ninja
Vale Tudo Championship
Po co Ci telefon na raty?Bank Ci technicznie nie da, bo nie masz zabezpieczenia przez zatrudnienie.
Ja się w Polsce nie rozliczam, żeby wziąć telefon na raty musiałem trochę pokombinować.
Nie lepiej za gotówkę?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Po co Ci telefon na raty?Bank Ci technicznie nie da, bo nie masz zabezpieczenia przez zatrudnienie.
Ja się w Polsce nie rozliczam, żeby wziąć telefon na raty musiałem trochę pokombinować.

telefon na raty

Nie o to mi chodzi, chodziło mi o poprzednie wypłaty.To Cie US dojedzie w ramach bonusu
Z platyny...Po co Ci telefon na raty?
Nie lepiej za gotówkę?
![]()

Po co Ci telefon na raty?
Nie lepiej za gotówkę?
![]()
No ja wiem, wiem kurwa nie przystoi, ale akurat tamten miesiąc nie wypłacałem nic z wypłaty na polskie cebuliony i przeżyłem 2 miesiące z jednej wypły, a telefon się zaczął pierdolić jak sarenki w familoku.

Bardzo wątpliwe ze będą zwracać na to uwagę. Póki nie będziesz mieć kwita najlepiej na czas nieokreślony to oni nie maja zabezpieczenia na nicNie o to mi chodzi, chodziło mi o poprzednie wypłaty.
Powiedzmy że teraz mam dziurę, ale za niedługo znowu będę miał takie same wpływy albo i wyższe.
Kwestia tego do jakiej kwoty bank pomija zatrudnienie np.
No ale przecież tak naprawdę taki kwit też niewiele znaczy bo możesz dostać wypowiedzenie w każdej chwili.Bardzo wątpliwe ze będą zwracać na to uwagę. Póki nie będziesz mieć kwita najlepiej na czas nieokreślony to oni nie maja zabezpieczenia na nic
Ta... pewnie Młoda już Cię na srajfona naciągla...No ja wiem, wiem kurwa nie przystoi, ale akurat tamten miesiąc nie wypłacałem nic z wypłaty na polskie cebuliony i przeżyłem 2 miesiące z jednej wypły, a telefon się zaczął pierdolić jak sarenki w familoku.
![]()

Na logikę tak, na myślenie bankowe, jesteś wiarygodny.No ale przecież tak naprawdę taki kwit też niewiele znaczy bo możesz dostać wypowiedzenie w każdej chwili.
Niby tak ale inaczej patrzą jak masz pracę np 3 lata na czas nieokreślony gdzie masz 3 miesiące wypowiedzenia i wykupujesz ubezpieczenie w razie utraty pracy przy kredo.No ale przecież tak naprawdę taki kwit też niewiele znaczy bo możesz dostać wypowiedzenie w każdej chwili.
Pchasz się w bana kolego.żeby wziąć telefon na raty
Budujesz zdolność kredytową na przyszłość!No ja wiem, wiem kurwa nie przystoi, ale akurat tamten miesiąc nie wypłacałem nic z wypłaty na polskie cebuliony i przeżyłem 2 miesiące z jednej wypły, a telefon się zaczął pierdolić jak sarenki w familoku.
![]()

Młoda ma swojego srajfona. Mi jaja nie pozwalają kupić takiego gówna.Ta... pewnie Młoda już Cię na srajfona naciągla...
![]()

Budujesz zdolność kredytową na przyszłość!![]()
telefon nie toster będzie zdolność na grubą bańkę!No, ale bank liczy Ci zdolność i zabezpieczenie w momencie brania kredytu. Możesz spróbować wziąć z kimś z domu, ale musi być zatrudniony.No ale przecież tak naprawdę taki kwit też niewiele znaczy bo możesz dostać wypowiedzenie w każdej chwili.

Ale ja bym chciał nieduży, powiedzmy 60klockow na dwa lata..No, ale bank liczy Ci zdolność i zabezpieczenie w momencie brania kredytu. Możesz spróbować wziąć z kimś z domu, ale musi być zatrudniony.
Ja to 2 razy przechodziłem. Jak robiłem refinans i jak zmieniałem własności. Dajesz tym kurwom kwity z pracy, jak coś nie pasuje to sprawdzają w ZUSie więc musi być wszystko tak jak oni wymagają. W sumie nie oni, a KNF.
Kredyt zmieniłem na 25 lat. Potem po 3 miesiącach wyjebałem na niemiecką umowę i bank nawet o tym nie wie![]()
No chyba Cię pojebało... przyjęliśmy Cię syna marnotrawnego nie żądając kwitów.Lichwa to tylko zabawa
200% proszę pana, 250 proszę pana, 300% też się znajdzie![]()

To wszystko z troski bys sie w długi nie wjebałNo chyba Cię pojebało... przyjęliśmy Cię syna marnotrawnego nie żądając kwitów.
![]()

A co ja 15 lat mam?To wszystko z troski bys sie w długi nie wjebał![]()
To zostaje wspomniany wyżej ProvidentA co ja 15 lat mam?
Potrzebuje teraz i chuj.

To jebać.To zostaje wspomniany wyżej Provident![]()
Na co Ci 60 tyśięcy na już?A co ja 15 lat mam?
Potrzebuje teraz i chuj.
Chuj Cię obchodzi, ale pytać możesz...Na co Ci 60 tyśięcy na już?

Czasem tak się może wydawaćA co ja 15 lat mam?![]()

Czasem tak się może wydawać![]()
To nawet jakby Ci wygenerowało w banku ofertę "od ręki" na podstawie obrotów (nie wiem jak teraz, kiedyś miał to mBank, Alior i Millennium) to musiałbyś i tak uzupełnić krótki wniosek i zadeklarować m.in. zatrudnienie. Podanie fikcyjnego wiązałoby się ze złamaniem prawa.No dobra, a jak mam dobre wpływy na konto a chwilowo brak roboty.![]()
Telefon na raty? To co Ty kurwa brałeś, limitowane do 3 sztuk Vertu?Bank Ci technicznie nie da, bo nie masz zabezpieczenia przez zatrudnienie.

No właśnie dzwoniła do mnie jakaś małolata z ofertą na 20 klocków od ręki... ale jak powiedziałem że chwilowo nie mam zatrudnienia to rozgadywanie zakończylo się szybkim do usłyszenia...To nawet jakby Ci wygenerowało w banku ofertę "od ręki" na podstawie obrotów (nie wiem jak teraz, kiedyś miał to mBank, Alior i Millennium) to musiałbyś i tak uzupełnić krótki wniosek i zadeklarować m.in. zatrudnienie. Podanie fikcyjnego wiązałoby się ze złamaniem prawa.