Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Przerosła go fala hejtu z jaką się spotkałNiestety popełnił forumowe samobójstwo
To nikt inny tutaj nie ma umiejętności pomocy w wyborze perfumu?

Przepraszam, czego?To nikt inny tutaj nie ma umiejętności pomocy w wyborze perfumu?
Przepraszam, czego?

To nikt inny tutaj nie ma umiejętności pomocy w wyborze perfumu?

Dla mnie bez okazji, żeby ładnie pachnieć, bo wyglądać się nie daWrzuciłeś kilka bardzo popularnych, nie napisałeś czego szukasz, dla siebie czy kogoś, na jaką okazję.
![]()

Dla mnie bez okazji, żeby ładnie pachnieć, bo wyglądać się nie da![]()

Chciałeś powiedzieć: "bo już lepiej wyglądać się nie da"Dla mnie bez okazji, żeby ładnie pachnieć, bo wyglądać się nie da![]()

Byku, tu każdy zapach dosyć dobry, jak na standardy dzisiejszego mainstreamu i bardzo bezpieczny.@Over specjalisto
Który z tych najciekawszy?
Armani Eau de Cedre
Armani Acqua di Gio Profumo
Dior Homme
Prada – L’Homme
Dolce & Gabbana - Light Blue
Chanel Egoiste Platinum
I Ty te wszystkie zamsze i sandały tak normalnie wyczuwasz? Nie myślałeś nająć się do szukania trufli?Byku, tu każdy zapach dosyć dobry, jak na standardy dzisiejszego mainstreamu i bardzo bezpieczny.
Armani - Cedre - świeży, dojrzały, z fajnym zamszowym podszyciem, dosyć oryginalny.
Armani - Acqua Di Gio Profumo - również świeży, bardziej morski od Cedre. Z dodatkiem kadzidła i paczuli fajnie skręca w męską i ciut bardziej poważną charakterystykę zapachu.
Dior - Homme - męski, przeładowany drzewnymi i bardzo podobającymi się molekułami, jak iso e super. Turbo bezpieczny.
Prada - l'Homme - fajne, eleganckie mydełko.
D&G - Light Blue - nietrwałe i przyjemne, wersja intense jest lepsza, ale też nie ma super parametrów. To typowo letni zapach, na cieplejsze dni. Pozostałe bardziej nadadzą się na perfumy "całoroczne".
Chanel - Egoiste Platinum - dla mnie to profesjonalny, elegacki zapach z barberskim sznytem. Najbardziej poważny ze wszystkich tutaj. Ideolo pod koszulę.
Mógłby towaru szukać zamiast psa na narkotykiI Ty te wszystkie zamsze i sandały tak normalnie wyczuwasz? Nie myślałeś nająć się do szukania trufli?
Żebyś wszystkie wpierdolił? Jescze czego.I Ty te wszystkie zamsze i sandały tak normalnie wyczuwasz? Nie myślałeś nająć się do szukania trufli?
Wszystko bym sprzedał i kupił za to chabasŻebyś wszystkie wpierdolił? Jescze czego.
Nabyłem drogą kupna Chanel - Egoiste Platinum, jest sztos totalny.Byku, tu każdy zapach dosyć dobry, jak na standardy dzisiejszego mainstreamu i bardzo bezpieczny.
Armani - Cedre - świeży, dojrzały, z fajnym zamszowym podszyciem, dosyć oryginalny.
Armani - Acqua Di Gio Profumo - również świeży, bardziej morski od Cedre. Z dodatkiem kadzidła i paczuli fajnie skręca w męską i ciut bardziej poważną charakterystykę zapachu.
Dior - Homme - męski, przeładowany drzewnymi i bardzo podobającymi się molekułami, jak iso e super. Turbo bezpieczny.
Prada - l'Homme - fajne, eleganckie mydełko.
D&G - Light Blue - nietrwałe i przyjemne, wersja intense jest lepsza, ale też nie ma super parametrów. To typowo letni zapach, na cieplejsze dni. Pozostałe bardziej nadadzą się na perfumy "całoroczne".
Chanel - Egoiste Platinum - dla mnie to profesjonalny, elegacki zapach z barberskim sznytem. Najbardziej poważny ze wszystkich tutaj. Ideolo pod koszulę.
scotfree zajebiste ciuszki w dobrej cenie robilo, nie wiem czy dalej sprzedaja w wawiePanowie jakaś kurtka zimowa do chodzenia na co dzień, do 400-500zł, najlepiej do przymierzenia w sklepie stacjonarnym wawa, okolice.
Ktoś coś poleci?![]()
Jak typowo na zimę to szukaj z kaczym puchem. 25 lat temu miałem kurtkę 5 seasons z puchem i zimą mogłem w jednej bluzce pod spodem śmigać. A pamiętacie jakie zimy były 25 lat temu?Panowie jakaś kurtka zimowa do chodzenia na co dzień, do 400-500zł, najlepiej do przymierzenia w sklepie stacjonarnym wawa, okolice.
Ktoś coś poleci?![]()

Oj nie godej, miałem wtedy rok ale domyślam się, biorąc pod uwagę moje późniejsze doświadczenie, były 25 stopni na minusie i 3 metrowe zaspyJak typowo na zimę to szukaj z kaczym puchem. 25 lat temu miałem kurtkę 5 seasons z puchem i zimą mogłem w jednej bluzce pod spodem śmigać. A pamiętacie jakie zimy były 25 lat temu?![]()
Ja w zeszłym roku kupiłem dwie zajebiste kurtałki w TKMaxx łącznie chyba jakoś za 400zl a warte normalnie 1000 więcej.Panowie jakaś kurtka zimowa do chodzenia na co dzień, do 400-500zł, najlepiej do przymierzenia w sklepie stacjonarnym wawa, okolice.
Ktoś coś poleci?![]()
Jak typowo na zimę to szukaj z kaczym puchem. 25 lat temu miałem kurtkę 5 seasons z puchem i zimą mogłem w jednej bluzce pod spodem śmigać. A pamiętacie jakie zimy były 25 lat temu?![]()
Piorunie jeden z drugim, nie pitol! Tyś siarczystego ziarnistego śniogu prze nikty nie zaznoł! Daje wam jedno ganiano kóz w grodniu i bedźie po wos! Ino raz! Hej!Oj nie godej, miałem wtedy rok ale domyślam się, biorąc pod uwagę moje późniejsze doświadczenie, były 25 stopni na minusie i 3 metrowe zaspy