Ciuchy, szmaty, ubrania. Moda i trendy.

APWKd2h.jpg

Muszę jeszcze przymierzyć, czy długi czy krótki bym chciał, a producenta znasz?

No Combrze kochany, nie powiem, skradłeś mi serce tym płaszczem od Próchnika... niedobrze, bo ja jak coś mi się spodoba, to kupuję nie patrząc na $.
Pomysł, że dobry wygląd to też inwestycja. Taki płaszcz to zakup na kilka lat o ile nie dojebiesz do pieca :)

Pomysł, że dobry wygląd to też inwestycja. Taki płaszcz to zakup na kilka lat o ile nie dojebiesz do pieca :)

Myślę, że w obwodach bardzo dużo się nie zmieni, bo nie będę już dużych ciężarów chyba ładował... masz rację. Zobaczymy, jutro pojadę obczaić, może znajdę coś podobnego w dobrej cenie, jak nie, to atakuję. :D

Ladny.Niestety tragiczny skład, a tylko 300zl różnicy. Ogólnie ciuchy z Zary są słabej jakości. Kolejnym problemem jest rozmiarowka. Zara szyje dla chudych i wysokich. XXL tej sieci jest na mnie ciasne...

Ogólnie to zastanawiam się - ten płaszcz jest naprawdę kozacki, ale nie wiem czy mi będzie pasował ostatecznie do tego co mam aktualnie. Może lepiej poczekać z kupnem płaszcza do wiosny, jak uzupełnię szafę o więcej konfiguracji, a na razie przycisnąć czarne buty, których mam 3 pary i dokupić inne spodnie i tyle. :d

szczegolnie te sciagacze w spodniach
nic specjalnego ja za ta cene, na jesien ma byc tylko?

Spodnie za krótkie. Płaszcz na jesień. Mi się podoba bo dwurzedowy, granatowy i nie jest długi

@Masu nie znam się na modzie pisze chyba że płaszcz, ale jak kurtka to też dobrze :-)

Spodnie za krótkie. Płaszcz na jesień. Mi się podoba bo dwurzedowy, granatowy i nie jest długi

@Masu nie znam się na modzie pisze chyba że płaszcz, ale jak kurtka to też dobrze :-)
to moze byc, ale wyglada na bardzo obcisly, nie dla koksow

Szukam jakichs smart casualowych butów, takich żeby i do marynarki zalożyc i do po prostu granatowych spodni i czarnej koszulki.

579zł w sklepie, w Internecie pewnie mozna znaleźć taniej
ja sobie z Chin zamawiam za kilkadziesiat zl i jestem zadowolony :lol:
wole miec kilka na zmiane, niz jeden ciagle nosic a 600zl troche duzo
lg-T2N793D7%208157226-326985.jpg

a ja taki za 25zl kupilem (ktos mi na basenie zajebal)
T2JPU0XihaXXXXXXXX_!!644123552.jpg

ja sobie z Chin zamawiam za kilkadziesiat zl i jestem zadowolony :lol:
wole miec kilka na zmiane, niz jeden ciagle nosic a 600zl troche duzo
lg-T2N793D7%208157226-326985.jpg

a ja taki za 25zl kupilem (ktos mi na basenie zajebal)
T2JPU0XihaXXXXXXXX_!!644123552.jpg

Widać różnice? Jak to zamawiasz? JAka jest szansa ze zamawiając online dostanę podróbke?

Widać różnice? Jak to zamawiasz? JAka jest szansa ze zamawiając online dostanę podróbke?
no na aliexpress duzo jest podrobek, ale sa tez normalne nobrandy
zazwyczaj idzie rozpoznac, maja cos zamazane lub napis armani w tytule :lol: raczej oryginalow timexa tam nie znajdziesz tylko jakies chinskie wynalazki lub podroby

Back