Być jak Jan Błachowicz - wszystkie odcinki

Widziałem na żywo i troszkę sam byłem pod wrażeniem. Zamieniłem kilka słów z nim, widać było, że jest totalnie skupiony.

Widziałem na żywo i troszkę sam byłem pod wrażeniem. Zamieniłem kilka słów z nim, widać było, że jest totalnie skupiony.

Tak? Lepiej to wyglądało niż na tych wszystkich filmikach?

Albo ujecie z kamery przeklamuje albo tam byla spora roznica w gabarytach zawodnikow. Mam wrazenie ze adbuster jest kilka kategorii wagowych wyzej.

link do drugiej walki będzie prawdopodobnie jutro,walczyli w kategorii poniżej 80 kg o ile dobrze pamiętam

Z tego co widziałem to jego towarzyszka to kręciła Hero3 na "patyku" i dlatego w tej perspektywie tak wygląda.

są turnieje pierwszego kroku? To jakaś nowość czy zawsze tak było?

Myślałem, że do tej pory były tylko pojedyncze walki pierwszego kroku.

Dziwna postawa, dziwna garda i uporczywe łapanie gilotyn. Rzeczywiście pierwszy krok :-)

Ktoś zadał mu takie pytanie. Odpowiedział, że widział i, że fajnie wszystko, ale jest chłopak dopiero na początku swojej drogi w MMA.

spoko:) no już jakoś rok jego drogi mija;) ciekawe czy w wakacje trenował czy tylko odpoczywał od nagrywek;)

To juz jest Byc jak Robert Burneika (albo inny kulturysta)... 2 wczesniejsze filmiki - trening dzien przed zawodami gdzie bylo widac ze Marek poswieca wiecej czasu na silke niz na trening MMA. No ale to jego kanal i jego koncepcja, szkoda tylko bo fajnie sie zapowiadal...

@up

dokładnie... nie chce kogoś źle oceniać ale jak dla mnie to mało się przykłada do tego wszystkiego.. niedługo minie rok odkąd rozpoczął ... poza tym nagrywki takie z doskoku zero regularności. powinien coś nagrywać co najmniej raz na tydzień nie pomijając faktu, że to miał być kanał skupiony na rozwoju gościa w kierunku mma, a u niego jest chyba więcej filmików z siłowni niż z treningami sportów walki

Ja ogólnie już z miesiąć temu anulowałem subskrypcje na jego kanale, bo po prostu wg mnie umarł śmiercią naturalną i nic się na nim nie działo. Zapowiadało się fajnie, ale chyba zabrakło chęci, czasu ?

Żeby ogarnąć mma, trzeba trenować conajmniej 2x w tygodniu. Nic nie da, ze ktoś cwiczy tylko na filmikach, raz na jakiś ta czas. Z drugiej strony, nudne byłoby dodawać filmiki ciągle z tym samym treningiem, wiec dodał co innego. Subskrycji nie anuluję, ale to nadal nie jest to samo...

Nie wiem dlaczego niektórzy tak po Marku cisną. Założenie było takie, żeby potrnować i wziąć udział w zawodach amatorskich i tak właśnie zrobił. On przecież nie jest pro fighterem.

Back