Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

I do usuwania „żywej blokady” na drogachIdealny pojazd do obrony granicy z Białorusią![]()
![]()
![]()
Huge ancient lost city found in the Amazon
The city was built 2,500 years ago but may have been abandoned after a volcanic eruption.www.bbc.com
No jeszcze jak łobuzy były male to chodziliśmy na różne place zabaw. Moi upierdoleni nie raz w błocie skakali po wszystkim. Niektóre matki potrafią rzucić tekst nie wchodz na drabinkę bo się przewrócisz i pobrudzisz. Do tego komputer/konsola cały tydzień o komórka w wieku 6-7 lat. U mnie mogą grać tylko w niedzielę. W tygodniu chodzą na judo, rower albo biegają w ogrodzie. No i zamiast cukierków lepiej kupić dziecku owoce. Żadnej coca coli i podobnych gówien. Chłopacy 6 i 8 lat robią po 10 pompek. Trochę jeszcze koślawych ale jest co raz lepiej.Jak można przewrotu w przód nie zrobić? To 2 letnie dziecko potrafi (moja ogarnia)
![]()
Chłopie to co ja widuję na siłowni, te upośledzone ruchowo pokolenie to ręce kurwa opadają.No jeszcze jak łobuzy były male to chodziliśmy na różne place zabaw. Moi upierdoleni nie raz w błocie skakali po wszystkim. Niektóre matki potrafią rzucić tekst nie wchodz na drabinkę bo się przewrócisz i pobrudzisz. Do tego komputer/konsola cały tydzień o komórka w wieku 6-7 lat. U mnie mogą grać tylko w niedzielę. W tygodniu chodzą na judo, rower albo biegają w ogrodzie. No i zamiast cukierków lepiej kupić dziecku owoce. Żadnej coca coli i podobnych gówien. Chłopacy 6 i 8 lat robią po 10 pompek. Trochę jeszcze koślawych ale jest co raz lepiej.
Nie jest tak trudno ogarnąć żeby dzieciak nie był inwalidą.

Przecież tylko chodzi o to żeby się szybko spompować i wrzucić samojebke lub film na jakieś gówno w internecie. Kiedyś to się nazywało zestaw dyskotekowy - bicek i klata plus ewentualnie szybkie 30 pompek żeby wejść na imprezę maksymalnie napięty.Chłopie to co ja widuję na siłowni, te upośledzone ruchowo pokolenie to ręce kurwa opadają.
![]()
I uzależnienie od smartfona, między seriami tiktok/instagram zamiast zobaczyć filmik instruktarzowy w necie jak zrobić dane ćwiczenie albo zapytać wielkiego chłopa. Ja jak zaczynałem zagadałem do największego konia na siłowni i się zapytałem czy mnie czegoś nauczy. I Seba pseudonim "mój wuja" pewnie teraz z nieba patrzy i jest dumny.
Ja jestem spokojny ale jak widzę gimba wk dzika w klapkach z telefonem popijającego dzik energy co robi 5 minut przerwy między chujowymi seriami to ich wyganiam w pizdu.![]()
Jak bastki po 50 kg mają się spompować?Przecież tylko chodzi o to żeby się szybko spompować i wrzucić samojebke lub film na jakieś gówno w internecie. Kiedyś to się nazywało zestaw dyskotekowy - bicek i klata plus ewentualnie szybkie 30 pompek żeby wejść na imprezę maksymalnie napięty.

Do koszulki M i rurek duzego "wkładu" nie trzeba.Jak bastki po 50 kg mają się spompować?
![]()
Za naszego dzieciństwa nikt nie musiał tego dzieciakom organizować. KAŻDY dzieciak się ruszał. Nawet ten co szedł na bramkę.No jeszcze jak łobuzy były male to chodziliśmy na różne place zabaw. Moi upierdoleni nie raz w błocie skakali po wszystkim. Niektóre matki potrafią rzucić tekst nie wchodz na drabinkę bo się przewrócisz i pobrudzisz. Do tego komputer/konsola cały tydzień o komórka w wieku 6-7 lat. U mnie mogą grać tylko w niedzielę. W tygodniu chodzą na judo, rower albo biegają w ogrodzie. No i zamiast cukierków lepiej kupić dziecku owoce. Żadnej coca coli i podobnych gówien. Chłopacy 6 i 8 lat robią po 10 pompek. Trochę jeszcze koślawych ale jest co raz lepiej.
Nie jest tak trudno ogarnąć żeby dzieciak nie był inwalidą.
Najlepsze że ja też miałem komputer od dzieciaka ale najpierw po szkole leciałem na podwórko i zasuwałem ile wlezie. Granie to było godzinę dwie wieczorem albo w zimie jak nie było pogody. Później od czwartej klasy to wsiadałem na rower i jechałem na drugą stronę warty (ja na starym) do kuzynów na piastowskie i graliśmy w piłkę do wieczora. Też piło się gówna słodzone ale aż tylu świństw nie było w zasięgu ręki i dzieciaki nie były przyklejone do ekranu 24/7.Za naszego dzieciństwa nikt nie musiał tego dzieciakom organizować. KAŻDY dzieciak się ruszał. Nawet ten co szedł na bramkę.
Czyli Twój syn będzie bastkiem 50kgTylko cztery dziewczynki i wszystkie tak grube ze ważą chyba każda 2x tyle co mój syn.

Raczej nie ale te dziewuszyska to prawdziwe maszyny już w wieku 8 lat.Czyli Twój syn będzie bastkiem 50kg
![]()
W końcówce widac jak wciaga go z powrotem za ogon

Biedne zwierzę. Pewnie skończył jako materiał na kurtkę lub buty.W końcówce widac jak wciaga go z powrotem za ogon
Na sztuczną cipeBiedne zwierzę. Pewnie skończył jako materiał na kurtkę lub buty.