KalasznikowMac
KSW Light Heavyweight
Jak tylko zobaczyłem, że Charles skomentował mój post, wiedziałem, że zrujnuje cały mój światJeżeli chcesz się w życiu jakkolwiek rozwijać i coś osiągnąć to daj sobie spokój.
Możesz rozwinąć ?Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jak tylko zobaczyłem, że Charles skomentował mój post, wiedziałem, że zrujnuje cały mój światJeżeli chcesz się w życiu jakkolwiek rozwijać i coś osiągnąć to daj sobie spokój.
Możesz rozwinąć ?Kiedys juz pisalem gdzies ze to jedna wielka firma rodzinna, pasjonatow tam raczej nie spotkasz, z jednej strony zyciowe pizdy pchane na stolki przez swoich starych a z drugiej frajerstwo i podpierdalacze ktorzy chca cokolwiek urwac z tego tortu. Ambitniejszych bez plecaka maja w dupie i zero rozwoju w karierze. W CV potem dziura w doswiadczeniu zawodowym.Jak tylko zobaczyłem, że Charles skomentował mój post, wiedziałem, że zrujnuje cały mój światMożesz rozwinąć ?
pozdro panie ;-)@Mateusz Smoter wypowiesz się, bo zdaje się miałeś/masz coś związanego z wojem ?Kiedys juz pisalem gdzies ze to jedna wielka firma rodzinna, pasjonatow tam raczej nie spotkasz, z jednej strony zyciowe pizdy pchane na stolki przez swoich starych a z drugiej frajerstwo i podpierdalacze ktorzy chca cokolwiek urwac z tego tortu. Ambitniejszych bez plecaka maja w dupie i zero rozwoju w karierze. W CV potem dziura w doswiadczeniu zawodowym.
Nie więcej niż @Charles Bronson, mogę się pod jego wypowiedzią podpisać.@Mateusz Smoter wypowiesz się, bo zdaje się miałeś/masz coś związanego z wojem ?
Czyli nie ma co pchac się do woja z ulicy, bez znajomościNie więcej niż @Charles Bronson, mogę się pod jego wypowiedzią podpisać.
Jak chcesz sie przekonac jak to jest, bujnac sie raz w roku na spoko wakacje, i jakis wzglednie spoko pieniadz wziac zeby w cos konkretnego zainwestowac to spoko. Ale kariery nie zrobisz i albo dasz sobie spokoj albo przesiakniesz tym betonem.Czyli nie ma co pchac się do woja z ulicy, bez znajomości
Z tymi wypłatami przegięli, będziemy się chyba żegnać.Trochę kiepskawo, kolejny bank zapewnił sobie środki na podatek bankowy: http://www.wykop.pl/link/3194553/sp...-uslugi-bankowe-nowe-konta-nowa-tabela-oplat/
Łatwo się więc wybronią z tego pkt. "Wprowadzenie podatku nie może stanowić podstawy do zmiany warunków świadczenia usług finansowych i ubezpieczeniowych wykonywanych na podstawie umów zawartych przed dniem wejścia w życie ustawy."
To konto 360?Millenium wygląda kusząco
HSBC i Deutsche
Yep, obrót kartą bodajże 1000 PLN.To konto 360?
Trochę mnie odstrasza to, że bank reklamuje vloger, a vlogerami gardzę :-DYep, obrót kartą bodajże 1000 PLN.
Nawet nie wiedziałem, który ?Trochę mnie odstrasza to, że bank reklamuje vloger, a vlogerami gardzę :-D
Te całe polimaty bodajże.Nawet nie wiedziałem, który ?
Nie lubię się powtarzać, a temat był już dyskutowany.@MuraS jak zaloze w Azji konto w HSBC to zachowuje anonimowosc dla skarbowki? Wczoraj czytalem artykul o azjatyckiej alternatywie dla kont offshore, ze wymagane mniejsze saldo, anonimowosc bankowa itd
Odradzam inwestowanie w spółki w których udziałowcem jest skarb państwa. To są dojne krowy budżetu primo. Po drugie KGHM to siedlisko największej patologii secundo. W Lubinie w KGHM był osobny dział odpowiedzialny za zwiększanie wydajności. Wpadli na pomysł wymiany drzwi w budynkach KGHM w LGOM z rozsuwanych na obrotowe. Osoba która zgadnie premię jaką za to wydali dostanie flaszkę. Można się pomylić o 100 tys. Do tego jest tam bodajże 50 związków zawodowych. W chuj osób jest tam zatrudnionych na etatach związkowych.@MuraS zastanawiam się nad małą inwestycją na giełdzie (KGHM), ale jak widzę WIG20 na poziomie 1800, to mam spore obawy. Do tego niska cena miedzi i spowolnienie w Chinach. Jakieś sugestie?
Milion złotychOdradzam inwestowanie w spółki w których udziałowcem jest skarb państwa. To są dojne krowy budżetu primo. Po drugie KGHM to siedlisko największej patologii secundo. W Lubinie w KGHM był osobny dział odpowiedzialny za zwiększanie wydajności. Wpadli na pomysł wymiany drzwi w budynkach KGHM w LGOM z rozsuwanych na obrotowe. Osoba która zgadnie premię jaką za to wydali dostanie flaszkę. Można się pomylić o 100 tys. Do tego jest tam bodajże 50 związków zawodowych. W chuj osób jest tam zatrudnionych na etatach związkowych.
hahaha wincyjMilion złotych
O kurwa. spodziewałem się odpowiedzi Że aż tak źle nie jest u nas w kraju.. Chyba trzeba się brać za politykęhahaha wincyj
38.000.000hahaha wincyj
Mniej38.000.000
Odradzam inwestowanie w spółki w których udziałowcem jest skarb państwa. To są dojne krowy budżetu primo. Po drugie KGHM to siedlisko największej patologii secundo. W Lubinie w KGHM był osobny dział odpowiedzialny za zwiększanie wydajności. Wpadli na pomysł wymiany drzwi w budynkach KGHM w LGOM z rozsuwanych na obrotowe. Osoba która zgadnie premię jaką za to wydali dostanie flaszkę. Można się pomylić o 100 tys. Do tego jest tam bodajże 50 związków zawodowych. W chuj osób jest tam zatrudnionych na etatach związkowych.
Widzę, ze lud zdesperowany. Daje jeszcze 3 wejścia. Za dużo swoją drogą.3 600 000 zł :)