Miskatonic
Vale Tudo Championship
Jeśli go z kimś nie pomyliłem to był jeszcze potomkiem z linii Karola Wielkiego...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Był również wampirem i Sarumanem(choć tak naprawdę wolałby być Gandalfem).Jeśli go z kimś nie pomyliłem to był jeszcze potomkiem z linii Karola Wielkiego...
Nie wiem czy był jego potomkiem, ale wiem że któryś Karol Wielki pasował go na rycerza, nie pamiętam za co.Jeśli go z kimś nie pomyliłem to był jeszcze potomkiem z linii Karola Wielkiego...
Poczytałem że jego matka pochodziła z rodziny spokrewnionej z Karolem Wielkim.Nie wiem czy był jego potomkiem, ale wiem że któryś Karol Wielki pasował go na rycerza, nie pamiętam za co.
Po robocie sobie poczytam coś o tym gościu bo życie miał niewątpliwie ciekawe.

Tak czytałem posty od dołu i pomyślałem że piszecie o pewnym użytkowniku forum, słynnym z niecodziennych dokonań.Poczytałem że jego matka pochodziła z rodziny spokrewnionej z Karolem Wielkim.
Generalnie wybitny aktor i persona.
Edit. Doczytałem że brał również udział w bitwie o Monte Cassino.![]()
Szczególnie ta gilotyna i polowania na nazistówTak czytałem posty od dołu i pomyślałem że piszecie o pewnym użytkowniku forum, słynnym z niecodziennych dokonań.

View attachment 1000052444.webp
Along with China, Argentina, Vietnam, the Netherlands and Nigeria were among the top five trade partners of North Korea, the data showed.