By żyło się lepiej: kariera/studia/przekręty;)

Robota w Łebie jako barman (1 msc) lub kelnerka/ kelner (2 msc), zapewniony nocleg, doświadczenie nie wymagane 9 zł/h ale dochodzą napiwki. Jeden warunek że na cały sezon 2 miechy. Ale można zarobić i się pobawić.
Jak ktoś chętny dzwońcie i mówcie że ode mnie.
530952083
Michnik? gdzieś pisałeś że nie masz u siebie roboty

Robota w Łebie jako barman (1 msc) lub kelnerka/ kelner (2 msc), zapewniony nocleg, doświadczenie nie wymagane 9 zł/h ale dochodzą napiwki. Jeden warunek że na cały sezon 2 miechy. Ale można zarobić i się pobawić.
530952083
Musi być pełnoletnia osoba? 17 lat?

Przeglądam znajomych na fb i nawpierdalani trenbolonem czy innym prowitem bezmózgowcy piszą o jakichś dążeniach do sukcesów, osiągnięciach itd i zastanawiam się o czym oni w ogóle pierdolą.
Kurwa, u mnie kolesie pozadluzani w ZUSie, USie, ZTM, w czym chcesz, mieszkający u rodziny pierdoła o sukcesie, wstawiając furę za 25 koła która maja w leasingu na 5 lat

Kurwa, u mnie kolesie pozadluzani w ZUSie, USie, ZTM, w czym chcesz, mieszkający u rodziny pierdoła o sukcesie, wstawiając furę za 25 koła która maja w leasingu na 5 lat
Naczytają się kurwa jakichś "motywatorów" i potem pierdolą jak potłuczeni. To muszą być bardzo zakompleksieni ludzie skoro sukcesem nazywają 3 miesięczne kłucie dupy :D

Dochodzenie roszczeń z kosztami sądowymi
  • Poszkodowany sam ponosi koszty sądowe (opłata sądowa, koszty biegłego – łącznie nawet kilka tysięcy złotych)
  • Poszkodowany ponosi jednorazową opłatę kancelaryjną w wysokości 500 zł brutto
  • W przypadku wygranej wynagrodzenie kancelarii wynosi 20% od zasądzonej należności – realnego zysku Poszkodowanego
  • W przypadku niepowodzenia poszkodowany nie ponosi kosztów wynagrodzenia kancelarii
Dochodzenie roszczeń bez kosztów sądowych
  • Poszkodowany nie ponosi kosztów sądowych, które pokrywa spółka
  • Brak opłaty kancelaryjnej
  • W przypadku wygranej wynagrodzenie spółki wynosi 50% od zasądzonej należności – realnego zysku Poszkodowanego
  • W przypadku niepowodzenia poszkodowany nie ponosi żadnych kosztów

Trochę sporo, zwłaszcza, że nie wiadomo ile można ugrać i ile lat to będzie trwało.

530952083
9zl/h? przeciez minimalna krajowa jest o wiele wyzsza

9zl/h? przeciez minimalna krajowa jest o wiele wyzsza
Ile na rękę minimalna? Sam nawet nie wiem, ale myślę że mając 18-20 lat to i tak lepiej niz gdzieś na czarno na magazynie zapieprzać, albo budowie. Tu dochodzą jeszcze napiwki.

P.S. nie będe tego bardzo bronił, nie mówie że jest jakoś specjalnie dużo, ale ja jakbym miał kiedyś taką możliwość bym pojechał. Bo robiłem i za mniejsze stawki roboty sezonowe

530952083
Od kiedy ?

Od kiedy ?
Ogłonie kogoś na szybko szukali przed weekendem, ale widze ze kolega jeszcze dziś 5 h temu wrzucał to ogłoszenie. Napisz na ten numer najlepiej teraz albo zadzwoń i powiedz że jesteś ode mnie. To nr kolegi i wszystko Ci powie

Najniższa krajowa to ok. 1350 zł netto, 9 zł netto x 168 h = 1512 zł netto.
przy stawce godzinowej minimalna wynosi 12zl/h
Ile na rękę minimalna? Sam nawet nie wiem, ale myślę że mając 18-20 lat to i tak lepiej niz gdzieś na czarno na magazynie zapieprzać, albo budowie. Tu dochodzą jeszcze napiwki.

P.S. nie będe tego bardzo bronił, nie mówie że jest jakoś specjalnie dużo, ale ja jakbym miał kiedyś taką możliwość bym pojechał. Bo robiłem i za mniejsze stawki roboty sezonowe
stawka smiesznie niska, typowe januszebiznesu, pewnie jeszcze student musi byc, zeby "pracodawca" zusu nie musial oplacac
od 1 lipca stawka minimalna bedzie wynosic 12zl/h nawet na umowy zlecenie, a kazda nizsza bedzie surowo karana

no ale kwota wolna od podatku jak to pierwsza praca, moze byc calosc do kieszenie
@kapusta nic nie napisal jaka umowa, stawka netto/brutto, znajac zycie to na czarno
Zapytal później ile na na reke wynosi minimalna, czyli netto, więc domniemywam, że mówimy o realnych kwotach.

Back