Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Miałem w innych kolorach, w zasadzie to mam dalej, ale nie noszę. Nadają się jedynie do jazdy samochodem. Kazdy najmniejszy kamyczek pod butem jest odczuwalny.ja już mam kilku swoich faworytów ale ogólnie szukam czegoś całego w kolorze czarnym i na niskiej podeszwie coś ala to
![]()
Domyślam się ze pewnie podeszwa jest cieniutka ale te buty są już niedostępne, mam inne na oku.Miałem w innych kolorach, w zasadzie to mam dalej, ale nie noszę. Nadają się jedynie do jazdy samochodem. Kazdy najmniejszy kamyczek pod butem jest odczuwalny.
do kościoła w nich chodziłeś?Ja mam jedne buty Lacoste i nie narzekam, jakis czas juz sie trzymaja bez zadnych problemow.
Takie tylko inna kolorystyka (granatowe):
![]()
Chcą cie wkurwic, bo wiedzą że masz słabą psycheCo maja w glowie goscie ktorzy wpuszczaja koszulki w spodenki i je lekko "wypuszczaja"?
Mam zajebiście twardą psychikęChcą cie wkurwic, bo wiedzą że masz słabą psyche
Mam zajebiście twardą psychikę
Air Presto, hot or not ? Sam nie mogę się zdecydować, raz się jaram, raz coś mi nie pasuje.
![]()
![]()
![]()
No na zwyklych gosciach tak, to raczej dla koszykarzyNo jest jeszcze model ze "skarpetką" ale to już imo trochę wieśniacko wygląda.
![]()
@duubertowa musisz dbać o to żeby wszyscy chodzili odpicowani. 
Jak resztę ubioru będziesz miał w takim młodzieżowo-sportowym klimacie to będą pasowały. Mi się podobają :DAir Presto, hot or not ? Sam nie mogę się zdecydować, raz się jaram, raz coś mi nie pasuje.
![]()
![]()
![]()
Jak resztę ubioru będziesz miał w takim młodzieżowo-sportowym klimacie to będą pasowały. Mi się podobają :D
Jak resztę ubioru będziesz miał w takim młodzieżowo-sportowym klimacie to będą pasowały. Mi się podobają :D
Jak tak to powijaj, bo dobrze się prezentują :)No tak się z reguły bujam, jakieś joggery + sneakersy na girach + jakieś spoko tshirty, czasami koszule.
No i doszły :)
![]()
Chciałem je sprzedać, żeby na nich zarobić, ale na żywo tak się prezentują że sam nie wiem czy sobie ich nie zostawić ;]
jak dla mnie to ciężko o bardziej luzacko wyglądające buty.Sorry panie i panowie, ale koszykarskie buty na codzień wyglądają jak buty ortopedyczne.