Charles Bronson
UFC Flyweight
Co ten mordor to ja nie mam pytan. Wsiada przed chwila typiara z cycami na wierchu. Taka bluzka z czarna siatka na cycach i bez stanika hahha. Fajna nie jest ale kariere pewnie robi w korpo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Co ten mordor to ja nie mam pytan. Wsiada przed chwila typiara z cycami na wierchu. Taka bluzka z czarna siatka na cycach i bez stanika hahha. Fajna nie jest ale kariere pewnie robi w korpo.

Zwisy były więc nie chciałbyś na to patrzeć. To jakaś lafirynda musiała być bo jak się po coś schyliła przy wysiadaniu to jej pół dupy wyszło na wierch.Fota albo sie nie liczy![]()
Zwisy były więc nie chciałbyś na to patrzeć
Zabawny wydaje mi się fakt, że idolem wolnorynkowej młodzieży jest starszy pan, który po 89 nie przepracował chyba ani jednego dnia, bo pisaniem wtórnych artykułów czy "oranie" lewaków trudno nazwać pracą. Teraz natomiast śmieje się ze swoich frajerów-fanów, trzepiąc grube siano w Brukseli. ;D Na szczęście z "kucostwa" wyrasta się bardzo szybko, zazwyczaj gdy kończy się życie na garnuszku rodziców.z cycami na wierchu
O co chodzi z tym wierchem? To jakaś radomska gwara?pół dupy wyszło na wierch
No, ze na wierzchu. Czemu radomska? Kiedyś usłyszałem jak ktoś mówi zamiast na wierzchu to na wierchu i tak mi się lubi powiedzieć.O co chodzi z tym wierchem? To jakaś radomska gwara?
U mnie na południu też się tak mówiNo, ze na wierzchu. Czemu radomska? Kiedyś usłyszałem jak ktoś mówi zamiast na wierzchu to na wierchu i tak mi się lubi powiedzieć.
O co chodzi z tym wierchem? To jakaś radomska gwara?

Dlaczego? No ja znam tylko taką definicję tego słowa. Wierch jako szczyt górski, żaden inny. Dlatego zdziwił mnie ten wierch jako "zamiennik" słowa wierzch. Myślałem, że Czarls po prostu zgubił "z", ale przecież nie mógł zrobić tego dwa razy w tym samym słowie...A co lepiej Kasprowy wierzch??
Minimalna może i rośnie, ale pensyja ciut powyzej- chuja rośnieMinimalna w następnym roku rośnie o 150 PLN brutto. PiSiory dały więcej niż chciał negocjować komitet obywatelski. Komuna pełną gębą...

To przez upał. Walcz kurwa, oni już nie potrafią to oni są cipy.Ale mnie dzisiaj Angole dojechali, o kurwa. Następny tydzień mam kluczowy, albo mam jaja i chuj i ogarnę, albo jestem cipa i polegnę. O fuck, takiego hardkoru jeszcze nie miałem.
Postrasz ich ruskimi.Ale mnie dzisiaj Angole dojechali, o kurwa. Następny tydzień mam kluczowy, albo mam jaja i chuj i ogarnę, albo jestem cipa i polegnę. O fuck, takiego hardkoru jeszcze nie miałem.
?@Orest ? funt ?

atmosfera napięta jak baranie jajca
Miałem kiedys w pracy kumpla, który przerzucał swoją pracę na innych i później nie musiał pracować więcej niż godzinę dziennie

Od dzisiaj możecie mi mówić Panie Kierownikuspory sklep, duża marka odzieżowa
![]()

<Ochrypniętym, przepitym głosem> Kierowniku! Rzuci kierownik złotóweczkę na piwko....Od dzisiaj możecie mi mówić Panie Kierownikuspory sklep, duża marka odzieżowa
![]()