Comber
UFC Middleweight
Podbijam. Kupuję dużo ciuchów, więc będziesz miał szansę wyrobienia "targetu" hehe.Załatwisz jakieś zniżki na hasło "Cohones" ?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Podbijam. Kupuję dużo ciuchów, więc będziesz miał szansę wyrobienia "targetu" hehe.Załatwisz jakieś zniżki na hasło "Cohones" ?![]()
Hahaha... jak dziś jechałem dogadać warunki gość rzucił dokładnie tym tekstem do jakiegoś wuja z wąsem<Ochrypniętym, przepitym głosem> Kierowniku! Rzuci kierownik złotóweczkę na piwko....

Musi być pełnoletnia osoba? 17 lat?Robota w Łebie jako barman (1 msc) lub kelnerka/ kelner (2 msc), zapewniony nocleg, doświadczenie nie wymagane 9 zł/h ale dochodzą napiwki. Jeden warunek że na cały sezon 2 miechy. Ale można zarobić i się pobawić.
Jak ktoś chętny dzwońcie i mówcie że ode mnie.
530952083
Michnik? gdzieś pisałeś że nie masz u siebie roboty
Nie wyglądasz ba 17. W sumie też bym chętnie popracował dwa miesiące jako barman na plaży. Jedziem?Musi być pełnoletnia osoba? 17 lat?
Niestety tak, mają alkohol i nie chcą mieć problemów. Praca normalnie na umowęMusi być pełnoletnia osoba? 17 lat?
Ok, dzięki!Niestety tak, mają alkohol i nie chcą mieć problemów. Praca normalnie na umowę
Kurwa, u mnie kolesie pozadluzani w ZUSie, USie, ZTM, w czym chcesz, mieszkający u rodziny pierdoła o sukcesie, wstawiając furę za 25 koła która maja w leasingu na 5 latPrzeglądam znajomych na fb i nawpierdalani trenbolonem czy innym prowitem bezmózgowcy piszą o jakichś dążeniach do sukcesów, osiągnięciach itd i zastanawiam się o czym oni w ogóle pierdolą.
Naczytają się kurwa jakichś "motywatorów" i potem pierdolą jak potłuczeni. To muszą być bardzo zakompleksieni ludzie skoro sukcesem nazywają 3 miesięczne kłucie dupy :DKurwa, u mnie kolesie pozadluzani w ZUSie, USie, ZTM, w czym chcesz, mieszkający u rodziny pierdoła o sukcesie, wstawiając furę za 25 koła która maja w leasingu na 5 lat
Dla mnie to głównie narzędzie do komunikacji. Mam wielu znajomych w różnych miastach i często musimy obgadać coś na szybko - telefon się tu tak nie sprawdzi. Oprócz tego parę grup dyskusyjnych.Nie mam fejsa i mam spokój. Polecam.
na Bora Bora dlaczego nie ? : D ale Łeba ?W sumie też bym chętnie popracował dwa miesiące jako barman na plaży

9zl/h? przeciez minimalna krajowa jest o wiele wyzszaRobota w Łebie jako barman (1 msc) lub kelnerka/ kelner (2 msc), zapewniony nocleg, doświadczenie nie wymagane 9 zł/h ale dochodzą napiwki. Jeden warunek że na cały sezon 2 miechy. Ale można zarobić i się pobawić.
530952083
W sumie lepiej roznosić te ulotki w Olsztyniena Bora Bora dlaczego nie ? : D ale Łeba ?![]()

Ile na rękę minimalna? Sam nawet nie wiem, ale myślę że mając 18-20 lat to i tak lepiej niz gdzieś na czarno na magazynie zapieprzać, albo budowie. Tu dochodzą jeszcze napiwki.9zl/h? przeciez minimalna krajowa jest o wiele wyzsza
Od kiedy ?Robota w Łebie jako barman (1 msc) lub kelnerka/ kelner (2 msc), zapewniony nocleg, doświadczenie nie wymagane 9 zł/h ale dochodzą napiwki. Jeden warunek że na cały sezon 2 miechy. Ale można zarobić i się pobawić.
530952083
Najniższa krajowa to ok. 1350 zł netto, 9 zł netto x 168 h = 1512 zł netto.9zl/h? przeciez minimalna krajowa jest o wiele wyzsza
Ogłonie kogoś na szybko szukali przed weekendem, ale widze ze kolega jeszcze dziś 5 h temu wrzucał to ogłoszenie. Napisz na ten numer najlepiej teraz albo zadzwoń i powiedz że jesteś ode mnie. To nr kolegi i wszystko Ci powieOd kiedy ?
Zawsze mnie bawiło dorabianie ideologii do przerzucania żelastwaPrzeglądam znajomych na fb i nawpierdalani trenbolonem czy innym prowitem bezmózgowcy piszą o jakichś dążeniach do sukcesów, osiągnięciach itd i zastanawiam się o czym oni w ogóle pierdolą.

przy stawce godzinowej minimalna wynosi 12zl/hNajniższa krajowa to ok. 1350 zł netto, 9 zł netto x 168 h = 1512 zł netto.
stawka smiesznie niska, typowe januszebiznesu, pewnie jeszcze student musi byc, zeby "pracodawca" zusu nie musial oplacacIle na rękę minimalna? Sam nawet nie wiem, ale myślę że mając 18-20 lat to i tak lepiej niz gdzieś na czarno na magazynie zapieprzać, albo budowie. Tu dochodzą jeszcze napiwki.
P.S. nie będe tego bardzo bronił, nie mówie że jest jakoś specjalnie dużo, ale ja jakbym miał kiedyś taką możliwość bym pojechał. Bo robiłem i za mniejsze stawki roboty sezonowe
Tak, brutto. Czyli 8.40 netto.przy stawce godzinowej minimalna wynosi 12zl/h
no ale kwota wolna od podatku jak to pierwsza praca, moze byc calosc do kieszenieTak, brutto. Czyli 8.40 netto.
nie odpisuje, wiec pewnie na czarno i juz zaciera dowodyZapytal później ile na na reke wynosi minimalna, czyli netto, więc domniemywam, że mówimy o realnych kwotach.