By żyło się lepiej: kariera/studia/przekręty;)

W przypadku jakiejś małej, lokalnej firmy może i jest szansa na coś takiego. W przypadku dużych firm i korporacji ni chuja. Chyba, że naprawdę masz szczęście, na zasadzie jak np mój znajomy pracujący w IT lecąc na wakacje poznał w samolocie członka (hehe) zarządu techlandu. Inna sprawa, że pracy i tak sobie nie załatwił :beczka:
Ja kiedyś w samolocie poznałem członków sztabu drużyny Norwegów w skokach narciarskich. Ale jakoś tak się złożyło, że mnie do składu nie wzięli. Nie wiem czy to przez brak norweskiego obywatelstwa czy to że pewnie sam ważę tyle co ich drużyna z konkursu mixów. Lecz myślę, że jakbym trafił akurat na Alexandra Stockla wtedy to by te dwa czynniki nie były problemem, doceniłby odwagę i wystawiłby mnie wtedy w Planicy.

Ja kiedyś w samolocie poznałem członków sztabu drużyny Norwegów w skokach narciarskich. Ale jakoś tak się złożyło, że mnie do składu nie wzięli. Nie wiem czy to przez brak norweskiego obywatelstwa czy to że pewnie sam ważę tyle co ich drużyna z konkursu mixów. Lecz myślę, że jakbym trafił akurat na Alexandra Stockla wtedy to by te dwa czynniki nie były problemem, doceniłby odwagę i wystawiłby mnie wtedy w Planicy.
Belka podniesiona o jeden próg. Wiatr niebezpiecznie wieje pod narty, ale to nie przestraszy młodego Mazocha.

Ale jakoś tak się złożyło, że mnie do składu nie wzięli. Nie wiem czy to przez brak norweskiego obywatelstwa czy to że pewnie sam ważę tyle co ich drużyna z konkursu mixów.
a1kjnZ0e_700w_0.jpg

Pewnie przez to, że jesteś pizda a nie skoczek :juanlaugh: :juanlaugh:

Wystawił do pustej...

No proszę, takie dyskusje i beze mnie??
Luzik, wszyscy i tak wylądujecie na bruku, oprócz ciebie i ciebie też :suchykarol:

Panowie, nie wiem czy w dobrym temacie, ale spróbuję tutaj. Mistrzowie od IT i różnych takich branż, znacjie jakąś darmową stronke, albo program, żeby dało się, sklecić kilka zdjęć w jakiś krótki filmik taki i dodać do tego muzyczkę, i to sobię skonwertować, żeby komuś potem to wysłać?

Panowie, nie wiem czy w dobrym temacie, ale spróbuję tutaj. Mistrzowie od IT i różnych takich branż, znacjie jakąś darmową stronke, albo program, żeby dało się, sklecić kilka zdjęć w jakiś krótki filmik taki i dodać do tego muzyczkę, i to sobię skonwertować, żeby komuś potem to wysłać?
Na tel? CapCut. Ewentualnie w telefonie może być opcja

Na tel? CapCut. Ewentualnie w telefonie może być opcja
Znaczy chciałbym trochę fotek z telefonu zgrać na kompa, i zrobić z tego taki mini klip, dodać do tego muzyczkę itp. Kiedyś pamiętam na Windowsie XP był chyba ten program Windows Movie Maker czy jakoś tak, także coś w tym stylu.

Znaczy chciałbym trochę fotek z telefonu zgrać na kompa, i zrobić z tego taki mini klip, dodać do tego muzyczkę itp. Kiedyś pamiętam na Windowsie XP był chyba ten program Windows Movie Maker czy jakoś tak, także coś w tym stylu.
Na maca masz iMovie. Widzę że chcesz coś ambitniejszego zrobić… dla dupy się tak starasz? ;)

Na maca masz iMovie. Widzę że chcesz coś ambitniejszego zrobić… dla dupy się tak starasz? ;)
Nie, dla kolezki na urodziny. Znalazłem takie stare fotki, z naszych melanży za małolata, i takie wspominki chcę jebnąć bekowe. I właśnie wpisuje po necie, ale ja słaby w internet i komputery, także ciężko mi coś ogarnąc, myslałem, że tutaj mistrzowie IT coś znają.

Nie, dla kolezki na urodziny. Znalazłem takie stare fotki, z naszych melanży za małolata, i takie wspominki chcę jebnąć bekowe. I właśnie wpisuje po necie, ale ja słaby w internet i komputery, także ciężko mi coś ogarnąc, myslałem, że tutaj mistrzowie IT coś znają.
Jeżeli masz stary (bo na starych jest darmowy) tablet iPad to iMovie zrobisz wszystko

Najlepsze darmowe aplikacje w stylu dawnego Windows Movie Maker to: Microsoft Clipchamp (obecny następca w Windows), OpenShot, CapCut oraz VideoPad.

