By żyło się lepiej: kariera/studia/przekręty;)

To Cie US dojedzie w ramach bonusu
Nie o to mi chodzi, chodziło mi o poprzednie wypłaty.

Powiedzmy że teraz mam dziurę, ale za niedługo znowu będę miał takie same wpływy albo i wyższe.
Kwestia tego do jakiej kwoty bank pomija zatrudnienie np.

Nie o to mi chodzi, chodziło mi o poprzednie wypłaty.

Powiedzmy że teraz mam dziurę, ale za niedługo znowu będę miał takie same wpływy albo i wyższe.
Kwestia tego do jakiej kwoty bank pomija zatrudnienie np.
Bardzo wątpliwe ze będą zwracać na to uwagę. Póki nie będziesz mieć kwita najlepiej na czas nieokreślony to oni nie maja zabezpieczenia na nic

Bardzo wątpliwe ze będą zwracać na to uwagę. Póki nie będziesz mieć kwita najlepiej na czas nieokreślony to oni nie maja zabezpieczenia na nic
No ale przecież tak naprawdę taki kwit też niewiele znaczy bo możesz dostać wypowiedzenie w każdej chwili.

No ale przecież tak naprawdę taki kwit też niewiele znaczy bo możesz dostać wypowiedzenie w każdej chwili.
Niby tak ale inaczej patrzą jak masz pracę np 3 lata na czas nieokreślony gdzie masz 3 miesiące wypowiedzenia i wykupujesz ubezpieczenie w razie utraty pracy przy kredo.

Nie majac roboty nie wykupisz ani ubezpieczenia ani jakiejś gwarancji ze ta robota będzie

No, ale bank liczy Ci zdolność i zabezpieczenie w momencie brania kredytu. Możesz spróbować wziąć z kimś z domu, ale musi być zatrudniony.

Ja to 2 razy przechodziłem. Jak robiłem refinans i jak zmieniałem własności. Dajesz tym kurwom kwity z pracy, jak coś nie pasuje to sprawdzają w ZUSie więc musi być wszystko tak jak oni wymagają. W sumie nie oni, a KNF.

Kredyt zmieniłem na 25 lat. Potem po 3 miesiącach wyjebałem na niemiecką umowę i bank nawet o tym nie wie :mamed:

No, ale bank liczy Ci zdolność i zabezpieczenie w momencie brania kredytu. Możesz spróbować wziąć z kimś z domu, ale musi być zatrudniony.

Ja to 2 razy przechodziłem. Jak robiłem refinans i jak zmieniałem własności. Dajesz tym kurwom kwity z pracy, jak coś nie pasuje to sprawdzają w ZUSie więc musi być wszystko tak jak oni wymagają. W sumie nie oni, a KNF.

Kredyt zmieniłem na 25 lat. Potem po 3 miesiącach wyjebałem na niemiecką umowę i bank nawet o tym nie wie :mamed:
Ale ja bym chciał nieduży, powiedzmy 60klockow na dwa lata..

Mi się wydaje, że bez aktualnego zatrudnienia nie dostaniesz gotówkowego w banku albo na jakiś chujowych warunkach jak już.

Zostanie provident, ale marża lepsza niż u @alwww
:beczka:
Lichwa to tylko zabawa :robbie:

200% proszę pana, 250 proszę pana, 300% też się znajdzie :beczka:

Czasem tak się może wydawać :awesome:
korwin-gif.56152

No dobra, a jak mam dobre wpływy na konto a chwilowo brak roboty. :mamed:
To nawet jakby Ci wygenerowało w banku ofertę "od ręki" na podstawie obrotów (nie wiem jak teraz, kiedyś miał to mBank, Alior i Millennium) to musiałbyś i tak uzupełnić krótki wniosek i zadeklarować m.in. zatrudnienie. Podanie fikcyjnego wiązałoby się ze złamaniem prawa.

To nawet jakby Ci wygenerowało w banku ofertę "od ręki" na podstawie obrotów (nie wiem jak teraz, kiedyś miał to mBank, Alior i Millennium) to musiałbyś i tak uzupełnić krótki wniosek i zadeklarować m.in. zatrudnienie. Podanie fikcyjnego wiązałoby się ze złamaniem prawa.
No właśnie dzwoniła do mnie jakaś małolata z ofertą na 20 klocków od ręki... ale jak powiedziałem że chwilowo nie mam zatrudnienia to rozgadywanie zakończylo się szybkim do usłyszenia...
:mamed:

Back