Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Da fak?
Chujowa strategia, skoro to na nas wpływa, to po chuj brać część przegranych genów.Dlatego zjadano kiedyś.... po walce serce i wątrobę przegranego...

Wszystko zależy od tego, na jakim poziomie jesteś. Ty walczysz z kurczakami i sardynkami...Chujowa strategia, skoro to na nas wpływa, to po chuj brać część przegranych genów.![]()

"teraz okazuje się" czyli jakieś kilkadziesiąt lat temu. Lista kancerogenów jest długa i szeroka, bakterie i grzyby to jej ułamek.tak jak mówiłem z 20 lat temu że okaże się, że rak i inne nowotwory powstają przez działanie bakterii i innych grzybów, teraz okazuje się to prawdą.
Tu też nic nowego, jakbyś poszukał to juz kilka lat temu tutaj na forum były posty na ten temat.![]()
Nowy wstrząs dla gospodarki Chin. Upadek wielkiego dewelopera
Sąd w Hongkongu podjął decyzję o postawieniu w stan likwidacji China Evergrande, najbardziej zadłużonego dewelopera na świecie z łącznymi zobowiązaniami sięgającymi 328 mld dolarów.finanse.wp.pl
I pierdolnęło... Prawie 330 mld $ zadłużenia. Ciekawe co na to partia
Efekty poczujemy pewnie i my....
O to to.Chujowa strategia, skoro to na nas wpływa, to po chuj brać część przegranych genów.![]()
"teraz okazuje się" czyli jakieś kilkadziesiąt lat temu. Lista kancerogenów jest długa i szeroka, bakterie i grzyby to jej ułamek.
Tu też nic nowego, jakbyś poszukał to juz kilka lat temu tutaj na forum były posty na ten temat.
O to to.
Mordo, wszyscy o tym wiedzą, ale ignorowane w chuj. Tyle. Twoje pierdololo potwierdza ogólne podejście."teraz okazuje się" czyli jakieś kilkadziesiąt lat temu. Lista kancerogenów jest długa i szeroka, bakterie i grzyby to jej ułamek.
Tu też nic nowego, jakbyś poszukał to juz kilka lat temu tutaj na forum były posty na ten temat.
O to to.
O to, że to ciekawostka, a nie jakaś istotna informacja o wpływie na świat.Nie wiem czy nie widzisz różnicy czy o chuj ci chodzi
Faktem był dawno, kwestią było kiedy.Upadek Evergrande właśnie stał się faktem, a ty mówisz że posty o tym były od kilku lat?
Twoje szlabany są dla mnie równie istotne co Twoje ignory. Skoro nie dostrzegasz różnicy pomiędzy, "nie jem mięsa przegranych", a "nie wierzę w głupie teorie" to Twój problem.A jak nie chcesz wpierdalać przegranych genów to masz szlaban na wołowinę, wieprzowinę, ryby i całą resztę.
no i już nikt Ciebie nie zjeO to, że to ciekawostka, a nie jakaś istotna informacja o wpływie na świat.
Faktem był dawno, kwestią było kiedy.
Twoje szlabany są dla mnie równie istotne co Twoje ignory. Skoro nie dostrzegasz różnicy pomiędzy, "nie jem mięsa przegranych", a "nie wierzę w głupie teorie" to Twój problem.

Łooo chyba jakaś Darka Albers albo Liver King wjechał na pełnej.Wszystko zależy od tego, na jakim poziomie jesteś. Ty walczysz z kurczakami i sardynkami...
Jeśli przegranymi są najsilniejsi i najsprawniejsi z ich puli, to nie nabywasz słabych genów, wprost przeciwnie.
Zjadając serce tygrysa czy innego agresora też nie nabywasz słabej puli...![]()
4 ziko chcą![]()
Zagadka zaginięcia Amelii Earhart rozwiązana? Badacze wierzą, że znaleźli wrak samolotu
Założyciel firmy zajmującej się badaniami głębinowymi wierzy, że odkrył coś, co może stanowić poważny przełom w poszukiwaniach samolotu zaginionej 87 lat temu lwww.rp.pl
Usuń cookies i będzie działać.4 ziko chcą
spidersweb.pl

Ten gość mi wszedł do głowy, jak widzę coś typu "najbrzydsze ryby" to mi się on przypomina. Ja pierdole.![]()
Najbrzydsze ryby świata mają nietypową strategię rozmnażania. Samce stają się zależne od samic
Te zwierzęta świetnie przystosowały się do życia w bardzo trudnym środowisku: zimnych i ciemnych głębinach morskich. Udało im się to dzięki unikatowemu sposobowi rozrodu.www.national-geographic.pl

Musisz się przestawić, nie łącz z nim najbrzydszych ryb, tylko najbardziej upośledzoneTen gość mi wszedł do głowy, jak widzę coś typu "najbrzydsze ryby" to mi się on przypomina. Ja pierdole.![]()

Ło kurwa, chyba stalowe jaja kierowcy tak go dociążają że się nie spierdoli z tej górki, innego wytłumaczenia nie mam.
Coś dla Ciebie Andrzej, ty chyba lubisz takie rzeczy.
wydarzenia.interia.pl