Gigant z branży półprzewodników zawarł porozumienie ze związkami zawodowymi, które domagały się podziału owoców z trwającej hossy. Średni bonus, który trafi w tym roku do 78 000 pracowników Samsunga, może wynieść prawie 400 000 dolarów na osobę. Umowa zamyka temat strajku, którym grożono w razie niewypracowania kompromisu.

Pracownicy Samsung Electronics zatwierdzili umowę o podziale zysków, która ma przyznać im premię o wartości nawet 400 000 dolarów. Za porozumieniem, które przyjęto w środę 27 maja, głosowało 74% członków związków zawodowych działających w południowokoreańskim gigancie - podał "Financial Times". Głos oddało 62 616 pracowników.

Na mocy umowy pomiędzy 78 000 pracowników Samsunga zostanie podzielone 10,5% zysku operacyjnego firmy za 2026 rok. Zgodnie z prognozą brokera KB Securities oznaczałoby to pulę w wysokości 22,6 mld dolarów (lub 327 bln wonów). Pracownicy spółki otrzymują już teraz 1,5% zysków w ramach istniejących programów premiowych.
:pudzianfap:

Dobre, jak zacząłem przelewać pieniądze z konta na konto to nagle na ekranie głównym pojawił się taki ładny, czerwony (rzucający się w oczy) kafelek o różnych produktach inwestycyjnych (nie było go wcześniej), a w oknie przelewów, jak już wpisuję kod sms to pojawiła się taka duża informacja, że mają dla mnie super ofertę lokaty na promocyjne 3,6% i takie fajerwerki i baloniki i tasiemki i zegar odliczający czas co bym się pospieszył :juanlaugh:

@HubiSSJ3 widziałeś coś takiego? Ty pracujesz w Millennium.

Nigdy wcześniej czegoś takiego nie było, ale mam z tego bekę :DC:

Dobre, jak zacząłem przelewać pieniądze z konta na konto to nagle na ekranie głównym pojawił się taki ładny, czerwony (rzucający się w oczy) kafelek o różnych produktach inwestycyjnych (nie było go wcześniej), a w oknie przelewów, jak już wpisuję kod sms to pojawiła się taka duża informacja, że mają dla mnie super ofertę lokaty na promocyjne 3,6% i takie fajerwerki i baloniki i tasiemki i zegar odliczający czas co bym się pospieszył :juanlaugh:

@HubiSSJ3 widziałeś coś takiego? Ty pracujesz w Millennium.

Nigdy wcześniej czegoś takiego nie było, ale mam z tego bekę :DC:
Andrzej czy Ty pierwszy raz w życiu korzystasz z bankowości internetowej i przelewasz pieniądze? :beczka:

Andrzej czy Ty pierwszy raz w życiu korzystasz z bankowości internetowej i przelewasz pieniądze? :beczka:
A Ty jak przelewasz pieniądze to zawsze dostawałeś w ostatnim kroku przelewu "super promocję" na lokatę dla tych środków, które właśnie przelewasz? :korwinwhat:

Ja nigdy, nie wiedziałem, że to takie powszechne.

A Ty jak przelewasz pieniądze to zawsze dostawałeś w ostatnim kroku przelewu "super promocję" na lokatę dla tych środków, które właśnie przelewasz? :korwinwhat:

Ja nigdy, nie wiedziałem, że to takie powszechne.
Ja mam w dwóch bankach i w obu jak robię przelewy to zawsze na koniec się wpierdala oferta "super lokata!"..... na 3.5 %

:korwinlaugh:

Ja mam w dwóch bankach i w obu jak robię przelewy to zawsze na koniec się wpierdala oferta "super lokata!"..... na 3.5 %

:korwinlaugh:
To ja pierwszy raz coś takiego widzę, a nie od wczoraj mam to konto jednak :fjedzia:

No ale to jest taka oferta w banku ogólnie czy tak jak w millennium w ogólnej ofercie masz 2% a przy przelewach nagle 3,5?
I też licznik odliczał minuty, w których musisz się zgodzić bo przepadnie? I tak przy każdym przelewie masz? Coś mi tu pierdolisz, synek :beczka:

To ja pierwszy raz coś takiego widzę, a nie od wczoraj mam to konto jednak :fjedzia:

No ale to jest taka oferta w banku ogólnie czy tak jak w millennium w ogólnej ofercie masz 2% a przy przelewach nagle 3,5?
Oferty tych lokat są tak śmieszne, że nawet na to nie patrzę.
I też licznik odliczał minuty, w których musisz się zgodzić bo przepadnie?
tego nie widziałem.
I tak przy każdym przelewie masz? Coś mi tu pierdolisz, synek :beczka:
Przy każdym większym. W PKO tak samo. Jak tylko robię przewalutowanie to od razu mam ofertę lokaty.

Czują piniądz skurweseny.

:fjedzia:

Back