Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Podstaw? To najwięksi artyści wuchtę bejmów płacą za miks a taki @Drzewo ma to w małym paluszku.Po tylu latach wziąłeś się za naukę podstaw?
Lepiej późno niż wcale![]()

Przecież to ty dzwoniszPodstaw? To najwięksi artyści wuchtę bejmów płacą za miks a taki @Drzewo ma to w małym paluszku.
“Billie Jean” was released as a single January 2, 1983. The song was mixed 91 times by Bruce Swedien
Majkel i Quincy Jones sprawdzali 91 wersji od kolesia, który zęby na tym zjadł żeby dać nam wersję, którą znamy a taki @Drzewo na luzaku od strzała by to ogarnął tak, że dziś znalibyśmy to w jeszcze lepszym wydaniu![]()

www.tokfm.pl

Chowanie zmarłych w naszym kraju
Nie dotyczy to Polski...
A kolega to czytał ten artykuł, bo tylko napisałem, że nie dotyczy to PolskiTo czyj Ty jesteś? Agentura rosyjska? Niemiecka? Żydowska?
czyli podałem tylko fakty i jaka agentura...

A kolega to czytał ten artykuł, bo tylko napisałem, że nie dotyczy to Polski
czyli podałem tylko fakty i jaka agentura...
![]()
![]()

To słabo widzę z oczami i trzeba się chyba wybrać do okulisty, bo ja z żadną agenturą nigdy nie miałem do czynienia czy Polską, a tym bardziej zagranicznąOczywiście że nie czytałem. Przeczytałem co wpisałeś żeby przekonać się czy warto i od razu po oczach mnie uderzyła obca agentura, więc wiedziałem, że nie warto wchodzić w link![]()

To słabo widzę z oczami i trzeba się chyba wybrać do okulisty, bo ja z żadną agenturą nigdy nie miałem do czynienia czy Polską, a tym bardziej zagraniczną
![]()

To trzeba było dać jakiegoś gifa z reakcjąA ja widzę, że Ty byś ironii nie rozpoznał nawet jakby wyszła z krzaków i kopnęła Cię w dupę![]()

Bo tak trudniej stwierdzić jak się dobrze nie zna drugiego usera... a już pisałem tu z różnymi...
Nie taki już świeżak... chociaż na Cohones 13 lat i 5 dniNie pozwalaj se świeżak.
później od kolegi się zarejestrowałem...