Prorok Izajasz
UFC Light Heavyweight
No to może ratownik ?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No to może ratownik ?!
Również wymaga studiów medycznych.No to może ratownik ?!
Jeśli chcesz sie uczyć całe zycie, nie mieć wolnych swiat i nocy, byc permanentnie zmęczonym i wypalonym emocjonalnie to medycyna jest dobrym krokiem. Ma to tez swoje plusy, duzo fajnych dupeczek ktore mozna obracać i pacjenci z chomikami w dupie. Czy polecam ? Nie jest to praca dla wszystkich ale jak masz silny łeb to dasz radę.Pytaj mistrza @Gienek o poradę zawodową![]()
@Prorok Izajasz widzisz? Dużo dupeczek do obracania na zapleczuJeśli chcesz sie uczyć całe zycie, nie mieć wolnych swiat i nocy, byc permanentnie zmęczonym i wypalonym emocjonalnie to medycyna jest dobrym krokiem. Ma to tez swoje plusy, duzo fajnych dupeczek ktore mozna obracać i pacjenci z chomikami w dupie. Czy polecam ? Nie jest to praca dla wszystkich ale jak masz silny łeb to dasz radę.

Pielęgniarki dają dupy ?!@Prorok Izajasz widzisz? Dużo dupeczek do obracania na zapleczu![]()
Jednym dają zastrzyk, drugim dają dupy... Po której stronie wolisz stanąć?Pielęgniarki dają dupy ?!

Chyba, że jesteś endokrynologiem, który pisze na masę (hue hue) i bez oporów recepty na GLP-1 to masz teraz eldorado - 300zł za wizytę, pacjent co 15 minutJeśli chcesz sie uczyć całe zycie, nie mieć wolnych swiat i nocy, byc permanentnie zmęczonym i wypalonym emocjonalnie to medycyna jest dobrym krokiem. Ma to tez swoje plusy, duzo fajnych dupeczek ktore mozna obracać i pacjenci z chomikami w dupie. Czy polecam ? Nie jest to praca dla wszystkich ale jak masz silny łeb to dasz radę.

Miałem iść na weterynarię hehe
To byś wtedy wyciągał ludzi z dup chomikówMiałem iść na weterynarię hehe

Endokrynolodzy to największe śmiecie w tej branży. Gardzę.Chyba, że jesteś endokrynologiem, który pisze na masę (hue hue) i bez oporów recepty na GLP-1 to masz teraz eldorado - 300zł za wizytę, pacjent co 15 minut![]()
Teścia nie chcą przepisać bandyci?!Endokrynolodzy to największe śmiecie w tej branży. Gardzę.
A z iloma miałeś do czynienia? Grabisz sobie siwy i to bardzo.Endokrynolodzy to największe śmiecie w tej branży. Gardzę.
3. Jeden mój i dwóch mojej mamy.A z iloma miałeś do czynienia? Grabisz sobie siwy i to bardzo.
Są dobrzy, z misją, a sa i tacy co zachowują się jak receptomaty. Przecież cały rynek farmacji jest teraz ciągnięty za uszy przez GLP-1. OTC lecą od pół roku, a teraz jeszcze doszły do tego RX, które po wyłączeniu Mounjaro, Wegovy, Ozempic ledwo rosną wartościowo YoY a ilościowo mocno spadają.A z iloma miałeś do czynienia? Grabisz sobie siwy i to bardzo.

A ile osób wali GLP spod przysłowiowej lady.Są dobrzy, z misją, a sa i tacy co zachowują się jak receptomaty. Przecież cały rynek farmacji jest teraz ciągnięty za uszy przez GLP-1. OTC lecą od pół roku, a teraz jeszcze doszły do tego RX, które po wyłączeniu Mounjaro, Wegovy, Ozempic ledwo rosną wartościowo YoY a ilościowo mocno spadają.
Trochę lekarzy wyczuło teraz okazję i trzepią recepty na prawo i lewo![]()

Nigdy nie zrozumiem jak można być taka koorwa bez honoru, która wciska ludziom tą chemię! Lekarze ale i te parchy ‚przedstawiciele’ ‚medyczni’ to dla mnie podludzie! Jebala was cała wieś! Ha tfu!A ile osób wali GLP spod przysłowiowej lady.
To się jakaś moda ostatnio zrobiła.
Połowa grubych bab u mojej dziewczyny w biurze nie widziało siłowni, a już napierdalają GLP1/Tirzepatyd/ozempic.
![]()
Tę chemię.Nigdy nie zrozumiem jak można być taka koorwa bez honoru, która wciska ludziom tą chemię! Lekarze ale i te parchy ‚przedstawiciele’ ‚medyczni’ to dla mnie podludzie! Jebala was cała wieś! Ha tfu!

Jeszcze niech dorzuci owocowe czwartki i nic tylko podpisywać umowę.
Ale przynosisz swoje owoceJeszcze niech dorzuci owocowe czwartki i nic tylko podpisywać umowę.