Mort
Żołnierz Chrystusa
Nie no na żywo wydawales sie obszerniejszy niż ja.
Lolz, wtedy to ja pół roku w treningu nawet nie byłem. To faktycznie, może jest więcej. Muszę zmierzyć przed zamówieniem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie no na żywo wydawales sie obszerniejszy niż ja.
Ja zawsze mierzę ciuchy, które na mnie najlepiej leżą i na tej podstawie zamawiam.Lolz, wtedy to ja pół roku w treningu nawet nie byłem. To faktycznie, może jest więcej. Muszę zmierzyć przed zamówieniem.
To mówisz ile tam w udzie jest cm?Bo rugbyści są jak anorektyczki-ciągła obsesja ważenia i oficjalne listy ile kto waży. Oko się wyrabia ;)

Bo rugbyści są jak anorektyczki-ciągła obsesja ważenia i oficjalne listy ile kto waży. Oko się wyrabia ;)
52.To mówisz ile tam w udzie jest cm?![]()

To ile masz?
O kurde, nie wierzę, że masz tak małe uda.
Kapuję o co chodzi, pi razy oko niestety celnie. Ale poprawię się, choć będzie ciężko.
niestety celnie

Chyba sobie żartujesz. Przy takiej masie z takimi udami? Może źle mierzysz. Około 10 cm poniżej posadowienia nieużywanego do celów rozrodczych urządzenia się mierzy.Ja mam 56. Bocian :((((
@Masu
52cm to malutko, ale najpierw musiałbym doprowadzić moje ścięgna i stawy do normalnej ruchomości, żeby zacząć sensowną progresję. To 60 cm to minimum zupełne jest.
A tak swoją drogą, ile jeszcze wymierzyłeś?
Zdradzę, że dla masy 61 kg wszystkie wymiary - poza udem - mam niemal idealne. Wiewiórek = piękny chłopak.
Chyba sobie żartujesz. Przy takiej masie z takimi udami? Może źle mierzysz. Około 10 cm poniżej posadowienia nieużywanego do celów rozrodczych urządzenia się mierzy.
Już lepiej, ale jak na Ciebie patrzę, to i tak masz więcej

Już lepiej, ale jak na Ciebie patrzę, to i tak masz więcej![]()
Podziel się ze mną. Ja chętnie przyjmę tak z 10 kg tłuszczu, bo mi na kablach zwarcia łapią z zimna od tej krakowskiej dzisiejszej pogody.Gdyby nie tłuszcz to byłoby mniej. xD
To co ja mam powiedzieć. Udeczko 60 cm przy 185 cm, a nogi robię czasem nawet dwa razy w tygodniu.

Podziel się ze mną. Ja chętnie przyjmę tak z 10 kg tłuszczu, bo mi na kablach zwarcia łapią z zimna od tej krakowskiej dzisiejszej pogody.
Lokciami też operuje jak onPozdro Bones![]()

Lokciami też operuje jak on![]()

Nie chciałbyś być tak pocięty?
Nie chciałbyś być tak pocięty?
Może daleko mi do Saenchaia, ale mógłbym być akademickim wzorcem do nauczania o żyłach wszelakich. Czasami mam ochotę je pod czymś schować, a nie mam :(
Dość słaby masz przysiad, tym bardziej jak na swoją masę. Ile bierzesz na martwy?
Fakt jest taki, ze nie produkuje sie spodni dla ludzi cwiczacych, ja majac 70 cm w pasie mam problem ze spodniami, ktore nie beda zaduze w pasie i jednoczesnie nie beda obcisle jak leginsy #problemyludzipierwszegoswiata
Fakt jest taki, ze nie produkuje sie spodni dla ludzi cwiczacych, ja majac 70 cm w pasie mam problem ze spodniami, ktore nie beda zaduze w pasie i jednoczesnie nie beda obcisle jak leginsy #problemyludzipierwszegoswiata
Żartujesz. Ja tam nie mogę znaleźć czegoś co nie jest leginsami, jak dla dzieci czasem te spodnie. Joggerow nie mogę, wyglądam jak głupek z takimi długimi nogami.W Pull&Bear czasem mozna trafic takie dzinsy w nawet fajnym kroju.
Żartujesz. Ja tam nie mogę znaleźć czegoś co nie jest leginsami, jak dla dzieci czasem te spodnie. Joggerow nie mogę, wyglądam jak głupek z takimi długimi nogami.