Risky
UFC Middleweight
Nie u każdegoTeraz polski internet zalany jest propagandą, że Ukraińcy to nasi bracia i niewiele się od nas różnią, ot takie biedniejsze Podkarpacie, a bardzo różnią się od ruskich.
Widziałem, że działa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie u każdegoTeraz polski internet zalany jest propagandą, że Ukraińcy to nasi bracia i niewiele się od nas różnią, ot takie biedniejsze Podkarpacie, a bardzo różnią się od ruskich.
Widziałem, że działa.
Ukraińcy to nasi bracia
bardzo różnią się od ruskich
ot takie biedniejsze Podkarpacie
Ciekawe jaki zestaw cech trzeba posiadać aby uwierzyć, że ruskie to złe, prymitywne kacapy z ziemianek a upaińcy to już szlachetni ludzie, prawie zachód, właściwie tacy sami jak my...Nie u każdego
Nie prowokuj. Dopiero się obudziłem i nie mam jeszcze odpowiedniej porcji jadu żeby zabrać się za to zagadnienie.Ciekawe jaki zestaw cech trzeba posiadać aby uwierzyć, że ruskie to złe, prymitywne kacapy z ziemianek a upaińcy to już szlachetni ludzie, prawie zachód, właściwie tacy sami jak my...
To są Twoje słowa, nie moje.Widzę temat traktujesz bardzo osobiście .
To są Twoje słowa, nie moje.
Za długie. Nie czytałem.Kształtują nas nasze doświadczenia. Spotkałem spoko Ukraińców, którzy są bardzo zeuropeizowani - konsumują tę samą kulturę, od wielu lat mieszkają w Polsce i jakoś się dostosowali a spotkałem też takich, którzy chodzą naćpani po warszawskich ulicach i których najchętniej z kraju bym się pozbył. Tymczasem jakakolwiek interakcja jaką do tej pory miałem z Rosjanami zawsze była negatywna - trudno żebym miał o nich inne zdanie, skoro osobiście nigdy tego mitycznego "dobrego Rosjanina" nie spotkałem, za to miałem do czynienia z wieloma ruskami, którzy za każdym razem byli wręcz stereotypowymi kacapami. Podobne doświadczenia mam z Chińczykami, i często o tym piszę - tego się jakoś nie czepiasz . Masz jakichś Rosjan w rodzinie, że tak ich w obronę wziąłeś?
Odkąd założyłem tutaj konto, cały czas przypisujesz mi jakąś wielką sympatię do Ukrainy, kiedy to wielokrotnie wyśmiewałem przykładowo skalę korupcji występującej w tym kraju, albo wybryki ich Juleczek.
Chyba, że według Ciebie fakt, że wolę Ukraińców od Rosjan a także to, że obawiam się, że na każdego wyjeżdżającego Ukraińca sprowadza się nam 3 Afrykańczyków lub ludzi z Bliskiego Wschodu jest dowodem tak wielkiej sympatii . Pod tym względem jestem typowym Polakiem i przed 2022, Ukraina nie pojawiała się w moich myślach częściej niż Mozambik .
Ja czytałem ale procentowa zawartość gówna w poszczególnych narodach bardzo mało mnie interesuje. Lepiej chyba zastosować odpowiedzialność zbiorową i wypierdolić wszystkich za granicę.Za długie. Nie czytałem.
ProsteJa czytałem ale procentowa zawartość gówna w poszczególnych narodach bardzo mało mnie interesuje. Lepiej chyba zastosować odpowiedzialność zbiorową i wypierdolić wszystkich za granicę.
Za długie. Nie czytałem.
Ja czytałem ale procentowa zawartość gówna w poszczególnych narodach bardzo mało mnie interesuje. Lepiej chyba zastosować odpowiedzialność zbiorową i wypierdolić wszystkich za granicę.
Bo one lubią takie bajeczki z mchu i paproci a ja już na nie za stary jestem.Spróbuj literka po literce, u przedszkolaków działa .
Bo one lubią takie bajeczki z mchu i paproci a ja już na nie za stary jestem.
Wolno miMordo, ale to po co w takim razie zabierasz głos w dyskusji? Skoro jesteś zamknięty na to co druga strona ma do powiedzenia, to lepiej się wcale nie odzywać. Spożytkuj ten czas na coś bardziej wartościowego niż bezsensowne przypieprzanie się. Napisałeś kilka postów z których absolutnie nic nie wynika. Zmarnowałeś tylko swój i mój czas, a nie wyszliśmy z tego z niczym konstruktywnym .
Jeżeli tak bardzo Cię boli, że jeśli już muszę wybierać to wolę ukraińskiego imigranta niż afrykańskiego, to bardzo Cię przepraszam, ale zdania nie zmienię .
Przedstawiciel Cohones na AzjęTo jest absolutna bzdura i propagandowe gówno. Młodzi Chińczycy są 10x bardziej dekadenccy niż młodzi Europejczycy. Takich propagandowych filmików w internecie jest sporo, ale one nie mają absolutnie nic wspólnego z rzeczywistością .
Jako człowiek, który z Azją ma wiele wspólnego i spędza tam przynajmniej 2 miesiące rocznie, mogę powiedzieć że jeśli mamy wierzyć powiedzeniu "Takie będąRzeczypospoliteChiny, jakie ich młodzieży chowanie" to ten kraj jest w absolutnej dupie.
O kurwa ale kołchoz
O kurwa ale kołchoz
Nie ma co gadać istne arcydzieło architektury współczesnej
18000 typa
Ależ tam będzie patola i eka "z mojego bloku"
Ale jaki raj będzie miał tamtejszy diler rzucający towar: tylu potencjalnych klientów w jednym miejscu18000 typa
Ależ tam będzie patola i eka "z mojego bloku"
Erupcja wulkanu Etna:
Trzeba by na Włochów nałożyć jakiś dodatkowy podatek w związku z zielonym ładem, nie może tak być, że ich wulkan produkuje tyle CO2.
Nie można, bo zbankrutują. Z Włoch prawie nic nie zostanie, więc czemu garstka ocalalych ma płacić za głupotę większości?Trzeba by na Włochów nałożyć jakiś dodatkowy podatek w związku z zielonym ładem, nie może tak być, że ich wulkan produkuje tyle CO2.
Przypomnę tylko przepowiednie