By żyło się lepiej: kariera/studia/przekręty;)

Tylko Wy jesteście umęczeni życiem , z problemami itp
Jojczenie o tym w czym ma pomóc?
Spokojnie, opisujemy sobie tylko rzeczywistość, że w Polsce jest tak a nie inaczej, a nasze umiejętności sprzedawania siebie tego jednak nie zmienią bo ta sytuacja w Polsce nadal będzie jaka jest.

@jd0490 nie jojczy bo sobie radzi całkiem nieźle na ogórkach, a ja nie jojczę bo zwyczajnie sram na to po sanocku, ot i tak się żyje na tej wsi :fjedzia:

Spokojnie, opisujemy sobie tylko rzeczywistość, że w Polsce jest tak a nie inaczej, a nasze umiejętności sprzedawania siebie tego jednak nie zmienią bo ta sytuacja w Polsce nadal będzie jaka jest.

@jd0490 nie jojczy bo sobie radzi całkiem nieźle na ogórkach, a ja nie jojczę bo zwyczajnie sram na to po sanocku, ot i tak się żyje na tej wsi :fjedzia:
Fakt nie opinia. :conorsalute:

Wczoraj zakładałem konto w tym VW bank.

Kurwa, Wy tak żyjecie na co dzień? :awesome:

Niezły matrix.

Aż się cały spociłem, poważnie, oprócz tego że czułem się jak idiota, kręcąc głową do kamery to jeszcze to wszystko było wbrew każdej komórce w moim ciele, aż czułem jak się gotują.

Masakra jakaś dla mnie to była

:beczka:
W hitlerowskim banku ::clintdis::

giphy.gif

Fakty są bezlitosne : nikt nie da więcej jak 6k na rękę na UOP.
Tu powinna być gwiazdka :)
Trzeba tylko uważać, żeby AI nie odebrało nam pracy, to już się dzieje! :awesome:

Wszyscy którzy pracują w IT doskonale wiedzą, że hindusi zwyczajnie nie dowożą, więc nie wiem jaki sens mają tego typu ruchy.

Chyba tylko po to, żeby pokazać akcjonariuszom jakie to niby oszczędności to przyniosło.

Z drugiej strony, jak będą już tylko hindusi, to nawet QA po stronie klienta będzie malował na zielono i wszyscy będą zadowoleni.

Tu powinna być gwiazdka :)

Wszyscy którzy pracują w IT doskonale wiedzą, że hindusi zwyczajnie nie dowożą, więc nie wiem jaki sens mają tego typu ruchy.

Chyba tylko po to, żeby pokazać akcjonariuszom jakie to niby oszczędności to przyniosło.

Z drugiej strony, jak będą już tylko hindusi, to nawet QA po stronie klienta będzie malował na zielono i wszyscy będą zadowoleni.
Fakt, gwiazdka z wyjaśnieniem : w robotach typu operator maszyny

Back