Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja kiedyś w samolocie poznałem członków sztabu drużyny Norwegów w skokach narciarskich. Ale jakoś tak się złożyło, że mnie do składu nie wzięli. Nie wiem czy to przez brak norweskiego obywatelstwa czy to że pewnie sam ważę tyle co ich drużyna z konkursu mixów. Lecz myślę, że jakbym trafił akurat na Alexandra Stockla wtedy to by te dwa czynniki nie były problemem, doceniłby odwagę i wystawiłby mnie wtedy w Planicy.W przypadku jakiejś małej, lokalnej firmy może i jest szansa na coś takiego. W przypadku dużych firm i korporacji ni chuja. Chyba, że naprawdę masz szczęście, na zasadzie jak np mój znajomy pracujący w IT lecąc na wakacje poznał w samolocie członka (hehe) zarządu techlandu. Inna sprawa, że pracy i tak sobie nie załatwił![]()
Belka podniesiona o jeden próg. Wiatr niebezpiecznie wieje pod narty, ale to nie przestraszy młodego Mazocha.Ja kiedyś w samolocie poznałem członków sztabu drużyny Norwegów w skokach narciarskich. Ale jakoś tak się złożyło, że mnie do składu nie wzięli. Nie wiem czy to przez brak norweskiego obywatelstwa czy to że pewnie sam ważę tyle co ich drużyna z konkursu mixów. Lecz myślę, że jakbym trafił akurat na Alexandra Stockla wtedy to by te dwa czynniki nie były problemem, doceniłby odwagę i wystawiłby mnie wtedy w Planicy.
Ale jakoś tak się złożyło, że mnie do składu nie wzięli. Nie wiem czy to przez brak norweskiego obywatelstwa czy to że pewnie sam ważę tyle co ich drużyna z konkursu mixów.
Pewnie przez to, że jesteś pizda a nie skoczekJa kiedyś w samolocie poznałem członków sztabu drużyny Norwegów w skokach narciarskich. Ale jakoś tak się złożyło, że mnie do składu nie wzięli. Nie wiem czy to przez brak norweskiego obywatelstwa czy to że pewnie sam ważę tyle co ich drużyna z konkursu mixów. Lecz myślę, że jakbym trafił akurat na Alexandra Stockla wtedy to by te dwa czynniki nie były problemem, doceniłby odwagę i wystawiłby mnie wtedy w Planicy.
Jestem całym rzędem śmiercionośnych, nieustraszonych drzew!A może dlatego, że jesteś kuzynem @Drzewo czyli mitomanem a nie świetnym nieustraszonym przedsiębiorcą?
Na tel? CapCut. Ewentualnie w telefonie może być opcjaPanowie, nie wiem czy w dobrym temacie, ale spróbuję tutaj. Mistrzowie od IT i różnych takich branż, znacjie jakąś darmową stronke, albo program, żeby dało się, sklecić kilka zdjęć w jakiś krótki filmik taki i dodać do tego muzyczkę, i to sobię skonwertować, żeby komuś potem to wysłać?
Znaczy chciałbym trochę fotek z telefonu zgrać na kompa, i zrobić z tego taki mini klip, dodać do tego muzyczkę itp. Kiedyś pamiętam na Windowsie XP był chyba ten program Windows Movie Maker czy jakoś tak, także coś w tym stylu.Na tel? CapCut. Ewentualnie w telefonie może być opcja
Na maca masz iMovie. Widzę że chcesz coś ambitniejszego zrobić… dla dupy się tak starasz? ;)Znaczy chciałbym trochę fotek z telefonu zgrać na kompa, i zrobić z tego taki mini klip, dodać do tego muzyczkę itp. Kiedyś pamiętam na Windowsie XP był chyba ten program Windows Movie Maker czy jakoś tak, także coś w tym stylu.
Nie, dla kolezki na urodziny. Znalazłem takie stare fotki, z naszych melanży za małolata, i takie wspominki chcę jebnąć bekowe. I właśnie wpisuje po necie, ale ja słaby w internet i komputery, także ciężko mi coś ogarnąc, myslałem, że tutaj mistrzowie IT coś znają.Na maca masz iMovie. Widzę że chcesz coś ambitniejszego zrobić… dla dupy się tak starasz? ;)
Jeżeli masz stary (bo na starych jest darmowy) tablet iPad to iMovie zrobisz wszystkoNie, dla kolezki na urodziny. Znalazłem takie stare fotki, z naszych melanży za małolata, i takie wspominki chcę jebnąć bekowe. I właśnie wpisuje po necie, ale ja słaby w internet i komputery, także ciężko mi coś ogarnąc, myslałem, że tutaj mistrzowie IT coś znają.
Niestety nie, posiadam kompa tylko z Windowsem. Mam foty na kompie, ale z Windowsem.Jeżeli masz stary (bo na starych jest darmowy) tablet iPad to iMovie zrobisz wszystko
Masz to na kompie to wrzuć na telefon, cupcut i baw sięNiestety nie, posiadam kompa tylko z Windowsem. Mam foty na kompie, ale z Windowsem.
na Islandii nie ma roboty dla ludzi z jego wykształceniem.
Kupa chuja, reszta dziada.![]()
Najlepsze darmowe aplikacje w stylu dawnego Windows Movie Maker to: Microsoft Clipchamp (obecny następca w Windows), OpenShot, CapCut oraz VideoPad.Znaczy chciałbym trochę fotek z telefonu zgrać na kompa, i zrobić z tego taki mini klip, dodać do tego muzyczkę itp. Kiedyś pamiętam na Windowsie XP był chyba ten program Windows Movie Maker czy jakoś tak, także coś w tym stylu.

