Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To prawda, bardziej mi chodziło o złożoność językaNie wiem co to za człowiek ale o języku pierdoli straszne bzdury.
Chociażby litewski czy baskijski są starszymi językami od polskiego
O, mamy Wielkolechiosceptyka na forumNie wiem co to za człowiek ale o języku pierdoli straszne bzdury.
Chociażby litewski czy baskijski są starszymi językami od polskiego
Się w ogóle uruchomił dzisiaj Demagog.pl jedenO, mamy Wielkolechiosceptyka na forum

Craig Jones go kiedyś podczas podcastu uśpił, mózg niedotleniony to się odklejaNie wiem co to za człowiek ale o języku pierdoli straszne bzdury.
spidersweb.pl
Mówiłem że zielone ludziki nas zesłały![]()
Odkryto najstarsze ognisko na świecie, a przy nim najstarszą zapalniczkę. Archeolodzy aż usiedli
Archeolodzy znaleźli najstarsze ognisko na ziemi. Ma 400 tys. lat! Zapomnijcie o wszystkim, co wiedzieliście o początkach ludzkiej cywilizacji. Nowe odkrycie z Wielkiej Brytanii to nie drobna korekta w kalendarzu archeologicznym. To prawdziwe trzęsienie ziemi.spidersweb.pl

Chuja tam, to odMówiłem że zielone ludziki nas zesłały![]()

Z tego powodu nigdy, odkąd weszły do użytku telefony z aparatem i smartfony, ale to przenigdy, ani jeden raz nie zrobiłem sobie ani nikomu innemu nieprzyzwoitego zdjęcia.
Wiedziałem o tym już wtedy kiedy zachwyconym ludziom jeszcze nawet to do głowy nie przychodziło i nazywali mnie szalonym!
Kolejny punkt dla starej, dobrej paranoi![]()

spidersweb.pl