Ciekawe rzeczy.

mózg rozjebany, dosłownie
:brainoverload:

Ciekawe co to oznacza dla obecnej kryptografi, wszystkie szyfry w strachu i do kosza?

:penn:

edit: kurwa znowu rozciąga te screeny i nie widać dobrze tekstu.

grubo wchuj a to też niezłe:

grubo wchuj a to też niezłe:

A to ciekawe. Myślę, że wszystkie te potocznie używane jako "błyskotki" kamienie znajdą, prędzej czy później, jakieś specjalne zastosowanie. Starożytni doskonale wiedzieli co robią, przypisując im wielką wartość.
:eddieconspiracy:

A to ciekawe. Myślę, że wszystkie te potocznie używane jako "błyskotki" kamienie znajdą, prędzej czy później, jakieś specjalne zastosowanie. Starożytni doskonale wiedzieli co robią, przypisując im wielką wartość.
https%3A%2F%2Fsubstack-post-media.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2F0a93034f-c2d7-4897-bdcf-405108e0d58f_232x200.gif

Ale mordo tam chodzi o izotop C14 radioaktywny i kolejny C tylko o sieci krystalicznej wokół niego - diament tam nie masz kamieni zadnych (chyba) ;) :eddieconspiracy:

Dwie rzeczy dzisiaj mi wpadły w oko w sieci - fajnie jakbyście się odnieśli

1. Artykuł w Newsweeku trochę jadący po Polakach....Pytanie czy te dane/statystyki są słuyszne no ale jeżeli dorosły człowiek to obecnie juz ktos urodzony w 2006 roku to wydaje się, że może być coś na rzeczy... niestety :eddieconspiracy:

2. Ciekawy film zdaje się Ukrainki niejako opowiadający o/promujący Polskę. Niestety nie widze napisów po polsku więc rozumiem tak z 50 % pewnie... Cięzko ocenić zatem obiektywność aczkolwiek koncząc gdzieś na minucie 8mej wydaje sie ok.

Back