Potrzebujesz pomocy?Kierwa, chciałem zrobić przelew z jednego konta na drugie to aż mi internet wyjebało![]()

Andrzej czy Ty pierwszy raz w życiu korzystasz z bankowości internetowej i przelewasz pieniądze?Dobre, jak zacząłem przelewać pieniądze z konta na konto to nagle na ekranie głównym pojawił się taki ładny, czerwony (rzucający się w oczy) kafelek o różnych produktach inwestycyjnych (nie było go wcześniej), a w oknie przelewów, jak już wpisuję kod sms to pojawiła się taka duża informacja, że mają dla mnie super ofertę lokaty na promocyjne 3,6% i takie fajerwerki i baloniki i tasiemki i zegar odliczający czas co bym się pospieszył
@HubiSSJ3 widziałeś coś takiego? Ty pracujesz w Millennium.
Nigdy wcześniej czegoś takiego nie było, ale mam z tego bekę![]()

A Ty jak przelewasz pieniądze to zawsze dostawałeś w ostatnim kroku przelewu "super promocję" na lokatę dla tych środków, które właśnie przelewasz?Andrzej czy Ty pierwszy raz w życiu korzystasz z bankowości internetowej i przelewasz pieniądze?![]()

I to jeszcze przez stronę poczty polskiej!Andrzej czy Ty pierwszy raz w życiu korzystasz z bankowości internetowej i przelewasz pieniądze?![]()
Ja mam w dwóch bankach i w obu jak robię przelewy to zawsze na koniec się wpierdala oferta "super lokata!"..... na 3.5 %A Ty jak przelewasz pieniądze to zawsze dostawałeś w ostatnim kroku przelewu "super promocję" na lokatę dla tych środków, które właśnie przelewasz?
Ja nigdy, nie wiedziałem, że to takie powszechne.

To ja pierwszy raz coś takiego widzę, a nie od wczoraj mam to konto jednakJa mam w dwóch bankach i w obu jak robię przelewy to zawsze na koniec się wpierdala oferta "super lokata!"..... na 3.5 %
![]()

Oferty tych lokat są tak śmieszne, że nawet na to nie patrzę.To ja pierwszy raz coś takiego widzę, a nie od wczoraj mam to konto jednak
No ale to jest taka oferta w banku ogólnie czy tak jak w millennium w ogólnej ofercie masz 2% a przy przelewach nagle 3,5?
tego nie widziałem.I też licznik odliczał minuty, w których musisz się zgodzić bo przepadnie?
Przy każdym większym. W PKO tak samo. Jak tylko robię przewalutowanie to od razu mam ofertę lokaty.I tak przy każdym przelewie masz? Coś mi tu pierdolisz, synek![]()