady Równości w niektórych miejscach i w obecnosci niekótrych ludzi to wtedy by mi osiwiał doklejony wąs.Ja jestem pewien, że Tytus obraża się jak go od moherów wyzywają, bo ma beret z włóczki![]()
W jakim sensie?Sikam na zniewieściałych gibusów Brak wyobraźni. Gdybym pojawił się w takim gównie rodem z Parady Równości w niektórych miejscach i w obecnosci niekótrych ludzi to wtedy by mi osiwiał doklejony wąs.
Nie.@dobryskun Air Maxy chyba Ci sie popierdoliły ze Sneakersami...
To są chyba damskie.Po prostu wstyd wyjść z domu w
![]()
Polecasz mi to do noszenia ???
![]()
![]()
Tak Damskie ale dla "mężczyzn" przeznczoneTo są chyba damskie.

To kup białe albo czarne. Nie buty tworzą faceta.Tak Damskie ale dla "mężczyzn" przeznczone![]()
Nic nie kupieTo kup białe albo czarne. Nie buty tworzą faceta.
Przecież Louboutin to 90% chujnie To buty w małej części dla gwiazdek a w większej dla rasowych pedałowTrimm Trab a nie Trimm Star
Z superstarow wybrales najbardziej przypałowy kolor.
Jak się bedziesz tak przypierdalal to i u Louboutin'a chujnie znajdziesz.
Przecież Louboutin to 95% chujnie To buty w małej części dla gwiazdek a w większej dla rasowych pedałow
![]()
Może te Ecco nie są sliczne ale bez przesady że to wstyd i lipaDobra bo widze że ciezko jest.
Śliczne są te Ecco .Kup sobie.
To chyba jakieś obuwie ortopedyczne.Przecież Louboutin to 90% chujnie To buty w małej części dla gwiazdek a w większej dla rasowych pedałow
![]()
Nie.
Jedne kupowane na zielaku a drugie na swiebodzkim ;)
Same prawilne chinczyki!No Skunie jak kupujesz na Zielaku lub Świuebodzkim hehehe:)) Dobrze wiesz co tam sie dzieje...:)
Same prawilne chinczyki!
jak jest na minusie to material zaczyna byc sztywny i kurtka jak sie poruszam jakby pekala 
Leonidas approvedPrzecież Louboutin to 90% chujnie To buty w małej części dla gwiazdek a w większej dla rasowych pedałow
![]()