Ciekawe rzeczy.

Po tylu latach wziąłeś się za naukę podstaw? :mjsmile:

Lepiej późno niż wcale :penn:
Podstaw? To najwięksi artyści wuchtę bejmów płacą za miks a taki @Drzewo ma to w małym paluszku.
“Billie Jean” was released as a single January 2, 1983. The song was mixed 91 times by Bruce Swedien
Majkel i Quincy Jones sprawdzali 91 wersji od kolesia, który zęby na tym zjadł żeby dać nam wersję, którą znamy a taki @Drzewo na luzaku od strzała by to ogarnął tak, że dziś znalibyśmy to w jeszcze lepszym wydaniu :waldeklaugh:

Podstaw? To najwięksi artyści wuchtę bejmów płacą za miks a taki @Drzewo ma to w małym paluszku.
“Billie Jean” was released as a single January 2, 1983. The song was mixed 91 times by Bruce Swedien
Majkel i Quincy Jones sprawdzali 91 wersji od kolesia, który zęby na tym zjadł żeby dać nam wersję, którą znamy a taki @Drzewo na luzaku od strzała by to ogarnął tak, że dziś znalibyśmy to w jeszcze lepszym wydaniu :waldeklaugh:
Przecież to ty dzwonisz :juanlaugh:

Ja to mam jedno pytanie. Zwykle technologie, które pokazuje się ludowi są już od dawna w użyciu (najczęściej przez państwo), prawda?

Ciekawi mnie: od jak dawna, tak na prawdę, oglądamy AI a nie realia w TV czy Internecie?

giphy.gif

Kościół zmienia zasady dotyczące pogrzebów. Nowe przepisy zatwierdził papież

Zgodnie z obowiązującą ustawą o cmentarzach i chowaniu zmarłych z 1959 r. "zwłoki mogą być pochowane przez złożenie w grobach ziemnych, w grobach murowanych lub katakumbach" a "szczątki pochodzące ze spopielenia zwłok mogą być przechowywane także w kolumbariach". Chowanie zmarłych w naszym kraju wciąż odbywać się może jedynie na cmentarzach.

Nie dotyczy to Polski...
:benny:

A kolega to czytał ten artykuł, bo tylko napisałem, że nie dotyczy to Polski
:benny: czyli podałem tylko fakty i jaka agentura... :confused: :facepalm::boss:

Oczywiście że nie czytałem. Przeczytałem co wpisałeś żeby przekonać się czy warto i od razu po oczach mnie uderzyła obca agentura, więc wiedziałem, że nie warto wchodzić w link :boystop:

Oczywiście że nie czytałem. Przeczytałem co wpisałeś żeby przekonać się czy warto i od razu po oczach mnie uderzyła obca agentura, więc wiedziałem, że nie warto wchodzić w link :boystop:
To słabo widzę z oczami i trzeba się chyba wybrać do okulisty, bo ja z żadną agenturą nigdy nie miałem do czynienia czy Polską, a tym bardziej zagraniczną
:siara:

Back