Ciuchy, szmaty, ubrania. Moda i trendy.

Co !!!!??? " Oprócz znaczka Ecco nie róznią sie niczym od jakiś tanich chinczyków":o o:
Teraz moge mieć pewnośc że nie miałes nigdy w ręku(na nodze) konkretnych butów z wysokiej półki.

Dorosnij. Chodzi o wyglad, a nie jakosc. Wrocilem wlasnie z rynku i polowa dziadkow ktora kupowala pomidory i ziemniaki na caly tydzien miala buty, ktore niczym sie nie roznia WYGLADEM od tych Ecco.

@Baine @dobryskun Ja tak samo mam swoje AirMaxy 90 już ponad 2 lata i wygladaja jak nowe, także albo ktos tu kupił podróby z allegro, albo ma pecha, ale totalnie nie rozumiem pisania, że te buty to gówno, jak tyle osob je zachwala - to takie polskie :)
To masz Skunie niesamowitego pecha:) nie bądź taki kategoryczny w ocenach - daj dobrym butom szanse:) szczególnie nie fake'om:)
Powaznie mam trzeci raz kupic ten syf zeby na sile sie przekonywac ze jednak sa zajebiste bo Kanye West je nosi? To takie polskie...

I Panowie chyba zdajecie sobie sprawe ze ja wypowiadam sie w swoim imieniu. Mi one nie pasuja jakosciowo i dizajnowo.
I naprawde trudno mi uwierzyc w to ze tyle milionow ludzi je nosi dlatego ze sa piekne i trwale. Raczej dlatego ze na instagramie wypada miec dobrego naja na syrze.

Dorosnij. Chodzi o wyglad, a nie jakosc. Wrocilem wlasnie z rynku i polowa dziadkow ktora kupowala pomidory i ziemniaki na caly tydzien miala buty, ktore niczym sie nie roznia WYGLADEM od tych Ecco.
Ok Szefie już dorastam ! W ramach przeprosin za to że mnie bluzgasz i ponizasz wysyłam ci wirtalne 3 kartony czipsów
Oto moje nowe typy na dziś
13e75a2200196b354dc2d59b.jpg
images
22_00.jpg
1276974813_by_katamari_500.jpg
images

Powaznie mam trzeci raz kupic ten syf zeby na sile sie przekonywac ze jednak sa zajebiste bo Kanye West je nosi? To takie polskie...

Z tego co ja pamietam to Air Maxach zawsze się Francja i UK lubowała.(mówie circa 2000)
Czarnoskóra mniejszość wolała kosmiczne piórniki ala Jordany czy tam Ewingi.
Co tam teraz murzyńskość w wielkim świecie to nie wiem.

I naprawde trudno mi uwierzyc w to ze tyle milionow ludzi je nosi dlatego ze sa piekne i trwale. Raczej dlatego ze na instagramie wypada miec dobrego naja na syrze.

Widzisz a dla mnie AM90 to najładniejszy model sportowego buta ever.
Za bardzo powszechne w tej chwili ale to też minie.
P.S. Nie mam Instagrama

Ok Szefie już dorastam ! W ramach przeprosin za to że mnie bluzgasz i ponizasz wysyłam ci wirtalne 3 kartony czipsów
Oto moje nowe typy na dziś
13e75a2200196b354dc2d59b.jpg
images
22_00.jpg
1276974813_by_katamari_500.jpg
images
Fajna ta koszulka w szachownice-brałbym.

Spodnie też spoko. Moje 94,5 kg wyglądałyby w tym zestawie męsko.

Tu naprawde nie chodzi o cene.
Musisz sie zdecydowac czy chcesz buty sportowe czy tez wizytowe.
Te są po prostu nijakie.

Adidas:Samba,Gazelle,Stan Smith,Paris,Trimm Trabb,Dragon,Superstar
Nike: Court, Cortez, AM1, Safari

Polecasz mi to do noszenia ???
adidas-Trimm-Star.jpg
buty,klasyka,adidas-superstar-supercolor,328676802-big.jpg

Dajcie spokoj bo Tytusowi wasy osiwieja ;)

Za bardzo powszechne w tej chwili ale to też minie.
P.S. Nie mam Instagrama
Szanuje.

A moje byly oryginaly na 100%
Pytalem chinczyka dwa razy i wyraznie odpowiedzial "same, same but different"

Ja jestem pewien, że Tytus obraża się jak go od moherów wyzywają, bo ma beret z włóczki :boystop:
Sikam na zniewieściałych gibusów Brak wyobraźni. Gdybym pojawił się w takim gównie rodem z Parady Równości w niektórych miejscach i w obecnosci niekótrych ludzi to wtedy by mi osiwiał doklejony wąs.

Sikam na zniewieściałych gibusów Brak wyobraźni. Gdybym pojawił się w takim gównie rodem z Parady Równości w niektórych miejscach i w obecnosci niekótrych ludzi to wtedy by mi osiwiał doklejony wąs.
W jakim sensie?

To są chyba damskie.
Tak Damskie ale dla "mężczyzn" przeznczone

POWIADOM ZNAJOMEGO
NAPISZ DO NAS

OPINIE O NASZYM SKLEPIE SPRAWDŹ NAS

BUTY ADIDAS SUPERSTAR SUPERCOLOR
399,99 zł 239,99 zł z VAT
DO KOSZYKADARMOWA DOSTAWA
Produkt dostępny
Darmowa dostawa
Dostawa od 1 do 3 dni roboczych
Warunki płatności i dostawy

Trimm Trab a nie Trimm Star

Z superstarow wybrales najbardziej przypałowy kolor.

Jak się bedziesz tak przypierdalal to i u Louboutin'a chujnie znajdziesz.
Przecież Louboutin to 90% chujnie To buty w małej części dla gwiazdek a w większej dla rasowych pedałow
christianlouboutin-marathon-1150841_BL72_1_1200x1200_1424088319.jpg

Dobra bo widze że ciezko jest.
Śliczne są te Ecco .Kup sobie.
Może te Ecco nie są sliczne ale bez przesady że to wstyd i lipa
Po tym co mi napisaliście to ich na 100% nie kupie
Liczyłem że ktoś wrzuci coś ciekawego tak jak kiedyś takie limitowane adidasy co szły chyba tylko na UK

kurtke kupilem zimowa i jakby zamarazala :lol: jak jest na minusie to material zaczyna byc sztywny i kurtka jak sie poruszam jakby pekala :pray:

Miał ktoś na forum Jordany Retro V? Chodzi mi o wytrzymałość, bo jak mam wyjechać te blisko 6 stówek to chciałbym trochę w nich pobujać a opinie bananowych dzieci to średnio wiarygodne bo jak się rozjebią buty to zaraz mama/tata kupi nowe. Do samego brandu mam zaufanie bo mam Spizike i Retro 4 i się trzymają super także chodzi mi tylko o wyżej wspomniany model.

Back