Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
mózg rozjebany, dosłownie
Willow to nowy, rewolucyjny procesor kwantowy Google. Łamie wszelkie dotychczasowe bariery
Willow to najnowocześniejszy układ kwantowy Google. Procesor przełamał wszystkie ograniczenia, z jakimi zmagają się komputery kwantowe, a szybkość, z jaką wykonuje obliczenia dosłownie zwala z nóg. To coś, co wymyka się naszemu pojmowaniu rzeczywistości.spidersweb.pl
Ciekawe co to oznacza dla obecnej kryptografi, wszystkie szyfry w strachu i do kosza?
edit: kurwa znowu rozciąga te screeny i nie widać dobrze tekstu.
grubo wchuj a to też niezłe:
Diamentowe baterie mogą działać tysiące lat. To przełom
Być może nadchodzi właśnie nowa era w technologii zasilania dzięki odkryciu naukowców z University of Bristol oraz UK Atomic Energy Authority (UKAEA). Powstało bowiem właśnie pierwsze na świecie diamentowe ogniwo, które w teorii może dostarczać energię przez tysiące lat. Doskonale wiemy jednak...www.komputerswiat.pl
A to ciekawe. Myślę, że wszystkie te potocznie używane jako "błyskotki" kamienie znajdą, prędzej czy później, jakieś specjalne zastosowanie. Starożytni doskonale wiedzieli co robią, przypisując im wielką wartość.
A to ciekawe. Myślę, że wszystkie te potocznie używane jako "błyskotki" kamienie znajdą, prędzej czy później, jakieś specjalne zastosowanie. Starożytni doskonale wiedzieli co robią, przypisując im wielką wartość.
Wiedziałem, że trzeba przeczytać coś więcej niż tylko nagłówekAle mordo tam chodzi o izotop C14 radioaktywny i kolejny C tylko o sieci krystalicznej wokół niego - diament tam nie masz kamieni zadnych (chyba) ;)
Niemcy chcą skłócić Polaków z ich ostatnimi przyjaciółmi w Europie, Węgrami, a polaczki z niskim IQ i o ukrackim pochodzeniu łykają tę propagandę i krzyczą i plują śmierdzącą śliną na polską flagę i polską przyszłość...