Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
mózg rozjebany, dosłownie
![]()
Willow to nowy, rewolucyjny procesor kwantowy Google. Łamie wszelkie dotychczasowe bariery
Willow to najnowocześniejszy układ kwantowy Google. Procesor przełamał wszystkie ograniczenia, z jakimi zmagają się komputery kwantowe, a szybkość, z jaką wykonuje obliczenia dosłownie zwala z nóg. To coś, co wymyka się naszemu pojmowaniu rzeczywistości.spidersweb.pl
Ciekawe co to oznacza dla obecnej kryptografi, wszystkie szyfry w strachu i do kosza?

edit: kurwa znowu rozciąga te screeny i nie widać dobrze tekstu.
grubo wchuj a to też niezłe:
![]()
Diamentowe baterie mogą działać tysiące lat. To przełom
Być może nadchodzi właśnie nowa era w technologii zasilania dzięki odkryciu naukowców z University of Bristol oraz UK Atomic Energy Authority (UKAEA). Powstało bowiem właśnie pierwsze na świecie diamentowe ogniwo, które w teorii może dostarczać energię przez tysiące lat. Doskonale wiemy jednak...www.komputerswiat.pl

A to ciekawe. Myślę, że wszystkie te potocznie używane jako "błyskotki" kamienie znajdą, prędzej czy później, jakieś specjalne zastosowanie. Starożytni doskonale wiedzieli co robią, przypisując im wielką wartość.
![]()
A to ciekawe. Myślę, że wszystkie te potocznie używane jako "błyskotki" kamienie znajdą, prędzej czy później, jakieś specjalne zastosowanie. Starożytni doskonale wiedzieli co robią, przypisując im wielką wartość.
![]()

Wiedziałem, że trzeba przeczytać coś więcej niż tylko nagłówekAle mordo tam chodzi o izotop C14 radioaktywny i kolejny C tylko o sieci krystalicznej wokół niego - diament tam nie masz kamieni zadnych (chyba) ;)![]()

Niemcy chcą skłócić Polaków z ich ostatnimi przyjaciółmi w Europie, Węgrami, a polaczki z niskim IQ i o ukrackim pochodzeniu łykają tę propagandę i krzyczą i plują śmierdzącą śliną na polską flagę i polską przyszłość...
![]()