Ciekawe rzeczy.

Jeśli go z kimś nie pomyliłem to był jeszcze potomkiem z linii Karola Wielkiego...
Nie wiem czy był jego potomkiem, ale wiem że któryś Karol Wielki pasował go na rycerza, nie pamiętam za co.

Po robocie sobie poczytam coś o tym gościu bo życie miał niewątpliwie ciekawe.

Nie wiem czy był jego potomkiem, ale wiem że któryś Karol Wielki pasował go na rycerza, nie pamiętam za co.

Po robocie sobie poczytam coś o tym gościu bo życie miał niewątpliwie ciekawe.
Poczytałem że jego matka pochodziła z rodziny spokrewnionej z Karolem Wielkim.
Generalnie wybitny aktor i persona.
Edit. Doczytałem że brał również udział w bitwie o Monte Cassino. :lol:

View attachment 1000052444.webp
Ja rozumiem jarać się odbiciem dłoni, bo dawno temu, dawniej niż reszta malowideł, ale...

Czemu nikt nie interesuje się tym, co przedstawia postać po prawej stronie?????????

To raczej nie jest człowiek na koniu, bo konie malowali lepiej... Mutant z czterema nogami i dodatkowymi odnóżami chwytnymi, człowiek na wielkim ptaku, czy może człowiek ośmiornica?

WTF... :kawulpokapoka:View attachment 1000052444.webp

Nie wiem czy temu wierzyć, ile razy sprawdzam takie statystyki, to te z twitera są jakieś l z dupy.
Znalazłem takie i to by sie bardziej zgadzało no bo gdzie Rosja w tym zestawieniu z twiterra? Tam jest export oczywiście w tym twicie, a to z całego handlu w 2024.
Wieczorem zbadam temat dokładniej teraz nie mam czasu.
Along with China, Argentina, Vietnam, the Netherlands and Nigeria were among the top five trade partners of North Korea, the data showed.

Wkurwiające, bo ściemniają z globalnym ociepleniem, a tu nadchodzi globalne ochłodzenie, wręcz mała epoka lodowcowa, a o tym się nie mówi... Ma się zacząć w 2055, ale patrząc na te przesunięcia to można śmiało założyć, że zacznie się jeszcze wcześniej :o o:

Back