Ciuchy, szmaty, ubrania. Moda i trendy.

Nie żartuje, nie wiem czy to wina chłopa czy płaszcza ale wygląda w nim jak kierownik wydziału politycznego KC w Spółdzielni Nudziarka w Kaliszu

no przeca najpierw przymierzę czy dobrze wygląda. :D ale najpierw muszę znaleźć

Mort - namiar na krawca :)
Stepnowski Stefan
Pracownia krawiecka
Ul. Rozłogi 11 m. 46
01-310 Warszawa
Tel. 22 664 87 81

Mort - namiar na krawca :)
Stepnowski Stefan
Pracownia krawiecka
Ul. Rozłogi 11 m. 46
01-310 Warszawa
Tel. 22 664 87 81

Nie no, takiego budżetu, żeby warszawski krawiec mi to uszył to raczej nie mam. :PP

Ja się nie orientuję, bo płaszcze to nie moja bajka, ale nawet w sieciówce jeśli taki trafisz, to chyba od 8 stówek wzwyż?
W każdym razie tego typu płaszcz może znajdziesz w Peek&Cloppenburg? Tam jest sporo marek, może i jakieś ulstery się trafią.

Ja się nie orientuję, bo płaszcze to nie moja bajka, ale nawet w sieciówce jeśli taki trafisz, to chyba od 8 stówek wzwyż?
W każdym razie tego typu płaszcz może znajdziesz w Peek&Cloppenburg? Tam jest sporo marek, może i jakieś ulstery się trafią.

Jest spoko Próchnik za 534, ale kolor mi nie leży na ten moment.

Ktoś wie co to za model New Balance??

Attachments

• Screenshot_2015-10-10-07-58-03.png
    Screenshot_2015-10-10-07-58-03.png
    126.1 KB · Views: 46
W jakim sklepie kupie koszulę Tommiego H. jeśli w moim mieście nie ma tego sklepu ?

Sportowe lubię (wg niektórych mam pierdolca na ich punkcie) i śledzę rynek.Nie kupuje już za wielu.
Aha dobrze wiedzieć, a możesz mi powiedzieć gdzie najlepiej takie dostać bo w polskich sklepach nie bardzo mogę znaleźć.

Do tego pierwszego bardzo podobny widziałem we włoskim outlecie w Factory.
Musze chyba się nieco porozglądać, bo mój aktualny płaszcz jest na styk. Dobrze, ze obydwie husky są dobre, więc mam alternatywę do "kościoła". Na szczęście aktualnie mykam casualowo, więc nie ma spiny.

Musze chyba się nieco porozglądać, bo mój aktualny płaszcz jest na styk. Dobrze, ze obydwie husky są dobre, więc mam alternatywę do "kościoła". Na szczęście aktualnie mykam casualowo, więc nie ma spiny.

Jaki rozmiar z próchnika byś brał? Ile masz w klatce?

Back